24

1K 56 4
                                    

* 1 uur later *

'Dankje Shir! Je hebt me echt geholpen,' zegt Harry.
'Geen probleem. Je kan altijd op me rekenen.' zeg ik.
'Doei guys,' zegt hij en hij gaat weg. Ik kijk Louis aan en zie hem voor zich uit te staren.
'Louis, waar zit jij met je gedachten?' vraag ik. Hij schtikt en kijkt dan naar mij. 'Sorry wat zei je?' vraagt hij. 'Ik vroeg: 'Waar dacht je aan?' zeg/vraag ik. 'Euhm aan niets,' zegt hij vaag. Hij houdt iets verborgen, maar ik heb geen idee wat. Hij kijkt op zijn telefoon en staat dan op.
'Sorry, babe. Ik moet gaan.' zegt Louis. 'Bye.......' zeg ik onzeker. Hij loopt weg. Ik pak mijn telefoon en app Niall.
'Hey Nialler! HELP'
'Ik KOM NU METEEN!'
Als hij dat heeft gezegd, gaat hij offline. Als ik even hen gewacht hoor ik de bel. Ik loop naar de voordeur en kijk wie het is
Pff gelukkig. Het is Niall. Ik doe snel de deur open en laat hem naar binnen.
'Hey sis. Ik zie dat er iets mis is..... Wat is er?' zegt/vraagt hij. Dat ia het fijne aan hem. Hij voelt wat ik voel en andersom.

'Nou, kan je met Louis praten?' vraag ik. 'Euhm oke, maar waarom?' vraagt hij voorzichtig. 'Louis doet al sinds de ochtend al raar. Harry had me nodig, imdat hij iemand leuk vindt. En na dat Harry wegging, keek Louis de hele tijd naar zijn telefoon. En daarna ging hij weg.' leg ik hem uit.
'We gaan het samen oplossen, maar nu moeten we onze spullen inpakken. We gaan morgen vroeg al weg,' zegt hij. We lopen naar boven en gaan onze kamers in. Ik moet weten waarom Louia zo raar deed. Ik pak een paar shirt, korte broeken, slippers, bikini's, zonnebril. Ik pak ook voor de zekerheid een dikke trui en skinny jeans. Ik doe me koffer dicht en loop naar Niall. 'Hey Niall ! Hulp nodig?' vraag ik vrolijk. 'Ja, kan je helpen vouwen en kleren uitzoeken?' vraag hij. 'Tuurlijk!' zeg ik en help hem. Als we klaar zijn geeft hij me een knuffel. 'Waar heb ik die knuffel aan verdiend?" vraag ik.
'Je bent er altijd voor me. Je weet altijd hoe ik me voel. Je bent echt de beste Twin ever!' zegt hij. 'Niall jij ben de beste twin voor me! Je bent altijd bij me. Je beschermt me. En je voelt ook wat ik voel. Ik hou van je!' zeg ik. Alles wat ik zei komt vanuit mijn hart. Ik meen alles. Ik ben echt blij dat we samen even weggaan. Gewoon zus en broer samen.

Pov Niall
'Shir, gaan we even afscheid nemen van Lynn?' vraag ik. 'Ja! Kom eraan!' zegt ze. Ze loopt/rent de trap af. We lopen naar de auto en stappen in. Als we bij het ziekenhuis zijn aangekomen, stappen we uit. We lopen het ziekenhuis binnen en gaan Lynna's kamer. Ik zie haar slapen. Ik kijk Shir aan en ze knikt. Ik maak haar wakker.

*2 uur later*

Het is tijd om afscheid te nemen. Ik ziw bij Shir de tranen over haar wangen stromen. 'Byee Lynn! Pas goed op jezelf! Stay strong!' zegt Shi huilend.
'Stay strong!' zeg ik en geef haar nog een kus. We lopen terug naar de auto en stappen in.

*next day*

Het is vijf uur in de ochtend en we staat bij het vliegveld. We pakken onze koffers en we lopen naar binnen. Ik gaap. We gaan naar Nederland, het enige wat ik er van weet is dat het een pannenkoek is. Maar ja.

"Klaar voor?" Vraagt Niall. Ik knik. Hij grinnikt en we lopen naar de goeie gate.

We stappen het vliegtuig in. "Doei UK. Hallo Holland" mompel ik en ga zitten.

*week later*

We lopen het ziekenhuis binnen. Het was echt zo gezellig in Nederland. Het is daar best mooi en anders, dûh anders, het is Londen niet. Ik miste Lynn en Louis wel super erg. Niall ook, sow niet normaal. De laatste dag heeft hij me gewoon de hele tijd lopen afsnauwen omdat hij Lynn miste. Later maakte hij het wel weer goed.

We lopen de kamer van Lynn binnen. Niall staat stil en kijk me bang aan. Hij krijgt tranen in zijn ogen. "Niall" zeg ik zacht. "Ze is er niet" fluistert hij gebroken. Ik loop naar buiten en spreek de eerst volgende dokter aan die ik tegen kom. "Hi, weet u waar Lynna Clarks is?" Vraag ik snel. "Ja, ze ligt in kamer 172" zegt ze. "Thanks" zeg ik en loop weer terug naar Niall.

We komen nu wel aan in de juiste kamer. We lopen zachtjes naar binnen en we zien Lynn op bed zitten. Ze kloot wat met haar eten.

"Lynn" zegt Niall zacht. Ze kijkt op. Ze krijgt een mega glimlach op haar gezicht en staat op. Ze loopt naar Niall toe en knuffelt hem. Niall tilt haar op. "Ik ga maar" mompel ik en loop weg. Ze verdienen tijd voor zichzelf. Ik ga naar Lou.

TWINS FT. NJH AND LWT ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu