21

1.1K 64 1
                                    

Pov Shirley

Ik schreeuw super erg tegen Lynna en het boeit me ook niet. Ze fluistert iets, geen idee wat. Niall staat op en loopt weg. "Help me" hoor ik Lynna fluisteren. "Alsjeblieft". Ze grijpt naar haar buik en valt. "LYNNA" gil ik en ren naar haar toe. Ze valt weg. Ik pak haar schouders vast en schud haar heen en weer. "IEMAND, HARRY LOUIS LIAM NIALL" gil ik in paniek terwijl ik Lynna wakker probeer te maken. Ze geeft geen teken van leven.

Liam komt naar me toe lopen. "Wa-oke ambulance nu" zegt hij en pakt zijn telefoon. "NIALL" gil ik. Hij komt langzaam binnenlopen. Hij schrikt, maar loopt gewoon door naar de bank. "Haar buik" mompelt hij. Ik trek haar vest uit en til haar shirt omhoog. Mijn ogen worden groot. "Haar wond bloed super erg" zeg ik. Niall staat op en komt naast me zitten. Er rollen tranen over zijn wangen. "Wat moet ik doen? Ik weet het niet" zegt hij.

*

We zitten in de wachtkamer. Niall is helemaal overstuur. Ik pak Lynns telefoon en ga toch maar haar berichten lezen, iets wat ik niet moet doen, maar doe het voor Niall.

Ik heb alles gelezen, ik zie aan niks dat ze iets geheims hebben. Ik app Tyler met Lynns telefoon.

L: hey
T: hey
L: um heb jij iets met Juul?
T: ja, Shir kwam helemaal hysterisch de kamer van Juul binnen stormen en dacht dat jij het was

Ik zucht opgelucht en tik Niall aan. Hij leest de berichten. Hij zucht ook opgelucht.

L: ow, nee das niet fijn, maar ga weer doei

Ik ga tegen Lou aan zitten. "Wanneer horen we nou iets" zeg ik ongeduldig, we zitten al 4 uur in het ziekenhuis. "Wil je het wel weten? Ik bedoel, Niall" zegt Harry. "Het was Juul" zeg ik en laat het gesprek zien. "Als ik dit nou eerder had geweten was dit allemaal niet gebeurt" zegt Niall boos. "Niall rustig" zegt Liam.

"Familie van Lynna Clarks?" Vraagt een dokter. Niall staat op. "Komt u maar" zegt hij. We staan allemaal op en lopen achter hem aan. Ik pak Lou's hand en vlecht onze vingers met elkaar. Ik knijp er zacht in. "Het komt goed" zegt hij en drukt een kusje op mijn lippen. "Die man had echt den droevige blik" mompel ik. "Ze is wakker. We hebben haar weer geopereerd, haar wond was weer opengegaan, er is niks ernstigs alleen ze huilt alleen maar en we kunnen er niks uit krijgen" zegt hij. We knikken en we lopen naar binnen.

Lynn ligt met haar rug naar ons toe en je ziet haar schouders af en toe schokken. "Lynn" zeg ik zacht. Ze draait zich om en kijkt naar ons. "Ga weg" zegt ze hees. "We weten hoe boos je bent, maar laat het ons uitleggen" zegt Liam. "Ja uh, je hebt met Tyler gezoend. Ja dat verhaal ken ik nu wel, ik was het niet" zegt ze en huilt weer. Niall loopt naar haar toe en gaat voor haar gehurkt zitten. "Ga weg Niall" zegt ze. Niall zegt allemaal dingen die wij niet kunnen verstaan. Ze huilt. "Uh wij wachten buiten" zegt Liam. We stappen de kamer uit en wachter voor de kamer op de stoeltjes.

Pov Lynna

"Lynn ik geloof je" fluistert Niall. Ik kijk hem aan, hij heeft tranen in zijn ogen. "Waarom zei je dat niet eerder?" Vraag ik zacht. "Shirley zei het" zegt hij. Ik knijp mijn ogen dicht. "Doet het pijn? Je buik?" Vraagt hij. Ik knik. "Schuif is op" zegt hij. Ik schuif op en Niall komt naast me liggen. Ik ga tegen hem aanliggen. "Jeej, we liggen weer op die goddelijke bed" zegt hij sarcastisch. Ik lach. Hij legt zijn hand op mijn heup, waar mijn wond zit. "Kan je iets zingen?" Vraag ik. Hij knikt en begint perfect te zingen. Ik glimlach en sluit mijn ogen. Ik luister aandachtig mee en val langzaam inslaap.

Pov Niall

Ik zie dat Lynn in slaap is gevallen. Ik hoor dat de rest weer in de kamer staat. "Is het goed?" Vraagt Harry. "Weet niet, ik denk het wel" zeg ik zacht. Ze knikken. "Ze heeft het wel zwaar, super zwaar" zegt Shir. Ik knik.

"Dame en heren, mevrouw Lynna moet rust hebben" zegt Loiza die de kamer binnen komt lopen. "Oh ze slaapt al, Niall blijf jij?" Vraagt ze. Ik knik. We nemen afscheid en ik val ook langzaam inslaap met Lynn naast me. Dit had ik na vanmiddag echt niet meer kunnen denken.

Pov Louis

We lopen de kamer uit en gaan naar buiten.
We hadden 2 auto's omdat het niet zou passen. We stappen in de auto van Shirley.
'Wie gaat er rijden?' vraag ik. De jongens kijken naar Shir.
'Als jullie het zo graag willen, dan rijd ik wel,' zegt ze.
Ik ga op de bijrijdersstoel zitten.
En dan rijden we naar huis.

Pov Shir
Ik rijd naar huis. Het is heel stil in de auto. 'Guys........' zeg ik twijfelend. 'Ja, wat is er?' vraag Harry. 'Jullie zijn nooit zo stil. Het lijkt alsof het mijn schuld is,' zeg ik. Ik zet de auto aan de kant. De tranen stromen over mijn wangen. 'Je wist het niet. En je moet je ook niet schuldig voelen. Jij kon er nils aandoen,' zegt Louis medelevend. 'Jongens gaan jullie naar je eigen huis of?'
'Ik ga naar huis,' zegt Liam
"Ik ook,' zegt Harry.

'Louis wil je rijden?' vraag ik nog steeds huilend.
'Tuurlijk,' zegt hij. Hij stapt uit en ik ook. Ik loop naar de andere kant en ga zitten. Als Louis ook zit, gaan we weer verder. Hij brengt Harry en Liam naar hun eigen huis. Louis rijdt naar zijn huis en we stappen uit.

*_*_*_* die avond _*_*_*_*

Pov Louis

Het wad een lange dag. En Shirley zit al sinds dat we uitstapte in gedachten. 'Shirley, ik breng naar huis en dan ga jij je omkleden en wij gaan dan een nachtwandeling maken op het strand,' zeg ik.....

TWINS FT. NJH AND LWT ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu