Page 5 ¤ Harleen Quinzel/Harley Quinn

638 51 9
                                    

Tam Adı; Harleen Frances Quinzel
(Harl, Harley)

Doğum Tarihi; 14.04.1990

Doğduğu Yer; New York/Amerika

Cinsiyet; Kadın

Saç Rengi; Sarı

Göz Rengi; Mavi

Boy; 1.72

Kilo; 55

Aile; Bilinmiyor

Statü; Aktif

Bağlılıklar; Amerikan Hükümeti, Arkham Akıl Hastanesi

Oldukça normal bir çocukluk geçiren Harleen, 10 yaşından itibaren insan psikolojisi ve bilinç altına ilgi beslemeye başladı. Tüm okul çağını yüksek notlarla bitirip, üniversitede psikoloji bölümü okudu. Genellikle arkadaşı olmadığı için derslerine odaklanıp işinde en iyisi oldu.

Ayrıca bu yıllar içerisinde jimnastik madalyası aldı.

Sonradan, Arkham Akıl Hastanesinde çalışmaya başladığı andan itibaren psikiyatrist olmakla birlikte bazı hastalara, emirler üzerine bazı deneyler yaptı.

Aylarca bunu yaptıktan sonra vicdanına yenik düştü. Ama yinede işini kaybetmek için gizlice deneylerden birini kendine yaptı. Bunun sonucunda kişiliği tam anlamıyla ikiye bölünmüş, acımasız ve gereğinden fazla çılgın biri haline geldi.

Deneyi yaptıktan bir kaç gün sonra yeni bir hastayla seansı vardı. Kendine yaptığı deney yüzünden, hastasıyla özel bir bağ kurdu ve kendini birden ona çok yakın hissetmeye başladı.

Ama gizli bir örgütün emri üzerine, akıl hastanesine saldırı yapıldı ve güvenlik açısından tüm hastalar öldürüldü. Böylece Harleen'in kendisi dışında ilk ve tek arkadaşı da ölmüş, ve bu şoku hiç atlatamamıştır.

Bunun üzerine kendisi de suçlu olmaya karar vermiştir. Genellikle öldürme konusunda zorlanmamış ve hırsızlık konusunda uzman olmuştur. Tüm bu olayları da gerçek hayatına yansıtmamaya çalışmıştır.

Ayrıca, eski halinin aksine, insanlara işkence yapmak ve öldürmekten çekinmez. Her ne kadar katil olsada onunda bir kuralı vardır;Çocukları asla öldürmez.

Skiller (Yetenekler/Beceriler)

Deney sonuçlarından biri olarak, zehir ve zehirli gazlara bağışıklığı olmuştur.

Çoğu dövüş dalında çok iyidir. Yanından iki tabancasını ve dev balyozunu hiç ayırmaz.

Psikiyatrist olduğu için dövüşlerde o kişinin psikolojisine göre hareket edip düşmanı kolayca alt edebilir. Ayrıca büyük olasılıkla çevrenizde sizi en iyi anlayacak kişi odur.

Delilik ile dahilik arasında kalmış diyebileceğiniz nadir kişilerdendir ve saçma konuşmasına rağmen, planları çoğu zaman tutar.

Resim çizmeye bayılır.

¤Selam, bizi asla yalnız bırakmayan mütüş okuyucular. Karşınızda türünün son örneği 6 Marvel karekteri arasındaki tek DC karakteri ben. Ve evet originde biraz değişiklik yaptım. Her neyse. Karneler nasıl?

Her türlü soruya açığız bu arada.

-Harley

Fatal Files: LadiesWhere stories live. Discover now