~Este mai mult decât o cina..~ Partea a 11-a ~

677 47 40
                                    

~Este mai mult decât o cina..~ Partea a 11-a ~ 

Am ajuns la el acasa, am inaintat intrand. El ma privea, zambea, este prima oara cand il vad zambind, dupa ce mi-a luat haina, mi-a facut semn sa ma fac confortabila. Ma fixa cu privirea, orice miscare o vedea. 

- Ce anume doresti sa bei?- A intrebat politicos apropiindu-se de mine..respiratiile noastre se intalnisera, ii puteam vedea culoarea ochilor, care erau albastru inchis..

- Un suc, este bine..-Am spus putin timita, lasandu-ma pe spate...

- Bine, sucul vine imediat. - Mi-a soptit parca ii era frica sa nu auda cineva. Cand l-am vazut intorcandu-se in camera, tinand o tava in mana stanga si cu mana dreapta a pus paharul cu suc pe masa in fata mea, a lasat tava in mijlocul mesei cu un pahar, cu vin cred. L-am vazut parasind camera si aducand niste prajituri, pe fata lui s-a schitat un zambet putin nebunesc, dupa care s-a apropiat de mine soptindu-mi l-a ureche..-Vei fii a mea, in aceasta seara..- Si s-a retras pastrandu-si aceals zambet. L-am privit cu o expresie vaga pe fata mea..Ce vrea sa insemne ce a spus el?. Ma intrebam, in timp ce lu-am cate o inghititura din suc, el bea cu asa o pofta acel lichid rosu, din cateva inghitituri a lasat paharul pe masa si s-a ridicat privindu-ma.

S-a apropiat de mine, mi-a luat paharul din mana aruncandu-l, la impactul cu peretele s-a facut zob, l-am privit socata pentru acest "gest" nu am idee ce a patit, de ce anume m-a chemat la el, defapt nu cred ca doar pentru cina, defapt cred ca pentru mai mult. As vrea sa stiu exact ce ii trece prin minte, sau mai bine sa plec naibi de aici, nu stiu ce pervert mai este si el..

- De ce vrei sa pleci asa de repede!?- A intrebat privindu-ma, dar cum de stie ca aveam de gand sa plec, doar nu am zis cu voce tare.. - Nici nu trebuie draga sa zici cu voce tare, stiu ce gandesti... Si nu poti pleca acum, nici macar nu am inceput...

- Ce anume, sa incepem?...

Am simtit mana lui plimbandu-se pe picioarele mele, am incercat sa il imping, dar nu reuseam, parca impingeam un munte. Si-a ridicat privirea scotiandu-si limba afara si incepand sa isi linga buza inferioara, s-a apropiat mai mult de mine. Mi-am inchis ochii, si am simtit cum buzele lui erau peste ale mele sarutandu-le, mi-am deschis alene ochii, acesta m-a privit bagandu-si limba in gura mea fara a cere permisiunea. Mi-a ridicat bluza, lasand la iveala sutienul, in timp ce se juca cu limba in gura mea a deschis sutienul lasandu-l sa cada. Cu mana incepuse sa imi pipaie sanii.. L-am impins..acoperindu-mi pieptul..

- Ce crezi ca faci? - A tipat la el speriata..

- Nu iti face griji draga, ce spui, sa scapam de bluza aceea, te cam incomodeaza..

- Mai bine ai inceta, eu plec..esti un psihopat.. - L-am plesnit, incercand sa fug spre usa... M-a prins de incheietura trangandu-ma inapoi, m-a impins pe canapea, el punandu-se deasupra mea.. 

- Draga, nu pleci.. - A zambit incercand sa imi dea jos bluza, vazand ca nu poate din cauza ca nu ii dau voie, a rupt-o privindu-mi sanii descoperiti. A inceput s-a imi sarute gatul, dupa aceea coborand la pieptul meu, imi saruta sanii si incepuse sa se joace cu limba prin jurul sfarcurilor. Am scos un geamat, am tipat de placere cand mana lui a coborat mai jos deschizand nasturele la pantalon si si-a bagat mana...S-a apropiat buzele mele, m-a muscat de buza inferioara..dupa care a inaintat spre ureche.. - Iti place?- A soptit, incepand sa se joace cu limba in interioarul urechei...Mi-a dat incet pantaloni jos, am ramas doar in lenjerie, a privit fericit dandu-i jos..

~Sper sa va placa in continuare, chiar daca acesta este putin +18, vor mai fii asemenea capitole. Daca nu va place, va rog nu citit.~

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 10, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

♥||Rapita de un Werewolf si indragostita de un Vampir.||♥Where stories live. Discover now