hoofdstuk 14

27 3 0
                                    

Amy ' s p.o.v
Ik word wakker en pak mijn mobiel. Ik zie dat ik een SMS heb van een onbekend nummer. Ik open hem en mijn adem stokt.

Ik krijg jou nog wel vuile slet. De vorige keer is het misschien niet gelukt maar ik zal je vermoorden! Kusjes van A (je weet zelf ook wel wie ik ben denk ik sletje)

Ik slik en kijk door een waas van tranen naar de deur die open gaat. Ashton stapt binnen en staat abrupt stil. 'Wat is er?' Ik schud mijn hoofd. 'Niks ik heb alleen een beetje pijn.' Hij knikt en loopt naar me toe. 'We moeten praten!' Ik knik niet begrijpend naar hem. Hij zucht diep. 'Ik wil het uitmaken. Ik weet dat het niet het juiste moment is maar er is een ander.' Ik voel me nog beroerder als eerst. De tranen rollen nog harder over mijn wangen. Hij slaat een arm om me heen maar ik sla hem weg. Waarom? Waarom nu?

Ashton ' s p.o.v
Ik wil een arm om haar heen slaan maar ze slaat mijn arm weg. Ik voel me zo schuldig... maar ik kwam gisteren thuis uit het ziekenhuis en toen was Ashley in mijn huis en heeft me getroost enzo. En van het één komt het ander. Ze is blijven slapen en zou het vandaag ook gaan uitmaken met luke. Ik loop het ziekenhuis uit en stap in de auto richting onze villa.

Ik stap uit en loop naar Ashley's kamer. Ik klop op de deur en loop naar binnen. 'Heey!' Begroet ik haar en wil haar een zoen geven. 'Wat denk je nou zelf joh. Dat ik jou leuk vind? Ik deed het alleen om Amy nog verder kapot te maken.' Ze kijkt me gemeen aan. 'En als ik jou was zal ik maar niet vertellen dat ik het was want luke zal het niet leuk vinden als hij te horen krijgt wat er gisteren is gebeurt.' Ze kijkt me bitchie aan en loopt dan weg.

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Nov 08, 2015 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

you are never alone! Luke hemmingsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu