"Comportament Ciudat?"~Partea a 9-a~

417 35 0
                                    

Privirea lui era atintita spre mine, ma observase, se oprise privindu-ma confuz. Puteam sa observ ca era destul de relaxant, nu avea nici o problema cu gradele de afara si cu vantul si zapada care inca se asternea. "Buna.."Am spus apropiindu-ma de el, m-a privit fara a scoate un sunet, astepta sa cotinui, sa vada de ce m-am intors la el.."Am..am.." M-a privit vag, astepta sa formulez propozitia..dar nu reuseam.."Ai venita sa ce?" A spus privindu-ma, ma examina, tinea intr-un brat o carpa care era plin de motorina si cateva scule in cealalata. 

"Am venit sa..iti aduc geaca.."Am spus, ma tot balbaiam, acesta nu a scos nici un cuvant, doar m-a lasat sa continui si sa vada ce mai spun.."Poftim" am spus, intinzandu-i punga si platoul..S-a uitat confuz, a luat intr-o mana platoul si punga, s-a intors cu spatele la mine.."Urmeazama."A spus inaintand spre casa, cu mana libera a deschis usa lasandu-ma sa intru, am pasit din nou in casa, l-am asteptat pe el sa intre, nu puteam sa intaintez in casa cuiva care nici macar nu il cunosteam. Acesta a inchis usa plecand in bucatarie..s-a intors in cateva secunde privindu-ma.."Te rog i-a un loc.."A spus aratandu-mi o alta camera.

M-am asezat pe capanea, aceasta se asezase pe un scaun din apropierea canapelei, m-a privit ne stiind ce sa mai spuna. M-am tot gandit daca sa il intreb ceea ce ma tot macina.."De...de ce..mai salvat? Sau mai bine spus, de ce mai adus aici?".."Hmh?"A spus privindu-ma.."Da..de ce?"Am continuat sa il intreb...

"Nu stiu, doar nu am putut sa te las acolo.."A spus ridicandu-se de pe scaun si apropiindu-se de fereastra.

"Mersi pentru ca mai ajutat..dar de ce anume mai salvat?"

"Nu stiu exact ce era, dar s-ar putea ca acel ceva sa te faca cina lui..Si nu trebuie sa imi multumesti.."

"Dar, tu de ce stai in acest loc uitat de lume?"Am intrebat privindu-l..

"Nu este treaba ta, acum te rog, am treaba..Trebuie sa parasesti locul."A spus cu o voce rece..

♥||Rapita de un Werewolf si indragostita de un Vampir.||♥Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum