WTF?!?!

20 3 2
                                    

Jag vaknar i Lovisas säng och på något vis känner jag mig kåt... Jag vet jag vet hon är min BFF och hon är en tjej. Ändå så börjar jag kyssa henne. Hon vaknar och till min förvåning kysser hon tillbaka. Det övergår till grovt hångel och jag sätter mig gränsle över henne. Hon tar av sig sin tröja och jag min men sedan inser båda vafan vi håller på med. Jag hoppar bort nästan lite chockad men hon drar tillbaka mig och ber mig fortsätta

"Lovisa.? Är vi fortfarande fulla för vad jag vet kysste & hånglade jag ned dig och jag sitter hör utan tröja..? Hehe"

"Öööhm I don't know"

Båda skrattar lite halvt nervöst men jag går ändå fram till sängen igen och tar min tröja. Jag säger att det kanske är bäst att jag ska hå och hon nickar.

Jag går hem och undrar varför i helvette jag kysste henne... Det är inte så att jag är kär i min bästis. Det måste varit från ligget igår kväll eller något för fan heller att jag är kåt på Lovisa..
När jag äntligen kommer hem till det tomma huset kastar jag av mig skorna och kastar mig direkt i sängen. Min pappa är död.. Och min mamma är i Hollywood i 2 månader . Sociala familjen. Inga syskon har jag heller. När jag kollar var klockan är och ser att den är 10:34 så får jag Panik!
"FUCK DET ÄR SKOLA IDAG!"
Jag hörde mig själv skrika det ovh sedan fixar jag mig iordning snabbt as FUCK. Jag väljer bara ett linne som det står "Today is a good day" på och ett par slitna jeans shorts tillsammans med mina vita Nike skor. Jag tar min skateboard och åker så snabbt jag kan.

I skolan 10min senare
Klassen går precis in från rast och jag passar på att gå med dem och låtsas som ingenting. Men såklart ska varenda kotte fråga varför jag är sen.
"Jag var på fest igår" svarar jag självsäkert för att låtsas som att jag inte bryr mig. När vi satt oss kommer det in en jävligt snygg kille jag inte känner igen.
Och känner jag inte igen en snygg kille så är det någon ny. Alla vet det. Eehm Aa alla son känner mig så EXAKT alla vet det.

Han presenterar sig själv som Oscar och berättar lite annat om sig själv men jag är helt fokuserad på att tänka på annat om han som
Om han har magrutor. Hur stor hans kuk är. Om han är stark.
Aa typiska tjej tankar. Matte läraren säger att han kan sätta sig bredvid mig och jag vill nästan hoppa av lycka.
"Hej" säger han kort.
"Heej" svarar jag glatt tillbaka och kan inte låta bli att lägga märke till den lilla bubblan som bildats vid hans byxa på den privata delen om man säger så.
Utan att tänka efter säger jag-
"Har du stånd?"
"Eehm jaa. Du är lixom jävligt snygg och eehm glöm att jag sa något.."
Jag blev generad och log lite för mig själv.
"Du kan sitta vid mig på lunchen om du vill? Oscar var det va?"
"Ok, visst. Jaaz Oscar var det och du heter?"
"ÅÅH förlåt mig jag heter Amanda"

Här är ett nytt kapitel ovh jag tror det blev hyffsat långt i alla fall 💘
//TrueLove💘

Dear Diary <3Where stories live. Discover now