^8^

1.4K 84 8
                                    

El sem hiszem, hogy alig fél óra múlva Calummal fogok randizni. Egy egyszerű fekete egyberuhát vettem fel, és hozzá a fekete tornacipőmet. Tudom, hogy nem illik hozzá, de csak ebben érzem jól magam. Feltettem egy enyhe sminket. Hajamat most kivételesen kiengedtem. Álltalában konytyban hordom, de ez különleges alakalom. 7:55 az utolsó simításokat végeztem külsőmön, amikor megszólalt a csengő. Izgatottan mentem az ajtó elé, majd próbáltam magam megnyugtatni, hogy minden rendben lesz. Szép lassan kifújtam a levegőmet, aztán kinyitottam az ajtót. Calum ott állt elöttem a szokásos fekete farmerban, egy lenge ingben, és lekaparhatatlan mosollyal az arcán.

-Na mehetünk?

-Aha induljunk.-kivezetett a kocsijához, majd kinyitotta nekem az ajtót. Nem is tudtam, hogy ilyen udvarias is tud lenni. Benyomta a rádiót, és az egyik kedvenc számom ment. Persze nem bírtam ki, hogy ne álljak neki énekelni. Cal is csatlakozott és együtt énekeltünk. A dal végén már lihegtem, ahogy ő is. Egymásra néztünk és nevetésben törtünk ki. Ekkor hirtelen megcsörrent a telója, és én ijedtemben ugrottam egyet.

-Nyugi csak a telom volt.- Mondta még mindig nevetve. Próbálta előszedni teloját a zsebéből, de nem sikerült neki ezért segítettem neki. Elég hülyén nézhettem ki , ahogy a gatyájába matatok. Nagy nehezen előhalásztam, és odanyomtam kezébe. Miután elolvasta az üzenetet, egy fájdalmas fejjel felém fordult és megmutatta telefonja képernyőjét.

Michael:

Próba most SIESS!!

-Ha akarod lemondhatom.- nézett rám boci szemekkel

-Ne dehogyis!

-Jó, de akkor gyere el velem te is.

-Ki nem hagynám ,hogy négy barommal egész este zenéljek- rám nézett és elkezdtünk nevetni. Miután kicsit megnyugodtunk megfordult Cal és elindultunk Lukeékhoz(nem tudom hogy írjam rendesen :P) 5 perc kocsikázás után már a ház előtt álltunk. Kiszálltunk a kocsiból és bementünk a garázsba. Minden szempár rám szegeződött. Luke tátott szájjal nézett, Michael leejtette a gumicukorját, Ashton pedig abba hagyta a hangolást, és csak bámultak.

-Sziasztok!-intettem feléjük.

-Azta Ol nagyon jól nézel ki-mondta Luky kikerekedett szemekkel.

-Köszi- mosolyodtam el

-De mégis miért öltöztél ki?-tette fel a kérdést Ash. Nem tudtam mit válaszoljak, hiszen ők nem tudják, hogy épp Calummal készültem egy randira. Még Luke sem.

-Csak mert olyan kedvem volt.-magyaráztam egyszerűen. Calummal egymásra néztünk és elmosolyodtunk egymáson.

-Na de kezdjük a próbát.-csapta össze tenyerét Mikey miután megette az összes gumicukit. Lehuppantam a babzsákfotelbe, és hallgattam őket. Calum párszor rámpillantott, egyszer el is pirultam, amit egy kacsintással jutalmazott. Nagyjából egy órát zenéltek, amikor megbeszélték hogy most csak a gitárosok kellenek, ezért addig elmentem Ashtonnal sétálni. Beültünk egy kávézóba. Igen mert normálisak vagyunk, hogy este 10kor még kávézni megyünk:D

-Szóval Ol nekem elmondod hogy miért vagy kiöltözve?- nézett rám olyan kiváncsi tekintettel.

-Már mondtam csak olyan kedvem volt.

-Jó igen persze, na de most a valóságot akarom hallani.

-Na jó, de ne mond el senkinek oké?

-Ígérem- tette fel kezeit megesküdés képpen.

-Szóval amikor irtatok Calumnak, hát éppen akkor készültünk egy randira.-azt hiszem megint elpirultam egy picit.

-OOO értem. És ezt miért nem mondtátok el?

-Nem tudom, nem akartuk.

-Jó, de ha Cal nem rendesen bánik veled, akkor szólj mert elintézem- erre mindketten felnevettünk.-De nyugi Calum rendes srác, és látom hogy néz rád-hmm ez érdekes, vajon hogy néz rám? Úgy döntöttem ezt inkább nem kérdezem meg. Még egy picit beszélgettünk, aztán miután megittuk a kávénkat, még visszamentünk venni a fiúknak is, majd elindultunk vissza Lukyhoz.

Amikor beléptem a garázsba kész káosz fogadott. Michael össze-vissza futkározik és közben azt kiabálja ,,jiji" ,Luke egy párnát ölelget, és közben dúdolt valamit, Calum pedig a földön fekszik, és egy banánt tanulmányoz. Amikor észre vettek minket, mindenki abba hagyta tevékenységét és ránk néztek.

-Ti meg mi a szent szart csináltok?-Kérdeztem egyik szemöldököm felhúzva.

-Én csak lefutom a gumicukrot- mondta Mikey halál komolyan.

-Én tanulmányozom ezt az érdekes banánt- mondta Cal, majd tovább figyelte a gyümölcsöt.

-A földön?

-Hát így kényelmesebb

-És te Luke mi van veled? Megőrültél?

-Nem csak gyakorolom a szöveget.

-Oké..... De nézzétek mit hoztunk!-feltartottam a kávékat, és mindenki megrohamozott és elvett egy italt. Leültünk a kanapéra amikor Cal elkezdett kérdezősködni.

-És hol voltatok?

- Kávézóba.

-És mit csináltatok?

-Beszélgettünk.-mondtam egyhangúan

-Nyugi tesó nem lopom a csajodat!-mondta Ashton nevetve. Erre a mondatra mindenki felkapta a fejét, én meg csak elvörösödtem....

Köszönöm a sok megtekintést imádlak titeket!!! :D

Remember☀Hood [Befejezett]Where stories live. Discover now