Üç Maymunu Oynamayı Bırakalım...

45.2K 970 81
                                    

Arkadaşlar bölüm sanıp heyecanlananlardan özür diliyorum.
Zaten bu şartlar altında insanın bölüm falan yazası gelmiyor. Bu gün kendi memleketimden bile şehit haberi geldi. Vatan ve ailesi sağ olsun !

Gelelim diğer konuya.
T. E. C. A. V. Ü. Z
Arkadaşlar bu öyle basit bir kelime değil. Yazarken hatta elime alırken bile midem bulanıyor. Lütfen özelliklere bu platformda yazılan tecavüz aşıklarına inanmayın. Rabbim erkek/kız fark etmez kimseyi o hale getirmesin. Çok çok zor bir durum. Ulaşım araçlarında yaşadığımız küçük tacizlerde bile moralimiz o kadar bozuluyorken tecavüzü düşünemiyorum. Tecavüz sadece kadına yapılan bir şey de değil. Uçurtma Avcılarını okuyanlar veya suskunları izleyenler hatırlasın. O sahnelerde nasıl da boğazımızda yumru oluşmuştu. Kurguda bile etkilenip ağladık. Depresyona girdik. Gerçeğini düşünmek bile istemiyorum.

Lütfen ama lütfen okuduğunuz , izlediğiniz şeylere dikkat edin. Böyle sapıkça şeyleri meşrulaştırıp aşkı kirletmeyelim. Inanın ki aşk bir gün sizi gelip bulacak. Acele edip yanlış duraklarda beklemeyin. O iğrenç şeylerden de kutsal duygu olan Aşkı ummayın. Aşk ; merhamet toprağında filizlenir. Sevgi yağmurları ile büyür ama bahsi geçen konuda canilik ve cahillik dışında hiçbir şeyi bulamasınız.

Tecavüz ve bunu saçma sapan toz pembe Düşünceleri aşk ile harmanlayan hikayeler adına kampanya başlatılmıştır. Lütfen sizde imzanızı atın.  Kendiniz , anneniz , kardeşiniz , kızınız en önemlisi insanlığınız için yapın bunu!!!
Bu olayları görüp vah vah çekmekten Başka bir şey yapmıyoruz. Lütfen üç maymunu oynanmayalım artık. Duyduğumuz ve gördüğümüz her şeyi yüksek seste bağıralım. Duyuralım.

Link aşağıda bulunacaktır.

https://www.change.org/p/yay%C4%B1nevleri-okurlar-wattpad-kullan%C4%B1c%C4%B1lar%C4%B1-yazarlar-wattpad-yazarlar-tecav%C3%BCz-ensest-ve-toplumsal-ahlak%C4%B1-%C3%A7%C3%B6kerten-kitaplar%C4%B1n-a%C5%9Fk-ad%C4%B1-alt%C4%B1nda-tozpembe-g%C3%B6sterilerek-topluma-lanse-eden-yay%C4%B1nc%C4%B1lar-onlar%C4%B1-okuyan-okuyucular-ve-yazarlar%C4%B1-boykot-ediyoruz?recruiter=331511815&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_facebook_responsive&utm_term=des-lg-notification-custom_msg#petition-letter

TÖREymiş... Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin