Page 1 ¤ Nikola Shayklamova

1.2K 61 12
                                    

Tam Adı; Nikola Vrejna Shayklamova

Doğum Tarihi; 21. 04. 1995

Doğduğu Yer; Moskova/Rusya

Cinsiyet; Kadın

Saç Rengi; Kahverengi

Göz Rengi; Ela

Boy; 1.62

Kilo; 47

Aile; Noris Shayklamov - Elena Shayklamova

Statü; Aktif -

Bağlılıklar; KGB, Kızıl Oda, Rus Hükümeti

Nikola Shayklamova'nın hayatı küçük yaştan beri zor geçti. Alkolik bir babanın gölgesinde büyüyen fakir bir aileye sahipti. Beş kardeşi arasından en küçük ve tek kız olan Nikola annesine bağlı olarak büyüdü.

Elinde hiç birşey olmasada hayata tutunmayı başardı fakat babası her geçen gün daha kötü oluyordu, bir gece babası tarafından şiddete uğrayan annesine yardım etmek için araya girdiğinde düşüp başını çarptı ve bayıldı, kafasında saçlarının kapattığı, o günden kalma bir yara izi bulunmakta.

Kardeşleri Moskova'nın en azılı gangsterlerinin yanında iş yaparken yakalanmış ve hapishaneye atıldı. En sonunda annesi tarafından on yaşında gizlice Kızıl Oda'ya bırakıldı ve o günden bu güne ne annesinden ne de ailesinin geri kalan üyelerinden haber alabildi. Kızıl Oda tarafından diğer kızlar gibi işlemlere tabii tutulduktan sonra eğitimi devam etti. Doğuştan mükemmel reflekslere sahip, bu sayede Kızıl Oda'da bu yeteneğini geliştirmek için bale dersleri verilen üç ajandan biri oldu. Üç defa saha dışı görevine çıkarıldı ve bunlarda üstün başarılar elde etti. Bunlar arasında en önemli olan S.H.I.E.L.D göreviydi. Yedinci seviye bölümüne sızdı ve Ajan Coulson'ın ekibini dize getirdi. Kendinden istenen şeyi başarı ile Rusya'ya getirdi. Bu olaylardan sonra H.Y.D.R.A'nın kararı ile zihninden bu görevle ilgili bilgiler silindi.

Kızıl Oda'da Natalia Romanova'nın puanlarını geçebilen ikinci Dul olmayı başardı. Yelena Belova'nın Karadul olma göreviyle birlikte Yeni İntikamcılar'ı Savage Land'de kıstırma görevinin başarısız olması üstüne Lykos (Sauron) tarafından yakıldığıda hesaba katıldığında Yelena tam bir başarısızlık abidesiydi. H.Y.D.R.A yinede umudunu kesmedi ve Belova'yı androide dönüştürdü tüm bunlar yaşanırken Kızıl Oda'nın akademi kısmında üstün başarılar kazanan Nikola göze çarpıyordu. Android Yelena Tony Stark ve ekibine karşı tekrar yenildiğinde H.Y.D.R.A Nikola Shayklamova'yı Yelena Belova'yı öldürmesi için yolladığında genç Dul tereddüt etmeden işi halletti lakin tekrar S.H.I.E.L.D görevinde olduğu gibi zihni silindi.

Eğitimine kaldığı yerden devam eden Nikola, Kızıl Oda'da ki en yakın dostu olan Shelina Deloviç adlı yetenekli bir başka Dul adayı arkadaşının esrarengiz bir biçimde kaybolması ile şüphelendi. Aynı gece doğum günü için Alexey adlı teknisyenle buluştuğu yerde gizli H.Y.D.R.A projesini buldu. Dünyada ki her kahraman veya süper güçlere sahip insan tek tek toplanan DNA örnekleri ile klonlanmıştı. Eş zamanlı olarak Rusya'da bulunup tutuklanan S.H.I.E.L.D ajanlarının saha lideri Jackson Russell ile tanıştı. Bir kaç gün sonra Kızıl Oda'da ki görevliler tarafından öldürülmeye çalışan Alexey ve Nikola nasıl kaçtıkları belirsiz Jackson ve ekibi tarafından kurtarıldı. 

Klon kahramanları serbest bırakmak için Zafer Günü hazırlık yapılırken S.H.I.E.L.D'dan ajanlar ve Nikola ile arkadaşı Kızıl Oda üssüne saldırdı. Üste gerçekleşen baskın sonucu Russell dışında ki S.H.I.E.L.D ajanları, Alexey ve android Dan ile birlikte Kızıl Oda'nın günümüz sorumlusu Romakoviç öldü. Jackson ve Nikola oradan kaçtı, klonlar durdurulamadı lakin başka bir Rus üssüne taşındı. Kızıl Oda içinde ki öğrencilerle birlikte yok olmuştu.

İkili kazandıkları zaman içerisinde Gürcistan, Türkiye ve oradan Amerika'ya yolculuk yaptı. Tüm bunları yaşarken öldürülmek üzere kovalanıyorlardı. Geçirdikleri tehlikeler sonucunda bir çok masum can hayatını kaybetti lakin Amerika'ya varmayı başardılar. Nikola ilk olarak Karadul ünvanını taşıyan Natasha Romanoff'u buldu. Kızıl saçlı eski Sovyet ajanının yanında Kış Askeri'de bulunuyordu ve İç Savaş henüz yeni bittiği için kahramanlar dağılmıştı. Rusya'da olanları anlattıklarından Karadul ve Kış Askeri öncülüğünde kahramanlar tekrar toplanmaya başladı. Bu İç Savaş sonrası gerçekleşen en büyük birleşimdi. Onlarca kahraman Natasha Romanoff önderliğinde Rusya'ya yürüdü. 

Rusya'nın Stalingrad kentinde Kızıl Savaş yaşandı. Kahramanlar klonlarına karşı savaştı ve Natasha Romanoff sürekli yenilenip saldıran klonların oluşum kaynağı olan üssü yok etmek için kendini feda etti. Aynı savaşta Nikola ve Jackson'da boy gösterdi. Savaş kazanıldı. Klonlar yok oldu. James Barnes -Kış Askeri- en yakın dostunun ölümü üzerine sevgilisinin ölümünü yaşayınca her şeyi bıraktı. Kahramanlar tekrar dağıldı. Nikola Shayklamova savaş öncesi Natasha Romanoff'un kendine dediği gibi kostümü aldı ve yeni Karadul oldu. Kendine verilen bir başka görevi tamamlamak için Ajan Russell ile sahaya geri döndü.

Görev Ateşten Kadınlar'dı.

Skiller ( Yetenekler / Beceriler);

Yakın dövüşte; judo, savate, boks, aikido, karate ve bir çok dövüş dalında uzman. Dövüş sanatları ustası. Hacker. Sekiz farklı dil bilmekte, bunlar; Almanca, Fransızca, Latince, İngilizce, Arapça, Çince, Japonca, İspanyolca.

Normal insanlara göre daha hızlı ve çevik aynı zamanda hızlı iyileşebiliyor. Kanında Kızıl Oda'da her Dul'a verilen süper asker serumu mevcut olduğu için kas ve kemik yapısı normalden güçlü. Yaşlanması yavaşlamış olmakla birlikte hastalıkları kolayca atlatabilir ve zehirlerden etkilenmez. Hızlı metabolizmaya sahip. Mental olarak güçlüdür ve iradesi sayesinde telapatları isteği doğrultusunda engelleyebilir.

Olimpik bir vücuda sahip, oldukça esnek ve güçlü. Usta biçimde kılıç, hançer, bıçak, ok, mızrak, baton, silah, bazuka, ağır silahlar kullanabilir ayrıca keskin nişancıdır. 30.000 volt verebilen bir çift Dul Isırığı kullanır.

Pratik bir zekaya sahiptir, acil durumlarda kısa planlar yaratabilir.

Hayatta kalma teknikleri konusunda uzman.

Hayatta kalma teknikleri konusunda uzman

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Fatal Files: LadiesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu