olan var olmayan var

7.8K 382 21
                                    

Mısra'nın ağzından;

Sabah alarmın sesiyle uyandım.Bugün pazartesi yani okul var! Hemen kalkıp formamı üstüme giydim.Okulumuz serbest kıyafetti ama müdürümüz okul kıyafeti olmasını istiyince öle oldu.Gözde de allahtan yedek forma varmış.Bedenlerimiz uyuştuğu için üstüme tam oturdu.Şöyle bir bakınca okul formalarımızın gerçekten de güzel olduğunu fark ettim.Hemen aynanın karşısına geçip saçımı tepeden sıkı bir at kuyruğu yapıp hafif bir makyaj yaptım ve aşşağı indim.Gözde daha uyanmamıştı.Bende kahvaltıyı hazırlamaya başladım.Masayı hazırladığımda kendime geçer bir not verdim.Gerçekten güzel masa olmuştu.Hemen gözdeyi kaldırmaya gittim.Gözdenin kapısı çaldığımda içerden 'gir' sesi geldi.İçeri girdiğimde gözde saçlarını topluyordu.Gülümsedim ve

-Günaydınnnnnnnn diye mutlu bir şekilde bağırdım.

-Sanada günaydın canım bakıyorumda çok mutlusun. Dün hasanla bir kayboldunuz.Gece geç geldin heralde. :)

-Tabiki mutlu olucam.Artık bir kardeşim var ve kendimi çok iyi hissediyorum.Dün hasanla çok eğlendik.Evet birazcık geç geldim :) :D

-Çok sevindim gerçekten mısra.Hem senin adına hem de hasan adına.

-Teşekkür ederim hadi aşağı inelim kahvaltı hazır.Dedim ve merdivenlere yöneldim ve mutfağa geldim.Ardımdan Gözde de geldi.

-Mısra harikasınnnnn. dedi bu dediğine kıkırdadım ve kahvaltıya gömüldüm.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gözdeyle beraber okula geldiğimizde herkez bana garip garip bakıyordu.Anlayamasamda gözdenin peşinden gittim.Gözde bizimkilerin yanına gelince direk arasa sarıldı.Okuldakiler daha sevgili olduklarını bişmedikleri için çok şaşırdılar.O arada ılgın

-Olan var olmayan var kıskanırlar diye şarkıyı söyliyince hepimiz gülmeye başladık.

sonra hasan gelip bana sarıldı.

-Günaydın. dedi

-Günaydın dedim. sonra ada gelip sarıldı bana ve

-Görümce mi oldun sen şimdi? dedi bu dediğine ben dahil herkez kahkaha atmaya başladı.

-Ada! diye uyardı fırat onu tabi abisi olcak okadar :d

-Tamam abi ya sende rahar bırak bizi ya . onların konuşmalarına daha çok gülüp sınıflara dağıldık.Biz anılla aynı sınıfta olduğumuz için beraber gittik.Tabiki hala okuldakiler bana bakıp kendi aralarında konuşmaya başladı.Ne oluyo bunlara şimdi.Takmayarak sınıfa geçtim.Tabiki anılla yan yana oturuyoruz.5dakika sonra hoca geldi ve dersi anlatmaya başladı.Ders fizik! Oldum olası nefret ederim bu dersten ah hadi ama kim sever fizik dersini.Dersin bitmesine 10 dakika kala anıl bana bir kağıt yolladı.

-Akşam geliyormusun çalışmaya?

-Tabiki patron :) yazdım ve yolladım okuduğunda yüzünde hafif bir tebessüm oluştu ve kağıdı çantasına koydu.Belki sonra çöpe atar diye takmadım.Zil çaldığında acilen tuvalete gitmem lazım.İnsanız yani çişimiz gelmiş olabilir :D Tam sıradan çıkarken anıl kolumu tutup

-Nereye ? dedi

-Lavobaya izin verirsen acelem var hadi bırak kolumu dedim kahkaha attı ve kolumu bıraktı.Tanrım bu çok utanç vericiydi!Tuvalatte kabinlerden birine girdiğimde tuvalette 2 kızın sesi duyuldu ve benim hakkımda konuşuyolardı.Heralde burda olduğumdan haberleri yok.

-Kızım gördünmü şu burslu mısra yı dün hasanla görmüş idil bunları baya samimilermiş.Sarılıyorlarmış falan.Bide utanmadan ada ya sarılıyo sabah.

-Gördüm kızım görmezmiyim idil sabah sınıfta anlattı dünküleri bize.Hasan bunu yanağından öpüyomuş falan . Bide deste anılla gülüşüyo falan bu kız iyice sürtük lan hem hasan hem anılla oh valla.

Duyduklarım karşında şok olmuştum.Kabinden çıktığımda kızlar çok şaşırmışlardı.Hemen gidip ikisininde saçlarına yapıştım.

-Ne diyonuz lan siz! Bilip bilmeden ne konuşuyorsunuz siz g*t kafalılar! dedim ve daha çok çektim saçlarını.Kızlar çığlık atınca

-Kesin lan sesinizi ne biliyosanız hemen anlatın yoksa yemin ederim kimse alamaz elimden sizi. dedim sarışın kız konuşmaya başladı.

-Sabah sınıfta idil senle hasanın dün nekadar samimi olduklarını anlattı ve resimlerinizi gösterdi. dedi ben iyice sinirlenmiş kızları yere atıp sınıfa gittim.Sınıfın kapısınıda bizim kızları gördüm.Sinirli olduğumu anlamış olcaklar ki yanıma gelip

-Ne oldu mısra gibi sorlar sordular.Onları takmayıp sınıfa gittim ve idilin saçlarına yapıştım.

-Ne oluyo be ? diye cırlamaya başladı.

-Kes lan sesini arkamdan bilip bilmeden hasanla aramızda bişi varmış gibi gösteriyon lan sen!

-Yalan mı kızım yokmu dün çok samimidiniz yok sarılmalar falan ada ya yazık sürtük.

-Ne oldu mısra? diye araya giren anıla bakıp

-Bu sürtük dün hasanla fotoğraflarımızı çekip aramızda bişi varmış gibi okula yaymış.Sabahtan beri okuldakiler bana bakıp fısıldaşıyolar.Yeter artık ya rahat yokmu bu okulda.Bilip bilmeden dedikolara kulak asıyolar!

hasan gelip idili elimden alıp beni ve adayı okulun bahçesine çıkardı idili yere atıp hasan konuşmaya başladı.

-Bana bakın lan! diyince tüm okul bize bakmaya başladı.

-Bu konuşmayı asla yapmazdım ama mısra ve ada için önemli.Mısra yıllar önce öldüğünü düşündüğüm ikizim benim.Yani kardeşim bu sürtük idilin çektiği fotoğraflarında mısra ile daha yeni öğrenmiştik ve hasret gideriyoduk.Yani hiç bir şekilde ada'mı aldatamam ben.Dedi ve tekrar okula girdi.Herkez bize şaşkınca bakınca biz de sınıflara gittik.Bende bu olanlardan sonra sıramda uyumaya başladım.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

MERHABA ARKADAŞLAR :) ÖNCELİKLE ŞUNU SÖYLEMELİYİM Kİ BU HİKAYENİN BİR BAŞ ROLÜ YOK.BAZI KARAKTERLERİN HAYATLARI İLERKİ BÖLÜMLERDE GELİŞİCEK :) BİR SONRAKİ BÖLÜM AYÇA KARAKTERİMİZ GELİCEK SİZCE İYİ KARAKTERMİ KÖTÜ MÜ :) YORUM VE VOTELER ÇOK AZ ARKADAŞLAR LÜTFEN YORUM YAPMASANIZ BİLE BİR TUŞA BASIP VOTE YAPMAK ZOR BİŞİ DEĞİL :)



Kolej ZüppesiWhere stories live. Discover now