^20^

857 61 0
                                    

Megvettük a vattacukrot. Amint meglátták a többiek mi van nálam mindenki nekem ugrott. Őszintén nekem semmi sem maradt belőle. Már mindent kipróbáltunk, csak az ellenségem nem. Az óriás kereket.

Luke, Dolly, Ashton és Michael beszálltak, csak én és Calum maradtünk.

-Mi a baj cica?- nézett rám

-Ja semmi, csak félek-mondtan kínosan nevetve.

-Jaj nyugi nem lesz semmi gyere!- azzal a lendülettel felrángatott az monstrumra. Szorosan Cal mellé ültem. Átkarolt és nyomott egy puszit homlokomra. Elindultunk. Fostam mint állat. Amikor felfelé mentünk Cal vállába fúrtam fejem, hogy ne lássak semmit. Beszívtam férfias illatát. Talán van még is valami jó dolog ebben. Megnyugodtam, és szép lassan előre fordultam. Abban a pillanatban valóra vált a rémálmom. Megálltunk. Persze amikor mi voltunk legfelül.

-Most ez komoly?-kiáltja el magát barátom

-Ne már! Én fázok és f..félek.-suttogtam Cal fülébe. Már álmodtam ilyet, és nem volt jó vége, nagyon nem.n

-Nyugi itt vagyok- súgta vissza nyugtatásul. Felnéztem rá, majd vadul ajkainak estem. Nem tudom miért, de ez megnyugtatott. Hosszú és szenvedélyes csók volt. Mikor elváltunk Calum rám nézett. Úristen azok a szemek.

-Most ezt miért kaptam?- moslygott megint perverzül

-Csak úgy. Miért nem csókólhatom meg a barátom?- húztam fel szemöldököm.

-Hmmm de, de nem elég egyszer.- újra ajkaimnak esett. Nyelveink szenvedélyes táncba kezdtek, mikor hirtelen újra elindult az óriáskerék. Ennek ellenére sem válltunk el.

Mikor végül abbahagytuk egymás ízlelését, homlokunk egymáshoz ért. Lihegve néztük egymást.

-Szeretlek Olivia!

-Én is Calum!

Végre leértünk a földre. Hála istennek semmi bajunk sem lett. Elég későre járt, ezért haza indultunk. Mikor beértünk a házamba,apa még nem volt otthon.

-Nem alszol itt?

-De persze.

Felmentem átöltözni. Ott álltam a szobám közepén egy szál fehérneműben, mikor két hideg kezet éreztem derekamon. Nem fordultam meg, csak vártam mi történik. Calum apró csókokkal hintette be nyakam. Egy jól eső nyögés hagyta el a számat. Éreztem ahogy elmosolyodik, majd szembe fordít magával. Ismételten egymásnak estünk. Lábaim autómatikusan csípője köré fontam. Fenekemnél fogva tartott.

Elkezdett az ágy felé araszolni, majd gyengéden letett a bútorra. Felém kerekedett, és újra csókokkal hintette be minden porcikám. Néhol még egy két szívás nyomot is hagyott. Ő még teljesen fel volt öltözve, ami nagyon nem tetszett. Kicsúsztattam Nirvanas pólójából, majd azt eldobtam. Mire észbe kaptam már pucéran feküdtem alatta.

Kínzó lassúsággal húztam le nadrágját, majd az alsógatya is lekerült. Belémtolta magát. Gyorsa vette a tempót, nem szarozott. Egész házat sikolyaim, és Calum morgásai töltötték be. Szinte egyszerre mentünk el. Lihegve feküdtünk egymás mellett. Miután helyre állt a légzésem Cal melkasára hajtottam a fejem, ő pedig hajamat simogatta.

-Szeretlek Hoddy-motyogtam

-Én is cica- mondta, és addott fejem búbjára egy puszit, majd mind a ketten elaludtunk.

Itt az új rész. Tudom kaksi rész sorry!! Új borítokat csinátam, csak mert mért ne. Kell a váktozatosság. Na nem pofázok tovább imádás!!<3

Remember☀Hood [Befejezett]Where stories live. Discover now