13

5 0 0
                                    

Michael Gordon Clifford
Ken je het gevoel van zwakte? Dat is wat ik nu heb. Nog geen twaalf uur geleden en ik kwam binnen in een hotelkamer die stil was. In de badkuip een Chantal, mijn Chantal maar ze ademde nog maar half. Nu ligt ze in een coma in het ziekenhuis en de kansen of ze eruit komt zijn klein. Tranen stromen geluidloos over mijn wangen en ik zou toch denken dat ik nu wel eens zou moeten stoppen maar nee. Het voelt alsof mijn hart niet meer klopt. Langzaam sta ik op van de grond en loop naar haar het bed. Chantals koffer ligt er naast en mijn koffer ligt op het bed met een brief erop die ik nog niet heb geopend. Met trillende handen pak ik deze op en open deze voordat mijn ogen over de regels gaan.

Lieve lieve Michael,
Het spijt me, zodra je deze brief hebt ben ik er niet meer. Nou ja ik ben niet meer bij je als in dat ik naast je sta maar ergens zal ik altijd bij je zijn. Ik zal je beschermen tegen alles en iedereen en zorgen dat je gelukkig word zonder mij. Want Michael je zal hoe dan ook me moeten vergeten, een jaar en ik ben weer gewoon een meisje dat je ooit hebt ontmoet maar dat er nou niet meer is.
Ik wil dat je gelukkig bent Michael, gelukkig zonder mij in je leven. Het enige waar ik voor heb gezorgd zijn problemen en haat. Was ik maar nooit opzoek gegaan naar Niall en wad jij maar nooit die dag in Starbucks geweest. Dan had dit allemaal niet hoeven te gebeuren.
Ik hou van je Michael en dat zou ik ook altijd doen. Vergeet mij en ga door met je leven. Je zei altijd dat je niet zonder mij zou kunnen leven maar toch zal je dat moeten doen Michael. En al doe je het niet voor mij doe het dan voor de jongens en de fans, voor je ouders.
Ik zal voor altijd over je waken Michael.
X jou Chantal

Met moeite leg ik de brief weer weg voordat ik opsta en weer naar de badkamer loop. Op de bovenste plank ligt een doosje van Chantal en ik weet wat erin zit. Ik pak het en open het waarna ik mijn lippen op het koude ijzer van het mesje druk voordat ik het mesje op mijn pols druk. Tranen stromen over mijn wangen terwijl ik aan Chantal denk en de leegte in mijn hart voel. Nadat er wat sneen in mijn polsen staan en ik alles weer heb opgeruimd ga ik maar in het bed liggen en sluit mijn ogen. Chantal is overal in mijn gedachten en ook overal in mijn dromen.

Lost It All//DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu