My love is your enemy - 7.časť

19 1 0
                                    

„Pane bože!! Už je pol šiestej a ja nie som ešte ani osprchovaná...“ Chytala ma hystéria. Rýchle som vliezla do sprchy a rýchle som sa umyla.. Vyliezla som z kúpelky a vrhla som sa rovno na šatník, a zase začal ten istý seriál... No tento krát som si outfit vybrala celkom rýchle.. Na šatoch s kvetinkami nemôžem nič pokaziť, k tomu jemný make up, jednoduchý účes a dobrá voňavka. Zišla som dole a otec vypustil na mňa lavínu otázok.. „ Dobre predstavím ti ho.. Ale to je všetko!! Je to iba druhé rande, nejdeme sa predsa brať..“ Pokrútila som očami.. „ Ale predsa musím poznať človeka, ktorý mi chodí po vonku s mojou dcérou.. A hlavne keď vyzeráš takto dokonale!! Kto vie, čo môže všetko spraviť!!“ Dôrazne dodal.. „ Tati!! Je v pohode! Najskôr ho chcem poriadne spoznať ja, a potom si ho v pohode aj pozvi na večeru..“ Pregúlila som očami.. „ No dobre.. Choď a bav sa..“ Usmial sa..

Louis prišiel a zase mal pre mňa nádherné ruže, ktoré zavoňali na celý dom.. „ Loui, nemusíš si po každé robiť starosti..“ Milo som sa usmiala.. „ Ale ja chcem...“ Podišiel ku mne a jemne ma pobozkal.. „ Inak, ako to, že stále vyzeráš tak krásne??“ Akože nechápavo sa na mňa pozrel.. Začervenala som sa a šla som odniesť ruže do vázy..

„Čo máš na pláne??“ Hodila som na neho môj pohľad.. „ To by si chcela vedieť čo??“ Zachichotal sa.. „ No neuškodilo by, keby som vedela, kam ma vezieš..“ Zdôraznila som. „Čo by si povedala, keby sme si dali Kino, a potom jedno nádherné miesto??“ Venoval mi jeden s tých jeho neodolateľných pohľadov, ktoré mi vždy spôsobia husiu kožu a chvenie v žalúdku.. „ Tak čo?? Môže byť??“ Nadvihol obočie.. Neostávalo mi nič iné len súhlasiť s jeho plánom.......

Hľadela som na stromy popri ceste.. Na chvíľku som sa zamyslela. Moje dumanie prerušil Louis, keď mi prešiel rukou jemne po stehne. Pozrela som sa na neho a Louis sa nevinne usmial. Vrátil ruku na volant a venoval sa jazde..

Za pár minút sme boli pri kine.. Louis vystúpil a rýchle mi šiel otvoriť dvere na aute.. „ Uhm, Pán Gentleman..“ Usmiala som sa.. Uškeril sa jemne ma chytil za ruku.. Stlačil tlačídko na kľúčoch od auta, čím sa auto zamklo a šli sme si kúpiť lístky na film.. „ Na čo by si  chcela ísť??“ Nadvihol obočie a čakal kým mu odpoviem.. Zahľadela som sa na tabuľu, kde boli vypísané filmy, ktoré práve idú v kine.. „ Tak?“ Spýtal sa po minúte. „ Tak môžeme ísť aj na staré filmy.. Napríklad „ Láska nebeská“  alebo „ Láska je Láska..“ Navrhoval.. „ Tak teda Lásku nebeskú..“ Prikývol a šiel kúpiť lístky.... Ja som ho čakala pri vchode.  Vrátil sa o pár minút a vošli sme do premietacej sály.. Sadli sme si na svoje miesta a čakali, kým to začne..

Po filme sme ruka v ruke šli do jeho auta.. Odomkol ho a nastúpili sme.. „ Teraz ideme na to tvoje nádherné miesto??“ Spýtala som sa.. Len prikývol.. Naštartoval a šli sme normálnou rýchlosťou mimo mesta.. „ Naozaj Louis, kam ideme???“ Nahodila som pohľad šteňaťa aby mi to povedal.. „ Ideme na jedno miesto, kde sa ti vyčistia všetky myšlienky...“ Venoval mi krátky pohľad s neodolateľným úsmevom. Z hlavnej cesty zišiel doprava na poľnú cestu, ktorá viedla do lesa...  Po tej ceste sme šli asi 10 minút a potom sme zastavili u jednej čistinky.. Vyšli sme s auta a viedol ma za ruku.. Mala som blbý pocit na duši, lebo som sa bála chodiť vo vysokej tráve medzi pavúkmi ale Louisova prítomnosť mi ten strach takzvane zahnal do kúta. „ Zatvor si oči..“ Ozval sa zrazu..“ Čo??“ „ Len to sprav..“ Usmial sa... Zatvorila som si ich presne tak ako chcel a viedol ma ďalej.. „ Môžeš ich otvoriť..“ Pošuškal mi do ucha. Jeho hlas mi spôsobil zimomriavky. Otvorila som oči a pred sebou som videla nádherné číre jazero... Na vode sa odrážalo svetlo mesiaca.. Zvuk cvrčkov a žiab tomu dodali tú pravú atmosféru.. „To je nádherné..“ Udivene som pozerala na tú prírodnú krásu.. Otočila som sa k Louisovi a on si ma jemne pritiahol k telu... Naše tváre boli od seba vzdialené necelé 4 centimetre.. Pozreli sme si do očí a hneď na to sa naše pery spojili.. Cezo mňa prešiel neopísateľný  pocit... Z malého bozku to zišlo až na vášnivé bozky.. Naše jazyky bojovali o prevahu. Jeho ruky padli s môjho chrbta na môj zadok a jemne ho stisol.. Všetko toto ma nesmierne vzrušovalo a nútilo ma to jemne zavzdychať.  Všetko bolo úplne dokonalé, no až do vtedy kým Louisovi nezazvonil mobil.. Pozrel sa na display, že kto ho otravuje..“ Prepáč toto musím vziať..“ Zodvihol to a trochu sa vzdialil.. 

My love is your enemyWhere stories live. Discover now