hoofdstuk 6

39 1 0
                                    

Jeeey ik heb 50 lezers!!! Love jou ♡♡♡
Ff opletten want vanaf nu gaat het met pov als er niks bij staat dan is het gewoon Amy.

Ik kijk op en kijk naar de jongen die voor me staat. Dat is... Luke hemmings! Oké Amy hou je zelf niet voor de gek. Jij die elke dag op school word gepest en in elkaar word geslagen gaat dus egt nooit luke hemmings ontmoeten. Ik kijk nog een keer goed naar de jongen voor me. Het is hem egt!
' je vangt vliegen.' Dan pas heb ik Door dat ik hem met open mond aan sta te gapen.
'Het gebeurt ook niet elke dag dat ik mijn grootste idool tegenkom.' Hij lacht naar me en trekt me mee.
'Ik wil je graag aan de andere jongens voorstellen.'
'Ik weet tog al lang wie het zijn.' Luke trekt een pruillip en kijkt me aan.
'Ehhmm ik denk dat ik het vergeten ben.' Er verschijnt een big smile op zijn gezicht en ik grinnik even.

' Hooi jongens dit zijn Amy en Jennifer . En meiden deze drie kleuters zijn Ashton, Calum en Michael.' Ik grinnik en geef ze allemaal een knuffel.

Uitgeput laat ik me op het zand vallen. De jongens zijn nog aan het volleyballen maar ik ben egt doodop. Ik staar diep in gedachten voor me uit als ik onpeens een hele plons water over me heen krijg.
'OMG wie deed dat?' Ik sprong overeind en keek in 5 paar onschuldige ogen.
'Zeg!' Ik keek ze dreigend aan maar het bleek niet egt te helpen.
'Oké wie het zegt trakteer ik op een ijsje.' Gelijk wezen alle vingers naar luke.
'Mislukte mantel baviaan ik krijg je nog wel!' Ik gaf de poging om hem achtervolgen al snel op en loop weer naar de anderen.

Even later zitten we allemaal met een ijsje van de zonsondergang te genieten. Ik was zo lief om luke ook maar een ijsje te geven :) maar die puppyogen kan ik gewoon egt niet weerstaan. Het was stil maar geen ongemakkelijke stilte.

We komen met zn allen bij mijn huis aan. We hebben beslagen on met zn allen een sleepover te houden en aangezien mijn ouders op zakenreis zijn doen we het bij mij thuis. 'Wat zullen we gaan doen?'
'Truth or dare?' We stemmen er allemaal mee in en beginnen te spelen. Michael begint en vraagt Calum. 'Truth or dare'
'Dare'
Oké dans gangnam styling.' Hij doet het en wij lachen ons helemaal kapot. Nu is hij aan de beurt. 'Amy Truth or dare.' Ik dacht snel na. Als ik Truth doe dan moet ik de waarheid vertellen. Dus dat egt niet. 'Dare.'
'Zoen Ashton.' Calum begint t er grijnzen. 'Zit niet zo jaloers te kijken joh luke je hebt tog al een vriendin.' Bemoeit Michael zich er nu ook mee. Shit hij heeft dus een vriendin. Hoe kan ik ook denken dat hij me leuk vind. Ashton begint te grijnsde en komt naar me toe. Ik lach naar hem en onze hoofden komen dichterbij. Onze lippen raken elkaar en onder luid gejoel van calum en Michael trekken we terug. Luke zit een beetje op zijn mobiel te kijken.

Luke pov
'Amy Truth or dare' vraagt calum
'Dare.'
'Zoen Ashton.' Calum kijkt haar grijnzend aan. Ook Ashton vond het niet erg zo te zien. Zelfs jennifer lijkt het grappig te vinden.
'Zit niet zo jaloers te kijken joh luke je hebt tog al een vriendin. ' Ik zie dat Amy ' s gezicht betrekt en dan komt Ashton op haar afgelopen. Ze zoenen en ik kijk snel naar mijn mobiel. Ik hoor iedereen juichen en een steek van jaloezie gaat Door me heen. Waarom? Geen idee. Ik heb gewoon een vriendin maar zij is anders. Amy is egt speciaal. Maar zij zal tog nooit vallen op iemand zoals mij.

you are never alone! Luke hemmingsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu