1."True" friends

55 3 0
                                    

Ma aflu intr-o lume total paralela cu cea normala. Si clar nu stiu sa-mi aleg prietenii. M-am schimbat atat de mult din mai multe cauze. Le-am înghițit pe toate pana in acest moment.
-Alisha? Ma uit direct catre "prietena" mea care acum, mai mult ca niciodată, m-a umilit, dar si dezamăgit. Am prins-o, in cel mai frumos mod cu putință, sărutându-se cu baiatul despre care i-am zis ca am o slăbiciune, ca sa o numesc asa. Ea a tresărit uitându-se cu o privire crispata pe fata.
-Kate...eu! încerca ea sa se justifice, insa nu ține. Nu si de data asta.
-Nu mai avem ce discuta! Fa-ti de cap! Nu-mi mai pasa! Ii scuip cuvintele in fata dupa care ma indrept spre...nici eu nu stiu unde...nicăieri..cat mai departe de ei, de lume, de lucrurile care-mi fac rău. M-am dus așadar intr-o pădurice apropiată de orașul meu, la marginea sa, lângă o bolta formată de crengile copacilor uscati. Acel loc retras il consider ca fiind "locul meu" îmbibat in liniște si pace. Imi place sa vin aici si sa desenez, sa scriu, sa citesc si sa meditez la viata. Gândurile imi sunt tulburare cand aud pași venind din apropiere. Ma ridic in picioare si dau nas in nas cu un necunoscut tânăr(17-18 ani, cam ca mine), înalt, cu parul castaniu si ochii verzi-albastrui.
-Ce faci aici? Intreb nerealizand ca mi-am deschis gura.
-Buna si tie! Ma plimbam căci e un loc frumos si plin de liniște. Eu sunt Nathan, apropo.
-Kate.
-Si ce faci tu aici, Kate? Întreaba misteriosul fixandu-ma cu privirea.
-Eu tocmai plecam. Scuze..trec printr-o etapa mai proasta a vieții mele.
-Vrei sa vorbim despre asta? Întrebarea lui ma ia prin surprindere insa chiar am nevoie de cineva pe care sa ma descarc si cum mi-am pierdut prietena, iar familia mea ma considera un nimic nu vad ce am de pierdut.
-Da, am nevoie.
-Vrei sa ne plimbam in acest timp?
-Bine. Spun si pornim spre pădure, urmele noaste fiind acoperite cu frunzele ruginii ce cad alene.

------------------------
Buna! Sper din tot sufletul sa va placa aceasta carte, căci chiar m-am pus pe treaba si vreau sa iasă ceva frumos din asta!

AwayUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum