4

2.5K 95 9
                                    

Pov Shirley
Ik kan het nog steeds niet geloven. (Ze hebben al haar spullen gehaald) Ik zag Lynn elke dag. We waren al vanaf kleins af aan beste vriendinnen. Ik kan me die dag nog precies herinneren.

•flashback•
"Hallo kindertjes" zei juf Amanda. "Vandaag mogen jullie vrij spelen, kies maar een maatje".

Ik ging naar een meisje toe die met de poppen ging spelen. Ik tikte op haar schouder en ze draaide keek me aan. "Samen spelen?" vroeg ik. "Ja" zei ze blij.

We gingen met de poppen spelen. Toen kwamen 2 jongetjes naar ons toe. "Samen spelen?" vroeg 1 van de jongetjes. "Oke" zei ik. "Ikke heet Lucas' zei Lucas. "Ikke Shirley" zei ik. "Ikke Lynn" zei Lynn. "Ikke Tyler" zei Tyler.

En dat was het begin van een mooie vriendschap die nu, 17 jaar later, nog bestaat.

•Einde flashback•

"Shir!" roept Niall. "Ja?" vraag ik afwezig. "Ik zat je al de hele tijd te roepen, maar je was zo in gedachte. Waar dacht je aan?" Vraagt hij. "Ik dacht aan vroeger." zeg ik heel simpel. "Waarom dan?" Vraagt hij geïnteresseerd. "Ik dacht aan de mooie tijd van mijn vriendschap met Lynn, Tyler en Lucas" zeg ik. "Wie zijn Tyler en Lucas?' vraagt hij. "Tay en Luc zijn mijn beste vrienden. Ze begrijpen Lynn en mij ookal zijn het jongens" zeg ik. "Ohh, oke. Maar ik moet je nog zeggen dat de andere jongens komen" zegt hij. "Jongens als in de andere leden van One Direction?" vraag ik voor de zekerheid.
"Yup, ze komen allemaal hier." zegt hij met een grijns. "Hoe laat komen ze?" vraag ik. "Over ongeveer een uur" zegt hij.

'Omg ik ga de rest van de leden ontmoeten. Ik ben nog steeds een Directioner. Ik vraag me af hoe ik niet bij Niall ging gillen. Komt het dat hij broer is?'

"Ik denk dat je niet ging gillen bij mij, omdat ik je broer ben" zegt Niall. "Huh?" vraag ik. "Je dacht hardop" zegt hij lachend.
"Ohh dom van me" zeg ik ook lachend. En zo zitten we een half uur te lachen om niks.

"Niall?". "Ja, Shir?". "Waar is mijn kamer eigenlijk?". "Oh kom!". We lopen naar boven. En lopen naar de tweede deur rechts. We lopen de kamer binnen. Ik zie een prachtig kingseize bed. Een bureau, een gitaar, een keyboard en 2 andere deuren. Ik loop naar de deuren toe en maak er één open. Ik zie een inloopkast vol met mijn kleding en schoenen. Daarna loop ik naar de andere deur en zie een bad, een wastafel, een kastje voor mijn spullen en een grote spiegel.

Ik ren weer de kamer in naar Niall. "Dank je Niall!" zeg ik blij. "Voor wat?" vraagt hij. "Voor alles!" zeg ik en knuffel hem.
Ik loop naar mijn bed en Niall gaat de kamer uit. Ik sta weer op, naar de badkamer en kijk wat ik aan heb: een joggingbroek en een leuk shirt. Mijn haar zit in een paardenstaart en ik heb een dun laagje mascara op.
Ik loop de badkamer uit en ga naar beneden naar Niall. Ik neem plaats naast hem en we wachten op de jongens.

De bel gaat. Niall staat op en ik kijk rond, het is echt een mooi huis.

Niall komt als eerste weer de woonkamer binnen. Omg omg, ik zie ze eindelijk. Finally, after, I don't know, maybe 4 years. "Hellow there" zegt Niall en zwaait voor m'n ogen. Ik schrik en kijk hem verbaasd aan. "De jongens zijn er" zegt hij. "Ow ok-O MY GOD" gil ik. Niall kijkt mij geschrokken aan. "Je had me even kunnen waarschuwen" zegt hij lachend. "Uh ja sorry" zeg ik lachend. "Nou mensen, dit is Shirley mijn tweelingzus" zegt Niall. Ik hou me echt in om niet te gillen. "Mag ik?" Vraag ik fluisterend. "Wat?" Vraagt Liam. Ik sta op en ren naar Louis, als je die kans hebt, dan pak je hem ook, en geef hem een knuffel. Hij lacht en knuffelt terug.

Pov Lynna

Shitzooi, ik heb het ov pasje van Shir nog. Ze had geen zakken net dus gaf ze die aan mij. Ik pak mijn jas en ren naar de underground.

Ik ren naar de voordeur en druk op de bel. De deur wordt open gedaan door Harry. Ik huis en steek mijn hand op als teken dat ik zo ga praten.

"Hi Harry, is Shir er?" Vraag ik. "Uh hi, wie ben jij?" Vraagt hij ongemakkelijk. "Ik ken haar super goed, mag ik alsjeblieft naar binnen?" Vraag ik en storm gewoon naar binnen. Ik loop naar de woonkamer denk ik. "Mevrouw To-uh Horan, je ov" zeg ik en loop naar Shirley toe. "Lynna" sist ze. Ik grijns en ga naast haar zitten. "Wie the hell ben je?" Vraagt Harry. "Oh ow ja, ik ben Lynna, beste vriendin van Shir" zeg ik. Ze knikken. "En Lucas heeft je sjaal die je gisteren vergeten was bij de bios" zeg ik tegen Shir.

We zitten helemaal in een gesprek, ik met Niall en Liam. Shir met Louis en Harry. "Kut" zeg ik en kijk naar de klok. "Wat?" Vraagt Niall. "Ik moest bij bass ding zijn, maar ben te laat. Ach boeie" zeg ik. "Speel jij bass gitaar?" Vraagt Niall hyper. Ik knik. "En elektrisch, wat jij ook speelt ofso" zeg ik. "Dat is echt zo gaaf" zegt hij hyper. "Ja I know" zeg ik droog en hyper. Hij lacht. "Kom, we gaan iets spelen" zegt hij lachend en staat op. Ik sta ook op en loop achter hem aan. "Zo Niall" gilt Louis. Ik draai me om en kijk hem aan. "Louis" sis ik. Hij haalt z'n schouders op. Ik rol met m'n ogen.

We lopen een kamer binnen waar platen hangen en zo. "WoW" zeg ik zacht en kijk rond. Ik kijk naar Niall die een gitaar pakt en aan mij geeft. "Wat kan je spelen?" Vraagt hij. Het eerste wat in me opkomt is Clouds, lekker origineel als te tegenover Niall Horan van One Direction staat. "Uh Clouds" zeg ik. Hij krijgt een glimlach op lippen. Ik glimlach terug en begin te spelen.

"WoW, dit is echt goed" zegt Niall zacht en verbaasd als ik klaar ben met spelen. Ik glimlach en geef z'n gitaar weer terug. "Dank je" zeg ik zacht, ben ik serieus verlegen? Ik ben nooit verlegen. "Blijf je hier slapen? Het is al laat". "Uh ja, is goed, maar ik ga even mijn ouders bellen" zeg ik. Hij knikt en we lopen naar de woonkamer.

"Zo ze zijn terug, wat hebben jullie gedaan?" Vraagt Louis hyper. "Nou kijk, we hebben geknuffeld en gekust en weer ik het?" Zeg ik verbaasd. Niall legt z'n hand op m'n onderrug en knijpt erin. "Niall" zeg ik. "Doe dan normaal" fluistert hij. "We hebben gitaar gespeeld omdat ik dat ook speel" zeg ik. Ze knikken maar, ze geloven mij gewoon niet. "Mare ik ga even bellen" zeg ik en loop naar de gang. Ik bel mijn moeder.

M: "hey lieverd, waar ben je?"

L: "hai mam, daarom belde ik dus. Ik blijf bij Shir slapen"

M: "en je spullen?"

L: "ik leen wel wat van Shir"

M: "is goed, veel plezier"

L: "dank je mam, doeii" zeg ik en hang op.

Ik loop weer terug naar de woonkamer en zie iedereen verspreid op de bank liggen. Geen een plekje is vrij. "Ik mag blijven" zucht ik. "Blijven?" Vraagt Harry. "Ik mag hier blijven slapen" zeg ik en ga op de grond tegen de bank zitten. "Wat gaan we doen?" Vraagt Louis. M'n ogen worden groot. "PewDiePie kijken" zeg ik hyper. "Neeeee" gilt Shir. "Dan niet" zeg ik. Ik voel dat iemand aan mijn haar zit. Ik kijk wie het is en zie dat Liam mijn haar vlecht. Ik glimlach naar hem en draai me weer om. Ik zie dat Shir in Niall's armen ligt. Super lief.

We gaan slapen. Ik slaap loner, iedereen slaapt loner so yes. Ik heb een zwart shirt van Niall, Shir wilde niks aan mij geven, maar Niall wel. Ik ga onder de dekens liggen en val inslaap.

TWINS FT. NJH AND LWT ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu