^10^

1.1K 82 1
                                    

Itt a tizedik rész. És nagyon nagyon köszönöm a megtekintéseket!! Túlléptük a 250et és ez nekem nagyon sokat jelent, hogy képesek vagytok elolvasni a bénázásaimat. Imádlak titeket. Jó olvasást remélem tetszik!!

Luke szülei valami üzleti úton vannak, ezért miénk a ház. Gyorsan mindenki lefürdött, aztán elfoglaltuk a nappalit. Lukynak szép nagy háza van, de mi képesek voltunk öten összepréselni magunkat a kanapén. Úgy döntöttünk  megnézünk egy horror filmet. Eddig nem nagyon néztem ilyet, ezért féltem, hogy összeszarom magam itt mindenki előtt.

Igazság szerint szerintem inkább vicces volt a film mint ijesztő. Michaelel az egészet végig röhögtük, Ashon a felénél bealudt, Luke úgy sikogatott ,mint egy öt éves kislány. Calum pedig egy ijesztőbb jelenetnél az ölembe ugrott, majd ott is maradt. Egyszer csak megfogta a kezem, de úgy hogy senki se lássa. Olyan jó érzés volt meleg kezét megint enyémien érezni. Az ijesztőbb jeleneteknél kicsitt megszórította ujjaim. Egyszer csak Luke felsikított és átölelt elég erősen, ezért Cal hirtelen elkapta kezét, amit nagyon bántam.A film után elaludtunk ott a kanpén, egymás hegyén-hátán.

Reggel eléggé fájt mindenem, de megérte mert a legjobb barátim között aludtam. Én Luke vállának döltem, Calum az ölemben, mint egy kiscica úgy bújt hozzám. Luke Mikeynak dőlt, Michael szinte lelógott a kanapéról, Ashton pedig Cal lábánál összekucorodva szuszogott. Egy kicsit csodáltam a látványt, hogy a négy nekem legfontosabb emberrel alszok egy apró kanapén. Visszagondoltam a tegnapra és elmosolyodtam.

Néhány perccel később már mindenki fent volt csak Calum nem. Ami a lehető legjobb ,hiszen mindenki alatta volt. Ameddig ő nem kel fel, addig senki. Nekem nem volt szívem felkelteni, mert hát olyan édesen aludt ott rajtam. De  nem is kellet, mert elintézte Michael.

-Éhes vagyok!!!Kaja kell!!-Kiabálta el magát nyújtózkodás közben, amire persze Cal is egyből felébredt. Felült, haja kócos volt, szemei karikásak. Ránk nézett és elmosolyodott. Nagy nehezen felkeltünk a kanapéról, és megrohamoztuk a konyhát. Amit csak találtunk felzabáltuk.

Miután ettünk, még egy kicsit dumáltunk, aztán elindultunk haza, mert már délután három volt. Bele se merek gondolni mennyit aludtunk. Luke kikisért minket a kapuig, aztán behuppantunk Calum kocsijába. Én ültem előre Cal mellé, Ashton és Michael pedig hátra. 10 perccel később már csak ketten ültünk a kocsiban.

-Egész este rajtad aludtam?-Pillantott rám Cal

-Aha

-Ugye nem nyomtalak össze?

-Nem dehogyis. Tök cuki voltál.-Basszus Olivia ezt most miért kellet mondanod?

-OOO köszi! Te meg kényelmes.

-Kösz asszem- kuncogtam. Csend lett, amit hirtelen Calum rekedtes hangja tört meg.

-Nem lenne kedved bepótolni a tegnapot?

-De! Igen! Persze!-egy kicsit talán túl lelkes voltam.

-Akkor majd jövök érted hatra. Szia Olivia!-mondta mivel közben megérkeztünk a házam elé

-Oké szia Calum!-intett még egyet aztán elhajtott. Mosolyogva léptem be a házba. Első utam a konyhába vezetett, mivel tudtam hogy anya ott lesz.

-Szia anya!

-Szia Olivia! Elmondanád még is hol voltál egész este?-kérdezte ingerülten.

-Lukenál aludtam.

-És nekem erről mikor akartál szólni hogy nem alszol itthon? Ráadásul egy fiúnál!

-Bocsi elfelejtettem.

-Hát akkor most egy ideig nem fogsz semmit elfelejteni. Két hét szobafogság

-Ne anya nem teheted ezt velem-kezdtem én is bedühödni és felemeltem a hangom

-OO de hogy is nem kislányom

-Persze végre egyszer boldog vagyok erre te elcseszel mindent!

-Hogy merészelsz így beszélni velem?-már válaszra se méltattam. Nem bírtam tovább, felrohantam a szobámba. Ledőltem az ágyamra, és elkezdtem sírni.

-Mi a baj hugi?-Sara hangjára felkaptam a fejem és felültem.

-Semmi csak anya felhúzott

-Mivel?

-Lecseszett, mert elfelejtettem szólni, hogy Lukenál alszok.

-És mi volt?

-Két hét szobafogság.

-Nyugi Oli majd csak kibírod.

-Nem nem fogom kibírni-megint felemeltem hangom, de aztán visszacsuklottam az ágyra, és zokogtam.

-Miért csak nem randid lesz?-nézett rám kérdően. Én csak szemébe néztem, nem válaszoltam semmit, de ő ebből is tökéletesen ki tudta olvasni a választ 

-Na nee!! Most ez komoly?-válaszul csak bólogattam

-Oké hugi segítek neked egy feltételell.

-Mi az?-bár mondjuk jelen pillanatban nem érdekelt, csak hogy elmehessek Calummal.

-Kisminkelhetlek-ennél azért többre számítottam.

-Oké, de hogy is akarsz segíteni?

 -Hát majd kijutattlak a házból, és falazok neked, hogy anya véletlenül se vegye észre hogy elmentél.

-Te vagy a legjobb tesó imádlak.-ugrottam nővéremre, és megöleltem.

-Jó de azért egy képet mutathatsz, hogy még is kivel mész.- Mutattam neki Calumról képet. Volt egy pár a telómon.

-Oké ha neked nem sikerül akkor az enyém- tette fel kezeit nevetve. Még beszélgettünk, elmeséltem neki a tegnapi napot, aztán elkezdtünk készülődni a randimra.

Nem vittem túlzásba, nem úgy mint tegnap. Felvettem egy fekete szaggatott farmert, és hozzá egy piros kockás inget. Meg persze az elengedhetetlen tornacipő. Mivel megígértem Saranak ő sminkelt ki. Szerencsére nem vitte túlzásba. Még gyorsan kivasalta a hajam és már kész is voltam. Még maradt fél órám, ezért bedugtam a fülesem, és zenét hallgattam.

Remember☀Hood [Befejezett]Where stories live. Discover now