20. Mám nápad

7.8K 345 5
                                    

Z pohledu Justina:

tohle bylo asi to nejlepší co jsem kdy zažil. Měl jsem hodně sexů, to se musí uznat, ale tomuhle se nikdo nevyrovná. Prostě bomba. Momentálně Lucy spí, a já stojím v kuchyni. Snažím se jí ukuchtit nějakou mňaminu, no zatím se mi to nedaří.

Nakonec jsem se naštval, a zavolal pizzu která tu byla do 30 minut. Dal jsem všechny kousky na dva talíře. Do skleniček jsem nalil pomerančový džus, a i s tácem se vydal nahoru do pokoje kde by měla pořád spát má Lucy. Má Lucy..hmm..zní to tak pěkně. ,,lásko, vstávej. Donesl jsem ti snídani" mírně jsem do ní žuchnul. ,,Mhhhm" zamumlala si pod nosem, a převalila se na záda. No tak to zkusíme jinak ,,Lucy mám šunkovou pizzu, a jestli nevstaneš tak si jí sním jenom já" dořekl jsem. Po té větě se ihned posadila a koukala na mě s těmi jejími kukadly.

,,Otevřít" řekl jsem. Ihned otevřela pusu do které jsem jí vložil kousek pizzy. Postupně jsme snědli veškeré jídlo i pití z talíře.

,,Tak dneska je poslední den co by jsi chtěl dělat?" zeptala se mě. ,,Já nevím asi se flákat v posteli chceš?" zazubil jsem se. ,,Idiote" flákla mě polštářem po hlavě.

Ihned jsem se začal smát, i ona semnou. ,,A nechceš jít do města, třeba nakupovat?" usmála se. ,,Já budu tvůj stromeček a ty na mě budeš věšet baňky co?" zachechtal jsem se.

,,To víš že jo" dala mi malou pusinku, a vstala. Naskytl se mi pohled na její nahý zadeček. Kulatý krásný vytrénovaný zadeček. Přetáhla si přes hlavu moje triko, a odešla do koupelny i s hromadkou oblečení, které už jsem ji dřív než vstala stihl nachystat.

,,Zlato mám nápad" vyhrkl jsem volajíc přes dveře. ,,Nó?" zařvala na mě, aby jsem slyšel její krásný hlas. ,,Chci aby jsi šla semnou do-".


Jsem mrcha já vím :D. Sice krátká kapitola, ale aspoň něco. Mamka mě vyhání spát tak už musím končit :( . Zítra se těšte na další díl jak u story Bad boy tak u Mafián!. I love You Pokusím se aspoň 2000 se oj v u každé, aby jste mě neukamenovali :D.




Bad Boy- DOKONČENOKde žijí příběhy. Začni objevovat