Chapter 39

3.3K 252 2
                                    

Γαμώτο είναι γονείς μας εδώ, αν μας δούνε την βάψαμε.
Σ-Χαρρυ! Οι γονείς μας!
Χ-Γαμωτο. Πάμε στο δωμάτιο σου! Με τραβάει από το χέρι και μπαίνουμε μέσα στο σπίτι, στο δωμάτιο μου πάλι. Με σπρωχνει στο κρεβάτι και ανεβαίνει πάνω μου.
Με φιλάει και ακούγονται φωνές απεξω. Δεν κλείδωσαμε Θεέ μου. Τον σπρώχνω γρήγορα και κάθομαι στο κρεβάτι. Αυτός κάθεται απέναντί μου. Η πόρτα ανοίγει και μπαίνει μέσα η μαμά μου. Ευτυχώς δεν άνοιξε πιο νωρίς Θεέ μου.
Μ-Χαρρυ σε φωνάζει ο πατέρας σου. Έρχεσαι λίγο;

Χάρρυ's POV
Πηγαίνω μέσα στο σαλόνι και αφήνω την Σοφία με την μητέρα της μόνες. Ο μπαμπάς μου κάθεται στον καναπε. Μου κάνει νόημα να κάτσω. Κάθομαι δίπλα του, φαίνεται αγχωμένος. Τι θα μου πει άραγε;
Μπ-Γλυκε μου, με την Μαίρη το πηγαίνουμε σοβαρά. Εμμ, πως να στο πω τώρα..
Χ-Πες μου το απλά!
Τα νεύρα μου αρχίζουν πάλι. Θα αρχίσω να τρελενομαι πάλι σε λίγο. Ας μην είναι κάτι σοβαρό.
Μπ-Θα μετακομίσουμε εδώ μαζί τους! Αύριο κιόλας θα φέρουμε όλα τα πράγματα μας εδώ, κάποια θα τα πετάξουμε βέβαια και άλλα θα μπουν στην αποθήκη και στην σοφίτα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ή την σοφίτα ή να είσαι στο ίδιο δωμάτιο με την Σοφία!
Αυτό είναι τέλειο!Επιτελους θα την έχω μόνο δική μου. Όλη μέρα μαζί της. Αυτός είναι ο παράδεισος.Φυσικα και θα πάω στο δωμάτιο της να μείνω, αν και θα ήταν καλύτερα να έρθει εκείνη πάνω για να μην μας ακούνε και να μην μας ενοχλούν. Θα της το προτείνω.
Χ-Αυτα είναι υπέροχα νέα μπαμπά! Μπ-Ναι γιε μου, τώρα πάμε να τις καληνυχτισουμε και πάμε σπίτι μας.Απο αύριο ετοιμασίες.
Σηκώνομαστε και οι δυο. Ο μπαμπάς μου πάει να βάλει τα παπούτσια του, ενώ εγώ πηγαίνω προς το δωμάτιο της Σοφίας. Μπαίνω μέσα. Η μητέρα της μου χαμογελάει και σηκώνεται. Κάθομαι δίπλα της. Θέλω τόσο γαμημένα πολύ να την φιλήσω. Να νιώσω ξανά τα χείλη της αλλά όχι, είναι γονείς μας εδώ δεν πρέπει να υποψιαστουν τίποτα!Πρεπει να το συνηθίσω, και ας ελπίσουμε πως δεν θα προχωρήσουν πολύ οι γονείς μας αλλιώς θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα.

Σοφία's POV(από την στιγμή που ήρθε η μαμά της και ήταν οι δυο τους)
Μ-Αγαπουλα μου, πρέπει να σου πω κάτι.
Σ-Με τι έχει σχέση;
Μ-Θα έρθουν να μετακομίσουν εδω ο Αντρεας και ο γιος του. Θα ζούμε μαζί, ξέρω ότι σου ειναι λιγο απότομο αλλά θα το συνηθίσεις αργότερα με τον καιρό.
Σ-Εμ ναι..
Όντως μου ήρθε κάπως ξαφνικό. Πολύ ξαφνικό. Θα μου είναι δύσκολο, παρόλο που θέλω να είμαι συνέχεια μαζί του. Αχχ ...

Μπαίνει μέσα ο Χαρρυ και η μαμά μου του χαμογελάει, ανταποδίδει και κάθεται δίπλα μου.

My step brother H.S (Υπό Διόρθωση) #Wattys2019BCΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα