21. Žárlivý Justin?

7.7K 365 6
                                    

,,Chci aby si šla se mnou do parku, a nebo na bazén. Co ty na to?". Čekal jsem na odpověď která do chvilky přišla ,,Bazén!" zajásala. Okey tak bazén. Šel jsem ke svojí skříni kde jsem si vzal černé plavky. Nevzal jsem si ty ve tvaru slipů, nejsem trapný abych nosil takové nemoderní hnusné věci. Vzal jsem si ty nad kolena, ve kterých mi je vážně příjemně.
Šel jsem dolů do kuchyně připravit ještě něco k snědku. Namazal jsem dva rohlíky s nutelou každému. Dal jsem je do sáčku. Z ničeho nic jsem cítil jak něčí tenké ruce se mi obmotali kolem pasu. Přejížděla mi po mých svalech. Měl jsem chuť jí pomilovat, ale nebyl čas. Chtěl jsem si s ní zaplavat dokud, ještě nejsme zpátky v Berlíně. ,,Lásko připravená?" zeptal jsem se. ,,Jako nikdy" zahihňala se. Jak sladké. Otočil jsem se, a pohledem jí sjel po celém těle. Modřiny už ji nešli vidět vůbec, takže mi její sexy tělo bylo na očích. Né že by předtím nebyla sexy, byla a opravdu kurevsky moc. Ale teď je to lepší, mnohem lepší. Z mých úvah mě probudila až Lucy která do mě šťouchla svým černě namalovaným nehtem. ,,Co je?" zasmál jsem se. ,,Jde se nebo tu budeme stát?" musel jsem se ušklíbnout nad její nedočkavostí. ,,Vzhledem k tomu že dole je bazén, tal nemusíme chodit do centra. Vyrazíme už teď" řekl jsem, a rovnou jí popadl za ruku tahajíc jí dolů.

(---)

Z pohledu Lucy

,,Ehm nechtěla by si jít raději do centra? Já jo. Tak dělej pojď" začal zmatkovat, a já nevěděla proč. Až po tom co jsem se mu koukla přes rameno jsem zjistila ten důvod. Blbli tam 4 namakaní kluci ve věku tak 18. ,,Žárlíš?" se smíchem jsem se na něho koukla. Jeho pohled byl mírně zamračený. ,,Ne nežárlím jen..jen se mi to tu přestalo líbit tak pojď jdeme" chtěl mě chytit za ruku a odtáhnout, ale já včas uhnula. ,,Okey tak jdeme" povzdychl si, a já se vítězně usmála. Jen co jsme vstoupily už jsem slyšela pískání těch kluků, ale já je úspěšně ignorovala a šla jsem ruku v ruce s Justinem do vody. Skočili jsme tam spolu, a pak se vynořily. Jeden z nich k nám připlaval ,,čau micinko, já jsem Derek nechceš s námi pokecat?" nadechovala jsem se k odpověďi když v tom mě přerušil Justin. ,,Ne nechce" obmotal si kolem mého pasu ruku na znamení že jsem jenom jeho. ,,A ty si jako kdo? její mluvčí?. Nech ji ať se rozhodne sama" ušklíbl se. ,,Ne díky, jak už jsi si mohl všimnout jsem tu s mým klukem kterého miluju, a parta namachrovaných idiotů mě nezajímá" přeslazeně jsem se usmála. Všimla jsem si jak si Justin oddychl. ,,Jasně, jenom kdyby jsi změnila názor víš kde nás hledat" mrkl na mě, a pak odplaval pryč.
,,Já ho zabiju" procedil mezi zuby Justin, a chystal se na něho vrhnout. Rychle jsem ho otočila k sobě a vášnivě ho políbila. Chvíli nespolupracoval protože byl zaskočený, ale pak se vzpamatoval a opětoval mi dravé polibky. Odtrhla jsem se od něho, a usmála se. ,,Pojď dáme si závod" navrhl Justin a já přikývla.

Bad Boy- DOKONČENOKde žijí příběhy. Začni objevovat