27

1K 55 0
                                    

Pov Niall

"Je bent zo goed" zegt Lynn. Haar ogen twinkelen. "Mm, jij ook" zeg ik hees. Ze glimlach en legt haar hoofd op mijn borst. Ik aai over haar hoofd en druk kusjes op haar voorhoofd.

Lynn smeert spul op haar wond. Ik ga naast haar staan en kijk ernaar. "Het ziet er raar uit" zeg ik zacht en kijk via de spiegel naar haar. Ze haalt haar schouders op. "De eerste dag dat ik het moest doen, ik vond het zo eng en vies" zegt ze. Ik glimlach zacht. Ze grinnikt.

We gaan in bed liggen. "Eindelijk een normaal bed" zucht ze. Ik grinnik. "En met mijn fantastische, knappe, lieve, allerbeste vriendje waar ik super mega veel van hou". Ik bloos. Ze gaat op haar zij liggen en kijkt mij aan. Ze glimlacht. Ik wrijft met mijn duim zachtjes over haar wang. "Je bent zo mooi" fluister ik. Ze kijk naar beneden en bloost ook, fijn, een bloos groep. Leuk!! Nee, ik haar het zo erg, maar oke. Alleen Lynn mag mij aan het blozen maken of mensen die het over Lynn hebben en mij er mee pesten, ook al is het irritant.

Ik druk drie kusjes op haar lippen en we gaan slapen.

•~•

Pov Shirley

Mijn leven is veranderd nadat ik erachter ben gekomen dat Niall mijn broer is, ik een vriend heb, Louis, en ik super toffe beste vrienden heb, Lynna, Liam, Harry en Niall.

Lynn loopt huilend de woonkamer binnen. Ik sta gelijk op en loop naar haar toe. Ik trek haar in een knuffel. "Wat is er?" Vraag ik zacht. "M-mama e-en pap-a" stottert ze en huilt harder. Ik wrijf zachtjes over haar rug. Niall loopt naar ons toe en kijkt ons verbaasd aan. "Babe" zegt hij zacht. Ik kijk hem aan, hij heeft tranen in zijn ogen. Ik laat haar los. Niall trekt haar in een knuffel.

"Papa en mama zijn dood" flapt ze er in een keer uit. Ik schrik. "Ze zijn omgekomen bij een aanslag" zegt ze zacht. Niall pakt haar stevig vast. "Ze zijn al begraven en het huis is verkocht. Dat hebben de ouders van Juul gedaan. Ik ben echt boos. Sorry hoor, maar het zijn mijn ouders" zegt ze boos. Mijn mond valt open. "Wat? Serieus?" Vraag ik. Ze knikt. "En je spullen?". "Zijn bij Brad" mompelt ze. "Ze zijn zo erg. Het zijn jouw ouders, jouw familie en jouw spullen en dan doen ze dit" zegt Niall. Ze knikt.

Na een tijdje is Lynn weer rustig. Ze heeft rode ogen. Ze snapt het niet, ik snap het ook niet. Al haar spullen zijn weg, staan in Amerika.

Louis komt binnen lopen en loopt gelijk naar mij. "Hey babe" zegt hij. "Hey Lou" zeg ik. Hij drukt een kus op mijn lippen en komt naast me zitten. Hij kijkt naar Lynn. Ze schudt haar hoofd. Lou knikt. "Nog zeven dagen" zegt hij hyper. "En dan?" Vraagt Lynn verbaasd. "Lynna, serieus. Dan komt Made In The A.M uit" zegt hij dramatisch. "Ow" zegt ze zacht. Niall grinnikt. "Lynn, wij gaan een meidenmiddag houden" zeg ik en sta op. Ze knikt en staat ook op. Ik jaag de jongens weg en we beginnen met onze meidenmiddag.

*
Pov Lynn

Het was een leuke dag met Shir. We hebben veel gelachen en samen dingen gedaan. De jongens kunnen elk moment komen. Eerlijk gezegd heb ik de drukte heeeel erg gemist. 'Hey Lynn ! Kijk uit het raam. Ze zijn er!' zegt Shir. Als ik uit het raam kijk zie ik ze inderdaad. We lopen naar de voordeur en ik open het. Als ik zie dat ze uitstappen, ren ik naar Niall.

-

Sorry voor het korte stukje. We hebben het allebei ontzettend druk met school en andere dingen. Ik (Julia, (ik schrijf af en toe), heb een toetsweek) sorry voor het ongemak.

X I.H and J.H

TWINS FT. NJH AND LWT ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu