Läskigt som FAN!

10 2 0
                                    

Jag går med släpande steg mot taxijäveln som ska ta mig hem. Jag har seriöst fått 200 000 smärtstillande tabletter. Nej nu överdrev jag..
Jag går med dagboken tryckt mot mitt bröst som om den var en diamant. Dagboken alltså. Inte mina bröst om ni trodde det. Dem skulle jag nog vilja kalla boobs för i stället..

Jag sätter mig försiktigt i taxin och han kör mot mitt hus. Jag vill inte hem till mitt hus. Men vart fan ska jag annars bo. Jag ringer isa (Lovisa) och frågar om hon kan sova hos mig.

10 min senare
Vi sitter i min säng och kollar skräck. "Saw 1" och hon är skit rädd. Jag skrämmer henne typ var 10:e minut och hon blir lika rädd varje gång. När filmen är slut berättar jag om Oscar, Mitt Sjukhus besök, varför jag skar mig och allt

"Du vet att du alltid kan prata med mig om allt. Du behöver inte vara rädd för mig. Hehehe."
Säger hon och ger mig ett peddosmile.

"Nu är jag det!"
Sa jag och Båda börjar asgarva.

Jag går ner för att hämta popcorn och lite festis. (Sån där på flaska)
När jag kommer upp sitter Isa och bara stirrar ut. Hon ser livrädd ut i ögonen och är krit blek i ansiktet. Hon darrar med handen samtidigt som hon pekar mot fönstret. Det har börjat regna och blixtrar lite då och då men när jag går fram till fönstret fattar jag inte vad felet är.

"Vad?"

"Kolla när det blixtrar"

Jag nickar och väntar på att det ska blixtra. 3 2 1 och det blixtra. Jag nästan skriker till när jag ser någon stå där med vita blodiga kläder och stirra på marken. Jag hoppar ber på golvet och Sätter mig bredvid Lovisa! Jag ringer polisen och dem säger att dem kommer om 5 minuter och att vi bara ska sitta i rummet och inte ge personen någon uppmärksamhet.
Vi gör som dem säger och bara sitter där och håller om varandra

Efter ett tag springer vi fram till fönstret när vi hör sirener från en.. Två.. Tre polisbilar. Personen som står där utanför går runt fontänen vi har i trädgården och drar med sina fingrar på kanten. Det blir 4 streck efter fingrarna som jag direkt förstår är blod. När poliserna kommer in står människan bara där och det blir en blandning av vatten och och blod där. Jag känner hur gråten trycker på men försöker hindra den och det funkar en aning. 5 poliser för människan till bilden och 2 kommer mot ytterdörren jag springer ner och öppnar åt dem. Lovisa kommer hack i häl på mig och vi nästan snubblar på varandra. Vi hälsar på poliserna David och Jake och dem får komma in och sätta sig i soffan.

"Killen som var utanför var helt täckt av blod men man såg ändå att han var runt eran ålder. Han vara log åt oss och sa : jag kommer ändå kunna döda henne när jag kommer ut så ta mig. Ta mig med er."
Jag ryser till av riktig obehag och jag känner en kall Kåre Gå genom min ryggrad.

"Är det någon som visat hot mot dig. Som skulle vara villiga att döda dig?"
David frågar det så lugnt och jag blir lite irriterad på hans fråga..

"Nej ...."

Vi pratar en stund till och jag är tvungen att ge dem min mammas nummer och skriva under några papper och allt var det nu var. När den gått var vi så trötta så vi gick och la oss men ingen av oss kunde sova. Vi låg och pratade med varandra ända tills Isa somnade runt 02:00 men såklart låg jag vaken.

Så detta var ännu en del. Hoppas ni gillar denna delen och att bi röstar och bla bla 😂💖
//TrueLove💘

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Oct 21, 2015 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Dear Diary <3Kde žijí příběhy. Začni objevovat