HS. 1

9.4K 228 52
                                    

Dit is echt een van de slechtste hoofdstukken uit het boek😌 Geef het een kans please💖
________________________
Oké hier staan we dan, voor een grote, hele grote school. Net afscheid genomen van Davin (mijn broertje) en mijn ouders, see you guys in de kerstvakantie.

Echt waar mijn ouders sturen Mike en mij naar een kostschool.

Een fucking KOSTSCHOOL!

Ik zat op een leuke school in het noorden van Nederland, maar toen moesten mijn ouders zo nodig naar New York verhuizen.

Ik had net klas één VWO afgerond met, al zeg ik het zelf, redelijk goeie cijfers, moet ik op eens naar een Junior High School K-8.

En Davin zie ik ook nog eens een heel jaar niet.

'Aarde aan Nikki, iemand thuis!' Tettert Mike in mijn oor. Ja Mike is dus mijn broer, wel een hele lieve hoor.

Hij is dan 2 jaar ouder, maar we zijn altijd heel erg close geweest. En toen kwam Davin die is 6 jaar jonger als mij en 8 jaar als Mike, dus je raad het al! Mike en ik zijn echt "grote" broer en zus.

'Nikki kom nou mee, je staat al zo'n 5 minuten dom voor je uit te staren' zucht hij geërgerd. 'Ja ja ik kom al!' Mompel ik.

Terwijl we naar binnen lopen, kijk ik mijn ogen uit. 'Wauw wat is het hier mooi!' Fluister ik, maar ook heel ouderwets. Als je via de trap door de grote deuren naar binnen loopt, kom je uit in een gigantische hal met recht voor je een grote trap bekleed met crème kleurige vloerbedekking. Daar boven loopt een balustrade van een lichte kleur bruin hout en dat dan drie verdiepingen hetzelfde. Verder staat er een bruine leren bank met een glazen salon tafel met een paar tijdschriften.

'Ey Mike denk je echt dat we goed zitten dit lijkt net een bejaarden centrum of zoiets.' Fluister ik.

'Ja helemaal mee eens.' Mompelt hij, 'Maar het heeft wel wat!'

'Goedemorgen jullie moeten Nikki en Mike Foster zijn?' Vraagt een vrouw, waarvan ik schat dat ze rond de 40/50 is. We kijken beide verschrikt haar kant op.

'Uhm ja. Weet u waar wij onze kamer kunnen vinden?' Vraagt Mike.

'Ja natuurlijk! Ik ben Mevrouw De Jongh.Een verbeterpuntje, jullie krijgen allebei een kamer het is hier ten strengste verboden dat jongens en meisjes samen slapen!' Vertelt de vrouw terwijl ze de trap op loopt.

Mike en ik kijken elkaar aan alsof dat mens gek is geworden. Wie laat twee kinderen, met al hun koffers en spullen, direct hun eerste dag de trap op lopen. Begrijp me niet verkeerd, maar die koffer zit tot de nok toe vol en zijn dus fucking zwaar.

'Mevrouw?'

'Ja?'

'Hoe krijgen we onze koffers boven?'

'Ach ja maar natuurlijk kom maar mee dan gaan we met de lift!' En ze loopt achter de trap langs naar een paar schuifdeuren, terwijl Mike en ik braaf volgen.

We stappen in de lift en die stopt op de 1e verdieping. 'Hier zijn jullie kamers. Nikki hier is jouw sleutel, je kamer is nummer 128. Er ligt daar ook een pakket met boeken, regels en een lijst die je kunt inleveren bij de brievenbus bij de administratie, waar je in kunt vullen wat voor sport je wilt doen.'

'Voor jouw Mike geldt hetzelfde alleen jij hebt kamer nummer 187. Nikki jouw kamer is links en Mike jouw kamer is rechts. Mochten jullie nog vragen hebben, ik zit achter de balie bij de ingang. Ik wens jullie veel plezier en succes op het Juvennile College!'

En de vrouw loopt naar beneden. 'Ik ga naar mijn kamer zullen we afspreken dat we eerst gaan uitpakken en dan samen boekenkaften en regels doornemen, want jij hebt alle schoolspullen plus rekbare kaften!' Vraag ik Mike.

'Is goed see you later sweetheart!' En hij drukt een kus op mijn kruin.

110, 118, 120, 126 aahw daar is nummer 128. Ik stop de sleutel in het slot en loop naar binnen. Wauw dit is net mijn eigen kamer thuis. Oké min de inloopkast en eigen badkamer. Maar goed. Wel even groot. Eerst maar eens Darian appen.

Darian👭 Liefste Poeperd💩heyy bæ, ik ben soo f*ck jaloers op jou!! Maar het is hier nu zo ontiegelijk saai! ;(. Hoe was je vlucht? En hoe ging het met Davin zijn "vliegangst"? En de kostschool? Ik heb foto's opgezocht ziet er best chill uit ;) maar schat ik ga slapen dit bericht heb ik om 01:34 gestuurd want dan is het bij jouw ongeveer 10:00. I Luv Jouw Soe Soe Mutch Dikkeee vetttte kussie van Darian <3

Nikki👭🙈💖: OMG Darian dit is zo lief<3 Ja Davin was best bang maar dat kwam vooral doordat Mike hem de stuipen op het lijf heeft gejaagd. Die kostschool lijkt op het eerste gezicht echt net een bejaarden centrum ofso :( maar eigenlijk is het f*ck modern ;) Ik heb een eigen kamer, badkamer en inloopkast (like OMG) Is het zo saai zonder mij ;D Ik miss jouw zo zo zo zo zo zo zo zo zo erg schat we gaan Skypen, Facetimen, Appen. Maar ik moet nog uitpakken en kaften en al die shit ;( I Lofff Joe So Much Toe Dikke Koe! Grote Kussies Nikki xxx

Zo nu mijn spullen opruimen.

'Waar is die sweater die ik van Mike heb gejat en mijn zwarte joggingbroek.' Mompel ik tegen mijn kast. Oowh daar ligt dat, ik pak het setje en doe het aan en maak van mijn haar een rommelige knot. Ik graai mijn telefoon, oplader, tas met boeken en sleutels van tafel en loop richting de "jongens" kant.

'Zo zo Nikki Foster wat doe jij nu!' Roept een stem sarcastisch.
-----------------------------------------
Dit was hoofdstuk 1😁 Ik hoop dat jullie dit lang genoeg vonden :) Voten en comments plaatsen zijn niet verboden.

xoxo mij

Hockeygirls v.s VoetbalboysWhere stories live. Discover now