40/SON SIR...

99.6K 2.9K 452
                                    


Arkadaşlar çok çok özür diliyor ve bölümü geçte olsa paylaşıyorum. İnan ki keyfi bir neden değildi. Hülya ve Şenay Ablaya destekleri için teşekkür ediyorum. Wattpatçalışmalarına yaptıkları jesti unutmadığımı hatırlatıyorum. Neyse iyi okurlar. Destekleriniz ve ilginiz için tekrar sağ olun :)
burkeyurtoglu sözümü tutayım o Zaman sana gelsin

Miray saçlarındaki hafif dokunuşlar ile uyandığında ona doğru yan dönmüş kocası ile karşılaştı.Bedirhan'ın yakışıklı yüzüne bakarken gülümsemişti.Daha sonra dün gece onu nasıl kıvrandırdığını hatırlayıp suratını astı.

"Günaydın dilemma."

Bedirhan'ın uyku mahmurluğu ile çıkan bariton sesi Miray'ın kalbini yine tekletirken tavrını sürdürmeye devam eti.Bedirhan ise Miray'ın tavrına gülüp başını yatığa bırakıp kahkaha attı.

"Gülme." Kocasının hala gülen suratına yastığı fırlatırken bile gülen kocasına laf yetiştiriyordu.

"Ya gülmesine.Gerçekten sinir bozucu bir durum."


Bedirhan kolunu yastığa yaslayıp başını eline yaslarken karısının sözünü bitirmesini beklemişti.


"Asıl sinir bozucu düğmeler ile olan imtihanımdı. Lakin kabul etmeliyim ki uzun zamandır o kadar heyecanlanmamıştım."


Kocasının açık konuşması üzerine gözlerini ksıp onu süzerken eçık konuşma sırası Miray'a gelmişti.

"Bir gün öyle bir şey yapıcam ki ..."


Dudaklarını dili ıslatıp devam ederken Bedirhan'ın dikkatini dudaklarına çekmek istiyordu.


"Öyle bir şey yapıcam ki Bedirhan , asıl onu uzun zaman unutamıyacaksın."


Bu sefer dilini dişlerken Bedirhan'ın gülen yüzünün ciddileştiğini ve muzurca bakan gözlerinin karardığına şahit oldu.Miray bu anı kullanıp alt dudağını dişledikten sonra kocasına baktığı sırada ne olduğunu anlamadan kendisini kocasının altında buldu.Bedirhan sabah sabah kendisini baştan çıkarmaya yeminli karısının dudaklarını sömürgesi altına alırken mabedinde olmanın hazzını çıkarıyordu.Az önce yaptığından son derece emin olan kadın şimdi süt dökmüş kediye dönmüştü ve Bedirhan Mihrişah en çokta karısının bu haline bayılmıştı.Miray'dan aldığı acemi ama sert karşılıklara hızını artıran Bedirhan bir elini karısının ensesine koyarak öpüşmeyi derinleştirme niyetindeydi ki sonuçta öyle olmuştu.Miray ise elinin kocasının ensesinde gezdirirken parmakları arasından kayan saçlarından ayrı bir haz alıyor ve buna kendini kaptırıyordu.Aldığın hazzın yanında kocasında bıraktığı etkilerin farkında olmadan hemde...

Miray kendini yine banyoda bulurken hangi ara birlikte olduklarını hala anlamış değildi.Bedirhan olacak arsız bu konularda gerçketen tecrübeliydi.Bunu düşünüp sinirlenmişti.Bu kıskançlık tohumlarının daha kendisi bile farkında değildi üstelik. Bedirhan'ı kışkırtan oydu ama ...

Ama işte bu kadar tecrübeyi ve nerde nasıl davranacağını bilecek kadar tecrübesli olması çok canını sıkıyordu.Onun bildiği şeyler okuduğu satırlar veya izlediği şeylerden ibaret olup,uygulamaya geçmemiş teorik bilgilerdi.

Sıkıntılı nefes verip son kes suyun altında durup banyodan çıktı.Sarıldığı havluda bunları düşünüp kurulanırken kocası olacak zat-ı şahanenin orada olmamasına sevinip rahat rahat giyindi.Bedirhan her ne kadar birbirlerinden utanmamasını söylese de bu "tamam oldu" diyeceği bir konu değildi.Ama itiraf etmek gerekirse de Bedirhan ile olduğunda çok daha rahat ve çok daha ait hissediyordu.Anne baba hatta abilerinin ötesinde daha samimi bir sahiplik, bir aideyetti yaşadığı.Bu da Allah'ın bir lütfuydu.

TÖREymiş... Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin