hoofdstuk 4

50 1 0
                                    

{een maand later}

vandaag is het dan eindelijk zo ver. het concert van 5sos!! ik slaak een gilletje en loop naar mijn kleedkamer. ik pak een leuke broek die een beetje kapot is bij de knieën en een shirt met een foto van 5sos. ik loop naar mijn badkamer douche snel en kleed me aan. ik doe wat make-up op en krul mijn haar.

ik hoor beneden de bel gaan en ren naar de deur. daar staat jennifer al op de stoep. we omhelsen elkaar en lopen naar mijn kamer. we kletsen wat en luisteren muziek.

een uur later zitten we dan tog egt in de auto. Jennifer en ik zijn egt niet meer te houden. we praten over 5sos en over hoe hot ze wel niet zijn enz.

na een half uur rijden komen we eindelijk bij het concertgebouw aan. we lopen naar binnen en gaan op de 1e rij zitten.

na 2 uur zit egt de hele zaal vol. 'over 5 minuten komen ze op!' schreeuwt Jennifer. ik geef een gilletje en we schieten allebei in de lach. 5 minuten later gaan alle lichten uit. iedereen begint te gillen en daar komen ze... ik en Jennifer gillen net zo hard mee. de jongens lachen een beetje en Michael houd een korte toespraak waarna ze amnesia gaan zingen. ik en Jennifer gaan helemaal uit onze dak en zingen hard mee. Na amnesia zingen ze voodoo dollen daarna try hard en als laast heartbreak Girl!! mijn lievelingsliedje! (als het goed is kan je hem kijken op het begin.)
ik zing zachtjes mee. ik weet niet hoe het komt maar bij dit liedje moet ik altijd janken. als het liedje afgelopen is zeggen de jongens gedag en lopen ze het podium af.

'het was gaaf hè? ?' jennifer kijkt me lachend aan.
'egt wel het was egt super!' we zaten helemaal voorin dus we moeten egt super lang wachten tot we eruit kunnen. er komen twee meisjes aanlopen en na een poosje gepraat de hebben geven ze hun nummer en lopen ze weg. Sanne en lotte (zo heetten ze dus) wonen vlak bij ons in de buurt. eindelijk zijn we uit het concertgebouw. Mijn vader komt ons ophalen dus we moeten nog ff wachten. ik stuur ff snel mijn vader een SMS - je en gaa dan samen met Jennifer op een muurtje zitten. even later komt er een jongen naast ons zitten met een muts en een zonnebril op. 'heey.'
'hooi' antwoorden jennifer en ik tegelijk.
'Hoe vonden jullie het concert?'
'super gaaf!!' Hij schiet in de lach.
na nog een poosje gepraat te hebben horen we opeens een stem achter ons. 'luuukkke we moeten gaaan. ' we kijken om en zien niemand anders dan Asthon Irwin staan!! Jennifer begint te gillen en ik loop alleen een beetje die jongen die naast me zit aan e gapen.
'd dus jij b bent luke?'
'yep!' Hij grinnikt.
Jennifer komt eraan stormen en we gaan met zijn vieren op de foto. even later komt er een limousine aanrijden. Nee pap dat kan je me niet aandoen je kan tog gewoon met een normale auto komen. ik word een beetje rood als de auto voor ons stopt. De chauffeur stapt uit en loopt naar ons toe. 'Hallo Amy u vader heeft mij gevraagd op te halen. hoe was u avond?'
'leuk.' zeg ik snel en zie dat luke letterlijk met open mond staat te kijken. Ashton trouwens ook. 'Doei boys!' ik probeer hun blikken te negeren. Jennifer stoot me aan. ' je vader zal je tog komen halen.' fluistert ze maar hard genoeg dat de jongens het kunnen horen.
'Hij zal er wel niet zijn ofzo.' probeer ik zo onverschillig mogelijk te zeggen. opeens begint jennifer te gillen. ik kijk haar raar aan. 'OMG ik heb nog nooit in een limousine gereden!!' ze rent naar de deur die de chauffeur al open houd. ik kijk om en zie de jongens nog steeds staan. 'doei' zeggen ze allebei tegelijk. ik grinnik 'doei.' dan stap ik ook in en de auto rijd weg.

thuis aangekomen loop ik samen met Jennifer naar mijn kamer. Mijn ouders blijken dus weer op zakenreis te zijn en aangezien ik twee weken vakantie heb blijft Jennifer twee weken logeren. ik plof op mijn bed neer 'zullen we een film gaan kijken.' vraag ik. 'Ja is goed.'
'welke?'
'doe maar een comedy ofzo.' Ik stop een film in mijn tv en plof weer neer op mijn bed. we slaan een deken om ons heen en gaan die film kijken. ik zal egt niet weten waar die film over gaat omdat ik diep in gedachten ben. waauw ik heb dus gewoon luke en Ashton ontmoet. ik wis eigenlijk niet eens dat het luke was. ik vond hem eigenlijk leuk maar toen ik hoorde dat hij luke hemmings was wist ik egt niks meer te zeggen. 'aarde voor Amy waar ben jij met je gedachten.' jennifer staart me lachend aan. ik lach mee. 'bij vanavond.' we kruipen onder de dekens en vallen in slaap.

you are never alone! Luke hemmingsWhere stories live. Discover now