The Beach

16 3 2
                                    

Jag sitter och pillar på min telefon och tvekar lite när jag kollar på namnet Oliver.
Tänk om han bara utnyttjar mig.
Jag bestämmer mig för att göra det jag skickar iväg ett mess

A : Oscar kom ner till stranden. Vill gå life men vill inte gå ensam. c:
Jag väntar lite nervöst men sedan kommer ett svar snabbt
O : JAG tar med mig Cola! Man kan inte va på stranden utan Cola!

Jag skrattar lite för mig själv och tar på mig en vit ganska kort klänning med lite blommor på (bild) . Jag kollar i spegeln så att den sitter bra. Sminkar sedan om mig fast lite lättare sminkning. Bara lite mascara, kajal och ögonbryn.
Är jag kär eller. Fan kollar på mitt utseende som om jag ska gå och se vem som vinner Nobellpris i snygghet..... Haha jätte rolig du är Manda....

Stranden
Jag väntar nervöst på Oscar då jag börjar bli rädd att han inte ska komma men helt plötsligt trycks något RIKTIGT kallt mot min nacke. Jag skriker till lite och hoppar till. Jag hör någon skratta och denna någon är såklart Oscar...

"en Cola burk SERIÖST!"
Säger jag och låtsas att vara arg men snart skrattar jag så att jag ramlar omkull i sanden. Jag ligger där och skrattar som en idiot. Jag ser säkert ut som Sveriges största fån men jag bryr mig inte.
Nu skrattar oliver inte mindre direkt och han springer fram till mig och börjar att kittla mig. Jag skriker och skrattar
"JAG GER UPP JAG GER UPP JAG GER UPP!!!!"

Han skrattar med sina perfekta vita tänder och jag känner en varm stöt gå genom kroppen. Jag tar min chans nu  och flyr ur hans grepp. Jag springer och han jagar mig och jag bara skrattar och skrattar så det kommer tårar
Ni vet när man skrattar så man gråter. Har ni aldrig gjort det förut eller... Exakt så döm mig inte ;D

Han fångar mig och vi  hamnar Ramlar med varandra.

Oscars pvv
Hon är så fin. Sen när började jag tycka så om tjejer... Jag ligger and thats it.. Men hon är annorlunda på något vis. Hon rodnar och hennes ögon glittrar i solljuset.
VAFAN HÅLLERU PÅ MED ?!

Jag lyfter upp henne och kastar av mig mina skor jag ser hennes min och hon säger om och om igen att jag ska sluta samtidigt som hon skrattar när hon inser att jag går ut i vattnet. När jag har vatten upp till halva låret flinar jag åt henne och släpper ner henne i vattnet. Hon skriker till och kastar sig över mig så det slutar med att vi båda ligger i vattnet blöta som saltgurkor (asså WTF saltgurkor)

Hemma hos Amanda
Vi står utanför Amandas hus som är en stor modern villa. Hon ger mig En snabb kram och går sedan upp till husets lilla trappa som leder till dörren. Jag står kvar ända tills hon gått in och stängt dörren.

Amandas pvv
Jag ger han en snabb kram och dem lilla varma stöten åker genom min kropp igen. Asså jag är fan kär HAN HAR MAGRUTOR!!!!
Haha nej men jag skojar inte han är skit snygg. Jag går in och sedan stänger jag dörren. Jag går till badrummet och tar av mig mina kläder, hoppar in i duschen. Jag schamponerar mitt hår och tvålar in min kropp.
FUCK life....
Jag inser att min mens kommit och blir direkt på dåligt humör. Jag går ut ut badrummet med en handduk virad om kroppen och en i håret (en turban) . Jag forsätter ner till köket och tar en alvedon innan jag borstar mina tänder och håret. Jag gör 2 flätor av mitt hår och byter om till ett mjukt linne och ett par mjukis shorts. Jag lägger mig i sängen och faller in i en drömlös sömn.

Sådäär ja det var ännu en del. Skriv gärna i kommentaren om ni har något förslag på vad som ska hända.💘
//TrueLove💘

Dear Diary <3Where stories live. Discover now