kayboldum!

7.7K 338 7
                                    

hatırlatma;

-Affet beni kızım. dedi ne hakla bana kızım diyordu!

-Hayır! seni hiçbir zaman affetmiyeceğim! Bizi koruyabilirdin ne biliyim o adamdan kaçırabilirdin.Ama sen kolay yolu seçtin.Siz burda mutlu mesut yaşarken ben neler yaşadım senin haberin varmı.Nekadar acı çektim.2 yıldır hergün dayak yiyorum ben.Çocukluğumu yaşatmadınız bana neden? Saçma bir tehtit yüzünden.Yok bulmayı çok istemişmiş falan ya git işine gerçekten istesen bulurdun.Tamam hasan benim ikizim kardeşim olabilir ama sen asla benim babam olmıcaksın.!

dedim ve kapıyı çarptım gittim.

Nereye gittiğimi bilmiyordum.Ama bir an önce burdan gitmek istiyordum.Evin şehrin dışında olması kötü oldu tabiki. Yolu bilmiyordum ve sanırım KAYBOLDUM! Ne yapıcam şimdi ben.Bir ağacın altına oturdum ve hıçkırarak ağlamaya başladım.Kendimi bok gibi hissediyorum.Hem mutluyum hem bok gibiyim.Mutlu olmamın sebebi yıllar önce öldüğü için üzüldüğüm ikizim yaşıyordu.Kardeşim vardı benim.Bu düşünceyle yüzümde gülümseme oluştu.

-Ağlarken seni güldürecek şeyi merak ettim doğrusu. duyduğum sesle hemen başımı kaldırıp gelene baktım.

-A-nıl senin ne işin var burda.

-Kuşlar bana kaybolduğunu söyledi.

-Hah! yalan söylemiş o kuşlar.

-Peki,öyle olsun. diyip yanıma oturdu.

-Heyy kalksana burası benim yerim.

-Nerden senin oluyormuş tapusu sendemi. Sinirle ayağa kalkıp yan taraftaki ağaca geçtim o ise benim bu halime gülüyordu.Züppe! Biraz bu şekilde oturdum.Sakinleşmeye çalıştım.Bugün yaşadığım şeyler hiç iyi şeyler değildi.Zor bir gündü! Hasan.... ikizim. Ne olucak şimdi aramızda ben onu kabullenirim.Peki ya o beni kabullenir mi ? Kardeşi olarak görür mü ? Bu düşüncelerle gözlerim dolmaya başladı.Zaten bugün çok zor anlar yaşadım ve sarsılarak ağlamaya başladım.Omzumda bir el hissetmemle kafamı kaldırdım.Ve bir adet anıl la karşılaştım.O hala gitmemişmiydi.Yanıma oturdu ve sakinleşmemi bekledi.Bende bir şey demedim.Bir süre sonra sakinleştim zaten.

-Daha iyimisin.

-Teşekkür ederim iyiyim. dedim ve tebessüm ettim.Oda tebessümüme karşılık verdi.Sonra aklıma gelen şeyle gözlerimi kocaman açıp saate baktım ve konuşmaya başladım.

-Anıl ben kayboldum.Çabuk eve gitmemiz lazım.Ilgın çok merak etmiştir. dedim hızlı bir şekilde.

-Hani kaybolmamıştın sen. Dalga geçiyordu pislik.Ama ne yeri ne zamanı şuan.

-Anıl yeterince geciktik zaten dalga geçmenin zamanı değil. dedim ve ayağa kalktım o da kalktı.

-Tamam yürü baş belası.

-Ego yığını. güldü ve yürümeye başladı.Bende takip ettim.Ama yürü yürü bitmiyordu.Yoruldum yemin ederim.Ben hangi akla bu kadar uzaklaşmıştım ki. Neyseki 1.5 saatin sonunda gelmiştik.Şükür! Evin önüne gelince anılı durdurdum ve konuşmaya başladım

-Anıl ben o eve girmek istemiyorum kızları çağırsanda gitsek biz. Önce düşündü sonra kafasını olumlu anlamda salladı.Oeve girmememin sebebi hem o adam hala evde dir hemde hasanla karşılaşmaya hazır değilim daha belki istemez beni.Şuanda üzülmek istemiyorum.Yaklaşık 5 dakika sonra omzuma dokunan elle arkamı döndüm.Arkamı döndüğümde kızgın bir şekilde beni bekleyen hasanı gördüm.Dedim işte kesin istemicek beni.Of allahım mutlu olamıcakmıyım ben hiç :(


Anıl'ın Ağzından; (oooo anılım :* )

Mısrayla eve geldiğimizde eve girmek istemedi.Önce düşündüm neden girmiyo diye sonra daha hazır hissetmediği geldi aklıma.Bende kafamı onaylar anlamda kafamı salladım ve içeri girdim.

İçeri girdiğimde ılgın hemen yanıma gelip sulu gözlerle konuşmaya başladı

-Anıl buldunmu mısrayı bende aramak istedim ama senin bu maganda arkadaşın izin vermedi. Dedi bu dediğine güldüm.Bu kızı gerçekten sevmeye başladım.Yanlış anlamayın gözde ve ada gibi.

-Buldum dışarda seni bekliyor. dedim araya sinirli bir şekilde hasan araya girdi ve konuşmaya başladı.

-Ilgın sen otur! Ben biraz mısrayla konuşucam. Hepimiz şaşkın bir şekilde hasana baktık.Sinirlimiydi o.Yoksa istemiyormuydu kardeşi olarak mısrayı.Ama o hep annesinin ve kardeşinin yaşamasını dilemişti.Şimdi kardeşi yaşıyor ve sinirlimi.

-Sakin ol hasan Mısra ya sakın bi zarar verme. Dedim yüzüme bakıp

-Saçmalama! dedi ve çıktı.Biz hala ne olduğunu anlamamıştık.



&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Merhaba canımlarrrr :* Nasılsınızzzzzzzzzzz :)

Sizce hasan ne yapıcak? Lütfen yorum ve votenizi eksik etmeyin :)



MULTİ;ÇETE VE KIZLARRRR AYÇA YENİ GELİCEK OLAN KARAKTERİMİZ :) şimdiden söyliyim yanyana koydum diye hepsi sevgili olcak diye bişi yok :)


Kolej Züppesiحيث تعيش القصص. اكتشف الآن