28. To snad ne.

7.4K 361 15
                                    


Z pohledu Lucy

Vzbudila jsem se v mém pokoji. Strašně mě bolel obličej a hlava. Otevřeli se dveře, a dovnitř vstoupil Dylan. Přešel k posteli na kterou si sedl, pohladil mě po ruce a koukal se na mě lítostivým pohledem. ,,Jak ti je?" zeptal se. ,,Bolí mě hlava, a tvář" zakňučela jsem, a rukou se chytla za hlavu. ,,Nó omdlela si, a zdravotnice řekla že musíš do nemocnice. Jel jsem tam s tebou, budeš mít malou jizvu na hlavě, a máš zlomený nos. Jenže při testech se něco stalo" sklopil hlavu a koukal se do svého klína. ,,Co?" zeptala jsem se. ,,Nó zjistili že jsi těhotná" po tom co řekl, jsem se zděsila. Nemůžu být těhotná, prostě ne. Ještě k tomu otec je Justin, a ten mě nemá rád. Posadila jsem se, a dala si hlavu do dlaní. ,,To nemůže být pravda!" vykřikla jsem. Ucítila jsem Dylanovou ruku na mých zádech. Zvedla jsem k němu své uslzené oči ,,Nesmíš to NIKOMU říct, hlavně ne Justinovi slib mi to" u posledních 3 slov mi začali stékat slzy po tvářích. Vždyť je mi jenom 16 nemůžu být těhotná. ,,Neboj se" zašeptal a vytáhl si mě do obětí.

Z pohledu Justina

Sakra sakra sakra. Co jsem to zase udělal?. Jak jak jsem na ni mohl vztáhnout ruku?. Vím že to bylo nechtěně ale i tak.

O 2 hodiny později

Seděl jsem v baru plných ožralců a různé spodiny. Objednal jsem si první chlast co jsem uviděl. Před očima se mi zjevovali obrazy. Bylo to jako příběh, příběh který se odehrával v mojí hlavě. Od začátku do konce. Ty její krásné oči které mě sledovali po ránu. Ty její měkké rty kterými mě tak něžně líbala. Ta její postava kterou dávala jen mě. Ta její milá povaha kterou jsem zničil. Její oči už nejsou s jiskřičkami, teď jsou zaplněné slzy a neskutečnou bolestí. Na jejich ústech už není úsměv, teď je tam jen linie úzkých rtů které chovají bolest. A to vše jen díky mě. Měl jsem možnost tou sázku zrušit ale já to neudělal.
Mohl jsem se jí omluvit hned jak to viděla i slyšela, ale já to neudělal. Proč?. Sám nevím. Ani nevím co s ní je, musím to napravit. Hodil jsem pár bankovek na barový pult a s poloprázdnou flaškou Whisky se vydal k Dylanovi. Po cestě jsem jí celou vypil, až jsem skoro neviděl. Přišel jsem pod barák ,,Láskooo, pojč šem. Něbo si pjo tebe škyt příjdu" začal jsem řvát.

Z pohledu Lucy

Četla jsem si knížku když jsem slyšela až moc známý hlas. ,,Láskooo, pojč šem. Něbo si pjo tebe škyt příjdu". Justin. ,,To snad ne" šeptla jsem si pro sebe.

Bad Boy- DOKONČENOKde žijí příběhy. Začni objevovat