hoofdstuk 2

56 3 0
                                    

Ik loop naar mijn badkamer steek mijn vinger in mijn keel en kots zo veel mogelijk uit. Snel spoel ik mijn mond en poets mijn tanden. Gatver wat een vieze smaak. ik plof op mijn bed neer en sluit mijn ogen. weer klonken de woorden van Sarah in mijn hoofd. 'waarom leeft ze eigenlijk nog?' niemand zal mij egt missen als ik er niet meer ben. Ik sta op en loop de trap af. ik doe en vest aan en ga naar buiten. Na een stukje gelopen te hebben doe ik mijn oordopjes in en begin te rennen. ik zweet als een gek maar ik blijf rennen rennen rennen totdat ik erbij neerval. ik ga op een bankje zitten en rust een beetje uit. Als ik weer normaal kan ademen sta ik weer op en loop weer terug. Als ik thuiskom loop in naar mijn badkamer en neem een douche.

_________________________________________
als ik klaar ben met douchen loop ik naar beneden. ik plof neer op deze bank en zet deze tv aan. hee een interview met 5sos. ik luister naar het gesprek en ik begin als een gek te gillen. ze komen naar nederland. ze komen egt naar Nederland naar ahoy. Ik moet daar heen! ik krijg een berichtje binnen een beetje angstig pak ik mn mobiel en kijk op het scherm. Gelukkig is die van mn moeder. heey schatje, papa en ik komen vanavond al thuis in plek van volgende week. tot vanaaf.
ik haal opgelucht adem ben ik tenminste niet de hele week alleen thuis. Snel stuur ik een SMS je terug. heey fijn dat jullie terug komen hebben jullie trouwens al gehoord dat 5sos naar nederland komt... :)
binnen 10 seconden kreeg ik weer een berichtje. egt wat gaaf voor je ik zal tegen je vader zeggen dat hij kaartjes besteld!!!
ik slaak een gil. ik had het eigenlijk wel verwacht dat ze kaartjes voor me zouden kopen maar het idee dat ik binnen een maand gewoon 5sos zie en hoor zingen maakt egt mijn hele leven een stuk beter. Snel stuur ik een berichtje terug.
thanks mam en pap!!! :)
ik loop naar boven zet mijn radio aan en loop mijn inloop kledingkast in. ik neurie zachtjes mee met het lied amnesia van 5sos!! ik pak een leuk jurkje uit mijn kast met hoge pumps en een mooie tas. ik trek mijn haar uit mijn staart en krul mijn haar. ik doe mijn make-up op en do Le wat sieraden om. kritisch kijk ik in de spiegel. Mijn allergrootste droom is om model te worden maar met mijn uiterlijk zou dat egt nooit lukken. ik was veel te dik en te lelijk. ik hoor gestommel beneden ik haal diep adem en loop dan de trap af. 'heey schat!' mijn moeder komt op me af lopen en trek me in een knuffel. 'hoi mam! waar is pap?' 'die komt morgen pas hij moest nog even wat regelen. ' Ik maakte me los uit de omhelzing 'wat zie je er mooi uit schat!' ik zei niks als ij zou zeggen dat dat niet zo was kreeg ik weer een lange preek van dat ik trots mag zijn op mn lichaam enzo nou ik dacht het niet! Ik la het maar even en liep toen naar de kamer en zette een film aan. geen idee waar die over ging maar aan mijn moeder te zien was die zielig. ik was te druk bezig met mijn eigen gedachten. Toen de film afgelopen was zij Ik mn moeder welterusten en liep naar boven.

you are never alone! Luke hemmingsWhere stories live. Discover now