1

4.5K 124 6
                                    

Haaii, ik ben Shirley Aliyah Smith, iedereen noemt me Shir. Dus ik luister eigenlijk meer naar 'Shir' dan naar 'Shirley'. Ik woon in Londen, vlakbij de Londen Eye. Mijn ouders zijn miljonairs, ze hebben een hoge functie bij Apple. Mijn hobby's zijn voetballen, alle soorten gitaar spelen, piano spelen, muziek luisteren en veel lachen met m'n bestie Lynna.

Ik ben 22 jaar, 13 september jarig. Ik heb bruin haar en blauwe ogen. Mijn vriendinnen zeggen dat ik mega veel op Niall Horan van 1D lijk. Nou nee, dat vind ik. Ik ben een huge Directioner en ben fan van 5SOS. Love ya x Shir.

-

Hellow, ik ben Lynna Liv Clark. Ik ben 21 jaar, 3 april jarig, en woon in Londen. Mijn ouders werken bij Youtube en Facebook, dus we wonen in een villa, ja ik woon nog bij m'n ouders. Ik dans en zing graag. Verder speel ik gitaar, bass gitaar, drum en piano. Ik maak ook muziek, remix enz. Een van mijn voorbeelden zijn de meiden van Little Mix, Niall Horan en Jamie Lawson.

Ik heb lichtbruin haar wat net over m'n schouders valt en blauwe ogen. Ik hou van The Vamps en Austin Mahone. One Direction is goed, maar niet dat is ga fangirlen als ik ze zie zoals Shir. Ze kan op dat gebied echt irritant zijn. Maar ze is m'n beste vriendin. Ze lijkt wel op Niall. Naja, dat was mijn part x Lynna.

TWINS FT. NJH AND LWT ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu