01

18 0 0
                                    

Michael Gordon Clifford


Een paar maanden later en je zou denken dat iedereen het nieuws wel is vergeten, maar helaas mensen praten er nog steeds over en ook al laat Chantal niet zien dat het iets met haar doet ik weer dat het iets met haar doet. Er zijn natuurlijk haters die haar haat geven maar ze is een voorbeeld geworden voor onze fans. Een voorbeeld klinkt misschien wel raar maar Chantal had in een paar Twitter berichten haar verhaal verteld. Dat ze werd gepest en de dingen die tegen haar werden gezegd ging geloven. Maar dat je niet moet luisteren naar de pesters maar naar je hart en de mensen die om je geven. Omdat die altijd de waarheid zullen zeggen. 

Elke dag zie ik wel eens een tweet voorbij komen met dat fans weer in zichzelf zijn gaan geloven door Chantal en ons. Chantal steunt de fans door en door en dat maakt me echt blij. Natuurlijk iedereen krijgt haat en Chantal negeert het gewoon. Ik voel Chantal bewegen in mijn armen en niet veel later kijk ik in haar mooie ogen. 

,,Hey.'' 

,,Hoodmorning.'' Ik geef haar een kus op haar voorhoofd terwijl ze me verbaast aankijkt. ,,Zei je nou hoodmorning?''

,,Hmm.''

,,O my god, ik krijg nu sowieso tien euro van elk van de jongens!''

,,Huh? Waarom zou tien euro van elk krijgen?'' Ik trek mijn wenkbrauwen op terwijl ik haar aankijk. ,,Omdat ik er van overtuigd was dat jij ook een keer s'ochtens hoodmorning zou zeggen aangezien ik dat best vaak zeg, en aangezien de andere daar niet van overtuigd waren ik tien euro zou krijgen als het wel zou gebeuren.'' 

,,Ah okay.'' 

,,Anyways ik ga nu douche.'' Chantal staat op en loopt richting de kast waar ze ondergoed uit haalt en daarna weer terug uit loopt. ,,Ik mag zeker niet met je samen douche?'' Ik wiebel met mijn wenkbrauwen wat ervoor zorgt dat Chantal in de lach schiet. ,,Jawel hoor, dan kun je mijn haren wassen.'' Ze steekt haar tong uit waarna ze de badkamer inloopt. Snel sta ik ook op uit bed waarna ik haar achterna loop de badkamer in. 

Lost It All//DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu