~O voce misterioasa ~Partea a 3-a

768 49 0
                                    

~No One P.O.V~

Fata ne mai spunand nimic l-a privit pe acel baiat care se indeparta de ea cu fiecare pas facut, se putea auzea cum pasea pe zapada care acoperise tot in jurul ei, baiatul era precum o fantoma, alba dar putin umana. Defapt nu se stia daca inima lui este de piatra sau o inima buna, acest baiat avea ceva, era precum un mister…precum o carte, nu poti sa o judeci pana nu afli despre ce este vorba. Baiatul aproape disparuse din raza vizuala a fetei care statea neclintita pe podul de lemn aproape acoperit de mantaua alba. Fata intorcandu-si privirea, examina lacul inghetat, totul era precum intr-un basm, era frumos, totul acoperit si alb…

Evens tragand aer in piept a plecat pe drumul care baiatul din clasa ei disparuse, aceasta a continuat sa mearga, drumul care trecea prin parc avea doua deschizaturi, unul dintre drumuri era intunecat si misterios…iar cel de al doilea era inversul primului. Fata oprindu-se si examinand, nu stia pe care dintre drumuri a luat-o baiatul.

“Vino! Vino!” O voce o chema pe fata.

Fata a privit nestiind cum sa reactioneze..Voce aceea o chema pe ea, dar de ce? Si cine era?. Erau intrebarile pe care si-le punea.

“Vino Evens, Vino!”Se auzea din nou aceea voce, care o chema pe drumul intunecat…”Urmareste lumina..”Voce a spus tragand-o spre drum..Evens ne putand a se controla a pasit pe acel drum, dar era o veche vorba…”Cei care se avanta pe drumul pierzaniei nu vor mai putea vedea lumina vreodata.” Dar totul parea un joc, totul parea ca este o vraja si fata a cazut in ea, dar nu era un joc era mult mai mult de cat atat..Totul se putea intampla repede nici macar nu isi dadea seama ca s-a pierdut si ceea ce se intampla cu ea, tot corpul ei actiona fara voie…

“Asa vino! Vino la mine..”S-a auzit din nou acel glas care era precum o vraja..

Fata nu se putea abtine, trebuia sa continuie drumul, nu se putea opri din mers. Aceea voce o ademenea spre un loc anume, un loc misterios..sau undeva unde viata acestei fete ar putea lu-a sfarsit.

♥||Rapita de un Werewolf si indragostita de un Vampir.||♥Where stories live. Discover now