~ Întorcându-ma Acasă..?~Partea a 7-a ~

488 42 1
                                    

~ Întorcându-ma Acasă..?~Partea a 7-a ~

Mi-a acaparat incheietura cu mana lui, am privit speriata ne stiind ce va face, am observat cum m-a trage spre el, aproape respiratiile noastre sau intalnit, buzele mele erau aproape de ale lui..Mana lui mi-a eliberat incheietura, s-a indepartat de mine pasind spre o alta camera, nu aveam idee ce tot face, am crezut ca ma va rani, este puternic..dar m-a lasat in pace, decat m-a ajutat sa ma ridic. Am pasind in camera in care el intrase, era frumos amenajata, acesta s-a asezat langa semineu, adaugand in el lemne..

"O-sa plecam imediat." A spus adaugand ultimul lemn. S-a ridicat privindu-ma, era destul de rece fata de mine, nici macar un zambet, dar o privire serioasa care iti dadea fiorii.

"Unde o sa plecam? Cum adica o sa?" Am intrebat confuza, il priveam in continuare...

"O sa te duc acasa..poftim aceasta geaca.."Mi-a intis o geaca, am luat-o privind-o..

"Pentru ce?" 

"Afara este destul de frig, deci imbrac-o.." A spus parasind camera, am auzt o usa deschizand-o, am imbracat geaca plecand dupa el, m-a astepta in fata usi..M-a lasat pe mine sa ies prima, dupa care a urmat el inchizand usa in spatele lui. M-am oprit in loc din cauza ca nu stiam pe ce drum o sa plecam, acesta mi-a facut semn sa il urmez, in saptele casei era un motor. S-a urcat pe el, pornindu-l mi-a facut semn sa ma apropii...M-am urcat incet pe el, imi era teama, dar nu stiu de ce anume.. 

~Cateva Ore Mai Tarziu~

Dupa plimbarea lunga, am ajung in sfarsit in oras, acesta oprise chiar in fata casei mele..unde era tot la fel de intunecata precum a fost mereu, fara nimeni care sa imi poarte de grija, fara nimeni care sa stea cu sufletul la gura daca ma intorc..asa daca era sa mi-se intample vreun accident atunci stiam ca nu lasam pe nimeni in urma care sa planga dupa mine.. M-am dat jos de pe motor, privindu-l pe baiatul care m-a salvase, daca pot spune asa..de ce anume nu am idee..i-am zambit, acesta si-a intins mana spre mine, tinea o geanta..am privit confuza dupa care am luat ce imi apartinea..

"Multumesc..pentru tot.."Am spus putin rusinata..Acesta de cat m-a privit, a plecat imediat fara a spune ceva, doar a disparut undeva departe.. Inaintand in curte, ma tot intrebam de ce traia singur in aceea casa, mai ales in padure?. De ce este asa de tacut, asa de rece?.. Poate ca si el este precum mine, si el a ramas fara parinti..fara rude.. Am deschis usa pasind in casa, am oftat pasind in continuare, am impins usa, am intrat in sufragerie care era intunecata, am aprins lampa aruncand geanta pe canapea..mi-am dat jos de pe mine geaca..Dorind sa o arunc in pat am observat ca nu este un lucru al meu, este geaca lui..am fost atat de idioata incat am uitat sa ii dau haina..Trebuie ca maine sa ma duc la el, sa ii dau geaca..si inca ceva in schimb..o sa fac o prajitura..-Am spus in gandul meu, zambind..-

♥||Rapita de un Werewolf si indragostita de un Vampir.||♥Where stories live. Discover now