Page 14 ¤ Avel C. Moulin

83 12 6
                                    

Tam Adı; Avel Creed Moulin

Doğum Tarihi; 13.08.1987

Doğduğu Yer; Rouen/Fransa

Cinsiyet; Erkek

Saç Rengi; Koyu kahverengi/Siyah

Göz Rengi; Kahve

Boy; 1.90

Kilo; 81

Aile; Jean-Schiffer Moulin - Cassandra 'Sandra' Moulin - Pierre Moulin(kardeş)

Statü; Aktif/Ajan

Bağlılıklar; Fransız Hükümeti, Amerikan Hükümeti, FSSB*, Fransız Ordusu Hava Kuvvetleri, Hydra,T.G.I.S

Bilinen isimler; Avel Moulin, Grant Ward, Hellfire, Black Kevlar, The King Idiot, Dan Filch

Avel Moulin 9 yaşındayken, anne babasının köprüde geçirdikleri bir kaza ardından köprüden düşüp suya batmaları sonucu küçük kardeşi Pierre ile tek başına kalmış, sonradan amcalarının yanına gönderilmişlerdi.

Avel Moulin için amcasıyla birlikte ava gitmek ona hem bir baba-oğul aktivitesi gibi geliyor hem de küçüklükten beri çeken atış konusunda deneyim kazanıyordu.

Avel, başarılı bir çocuktu ama ona örnek olacak biri olmadığından çevresinden çabuk etkilenen bir kişiliği vardı. Lisede diğer çocuklarla çabuk kaynaşmıştı; ancak arkadaş olduğu tipler pek de arkadaş olunması gereken tipler olmasa da Avel zeki bir çocuktu, onların arasında bile kendini tamamen kaybetmemişti. Onlara ayak uydurmuştu uydurmasına ama değişmemişti de.

Bu arkadaşlar ona dünyanın başka bir yarısını, gerçek yarısını göstermişti. Böylece Avel, kendine bir yol çizmişti.

Hem atıcılığa olan ilgisi hem de gökyüzünde olmanın ve uçak uçurmak gibi çocuksu bir hayal sonucu askerlik sınavlarına girdi ve hatta derece ile kazandı. İstediği Hava Kuvvetleri'ne katılmaktı. Hayalperestliğinin yanı sıra iddialıydı, kafasına bir şeyi koyduğunda kimse onu caydıramazdı.

Üstün başarılarla eğitiminin ardından kısa sürede Hava Kuvvetlerinde ikincil teğmen konumuna yükseldi.

Ordudaki her askeri ve öğrenciyi tek tek izlemekte olan Fransız Gizli Servis Büro'su Avel'in azmi, yetenekleri ve en önemlisi soğukkanlılığından etkilenip kendisine iş talebinde bulundu. Düşünmeden kabul eden Avel'in hırsı her şeyin önüne geçti. Her görevini başarıyla yapması birçok düşman kazandırsa da bir o kadar da saygın hale getirdi.

Avel Creed Moulin, bir askerden çok büronun özel ajanına ve hatta bazı durumlarda tetikçisine dönüştü. Yetenekleri ve olayları kendine has yöntemleriyle halletmesi onu yüksek rütbelere çıkardı. Ve hatta en köklü, en gelişmiş ve gizlice büyümüş bir örgüt olan Hydra, böyle bir potansiyele sahip birini arasına almak istedi. Avel Moulin, Gizli Servis Büro'suna alındığında çıkartılmış olan kimliği ile yaşantısına devam ediyordu. Grant Ward. Hydra da onu böyle tanımıştı. Grant, Hydra'nın gizli piyonu olmuştu artık. 

Büyük önem taşıyan Afganistan görevini kısmen başarıyla tamamlamasının ardından kendisinden haber alınamadı. Görev, bir koruma, kurtarma göreviydi ve sadece Rusya'da değil çoğu ülkeye ünü yayılmış bir suikastçiye en azından kağıt üstünde engel olmuş gözüküyordu. Bu suikastçi Gölge Askeri olarak iliklere korku işlemiş, gerçek ismini çok az insanın bildiği, Alexandra Ivanova'dan başkası değildi. 

Skiller; (Yetenekler/Beceriler)

- Küçüklükteki av deneyimleri sayesinde her türlü tabanca, sniper ve makineli tüfek ile hedefi %98 oranında tam 12'den vurabilir.

- Askerdeki eğitimiyle, zor koşullarda hayatta kalma konusunda beceriklidir.

- Hava Kuvvetleri'ndeki eğitimi onu ayrıca iyi bir askeri pilot da yapmıştır.

- Fransızca, Almanca, Rusça, Farsça ve Mandarin Çincesi bilmektedir.

- Taekwondo, Krav Maga ve Eskrima dövüş sanatlarında gelişmiştir.

- FSSB'den aldığı kısa bir eğitimle de, zihni acı anında yönetmeyi ve yalan makinelerini kandırma konusunda bilgisi vardır.

-Hydra'daki döneminde de bu, var olan, yeteneklerini daha da geliştirmiştir.

****

*FSSB= (French Secret Service Bureau) Fransız Gizli Servis Bürosu

*FSSB= (French Secret Service Bureau) Fransız Gizli Servis Bürosu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

[Alexandra ve Avel'in karşılaşmalarını temsilen bir kolaj.]

****

Ve böylece T.G.I.S'ın önemli isimleri ile tanımış olduk. En çok hangi ismi sevdiniz bakalım?

Fatal Files: LadiesWhere stories live. Discover now