Bitmeyen Matem

46.5K 2K 565
                                    




Arkadaşlar hepinizin nasıl bir bölüm beklediğinin farkındayım.Bedirhan ve Miray'ın barışmalarını bu denli istemeniz beni onurlandırıyor.Lakin hikayede onlara takılıp,tırnak içindeki sırları ve olay örgüsünü kaçırıyorsunuz.Aşk ve yalan dışında da güzelim olaylar var ! Inan ki aşk her zaman var ve olmaya da devam edecek. Fakat bunun yanı sıra bize gerekli olabilecek şeyleri de gözden kaçırmayalım. Lütfen hikayeyi her şeyiyle benimseyin :D

Bölüme gelecek olursak...

Facebook sayfamızda zaman geçirenler bilir.Aşk mektupları içeren bir yarışma var ve bu bölümle bizde yarışmaya dahil olduk.Aslında yazılacak o kadar aşk hikayesi vardı ki...Lakin payımıza düşen Eşref Ağa'nın ki oldu. Peçetelerinizi hazırlayın derim, duygusal bir mektup sizi bekliyor :D

Son olarak pazartesi uzun bir bölümle geri gelip meraklarınızı gidereceğimi bildirmek isterim.Bunun bile yeterli gelmeyeceğini bildiğimden yarın Wattpat TÖREymiş adlı Facebook sayfasına ve töreymiş isimli instagram hesabında alıntı yayınlayacam. Bir de Bölümler pazartesi ve Perşembe günleri geliyor. Zalim yazarı sıkıştırmanın alemi yok ;)İnan ki bu gerekliydi.

Şimdiden şeker tadında bir bayram geçirmenizi dilerim. 🍬

(Bu bölümü videoyu açıp okursanız daha iyi olur.Açamayanlar ise Farid Farjan Sarı Gelin'i dinleyebilir)

İyi okurlar...

Yarım sevdama ,

Lerzan'ım bu gün damadım gelip elimi öptü. O an babanın ne hissettiğini anladım.Yüreğimden kopan bir parça daha...
Kızının nasıl bir hayat beklediğini bilmemek zormuş. Çok zormuş Lerzan.Gözümden sakındığım, üstüne titrediğim kızım,ellere gelin oluyor.Benim ise elimden hiç bir şey gelmiyor.Katı töremize kurban giden bir gelin daha.Abisi uğruna kendi hayatını feda etti.Biliyor musun Lerzan'ım, o da isminin sahibi gibi hem fedakar hem de cüretkar.Hayatının böyle olmasını istemezdim hiç fakat elden de ne gelir, bizde bu yollardan geçmedik mi?

Biz başımıza çevrilen tüm silahlar ve başlara inat el ele çıkmıştık babanın evinden.İlk kez elini tutmuştum o gün. Nasıl da ele geçirmişti bedenimi heyecan?Gözlerim hedef almışken gözlerini, bedenim esir düşmüşken yüreğine, kime neydi ki hedefe alınmış bir Eşref. Şimdi babanı çok daha iyi anlıyorum. Bana geldiğin o gün beni en mesut, en mir yaparken , babanın içini nasıl kavurduğumuzu yeni anlıyorum.Ben, o güne hala şükrediyorum gönlüm.Yıkılmaz Töreye baş kaldırdığım o günden bir an bile pişman olmadım. Yoldaşım olarak kutsandığım kadere binlerce kez şükür ettim,ediyorum.

Cesur kadınım...

Zümrüt gözlerinin hatırına yaptığım özürden ne kadar mutluyum anlatamam. İyi ki en sonda da olsa babanın rızasını almışız yarim. Gözlerinden öptüğüm tek kadın.

Ah Lerzan'ım!
Vah eksik sevdam!

Yüreğimin yangın yeri. Nasıl da özledim seni.

Cennet kokulum. Güvercin duruşlum...
Benden seni unutmamı nasıl istedin?
Aldığım her nefeste kokun içime dolarken,baktığım her yerde gözlerim seni ararken,unutmam mümkün müdür?

Benim asi karım, kadınım.

Her ölüm erkendir fakat sen! Sen senin öl.. se senin ölü ... diyemiyorum Lerzan. O kelimeyi senin için kullanamıyorum. Bu vedayı sindiremiyorum. Çok çok zamansız gittin.
Rabbe boynumuz kıldan incedir amma isyan edesim geliyor. Çocuğumuzu bağrına basamadığına, gençliğinin baharında güzü yaşamana , beni sensiz bırakmana isyan edesim geliyor. Sevdamıza sadece iki yıl şahit etti ruhum. Kısa ama aşk ve muhabbet ile dolu iki yıl...

TÖREymiş... Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin