Beni abin olarak gör gözde

10.1K 410 26
                                    

HATIRLATMA;

GÖZDE'DEN DEVAM;

Salak çocuk aptal gör artık beni kaldıramıyorum yanımda birine sarılmanı öpmeni falan.Hemen lavaboya gittiğimde allah tan kimse yoktu rahatça ağlayabilirdim bu iyi oldu.Göz yaşlarım hemen yanağımdan süzüldü.Artık gerçekten dayanamıyorum.2-3 dakka sonra tuvaletin kapısı açıldı gelen kişiyle gözlerim fal taşı gibi açıldı.

Arda gelmişti ne işi vardı onun burda kızlar tuvaletinde.Çetenin yanında olması gerekmiyor muydu.Arda yanıma doğru geldi gerçekten korkmaya başlamıştım. Göz yaşlarımı sildi ve konuşmaya başladı.

-Gözde sakın beni yanlış anlama beni abin olarak bile görebilirsin.

Ne diyordu bu allah aşkına neydi şimdi bu neden böyle davranıyordu.

-Neden böyle davranıyosun arda

-Şeyy ben merdivende ılgınla konuşmalarınızı duymuş olabilirim.

-Neee!

-Bak sakin ol gözde.

-Arda nolur bak arasa söyleme nolur bak yalvarırım.Beni görmezken birde dalga geçmesini kaldıramam lütfen söyleme.Ne istersen yapa...

Lafımı tamamlayamadan arda konuşmaya başladı

-Gözde sakin ol bak ben arasa olan bakışlarını gördüm ona gerçekten aşıksın sen dediğim gibi beni bir abin gibi gör Aras ibneside seni nasıl göremiyor anlamıyorum ne anlıyor şu büşradan.Gözü ondan başkasını görmüyor.

-Büşra arası aldatıyor.

Neden söyledim bilmiyorum ama gerçekten ardaya güvenmek istiyorum ve dediği gibi ona abi olarak görmek istiyorum.

-Ne diyosun sen ? nasıl aldatıyor emin misin bak

-Evet büşra benim yan komşum ve her gece biriyle geliyor eve ve arkadaş gibi değil anlarsın ya.

-S*ktiğimin or*spusuna bak ne demek lan aldatıyor.Aras öldürücek onu.

-Bak arda söyleme onun üzülmesini istemiyorum.O üzüldükçe ben daha kötü oluyorum.Arasın büşradan soğumusı gerek oda imkansız gibi bir şey.

-Sen gerçekten çok seviyorsun onu.

-Tahmin edemiceğin kadar çok seviyorum.4 senedir Onu bekliyorum ben. 8. sınıfta gördüm ilk onu okulun ilk günüydü o kadar yakışıklıydı ki.İlk başta onun yakışıklılığından hoşlantıdır diye düşündüm.Sonra onu tanımaya çalıştım.Hiç konuşmadım onu uzaktan seyrettim.Mesela en sevdiği spor futbol.Tuttuğu takım galatasaray.Çok fanatik.Hatta totemleri bile var.Maç sırasında mutlaka formalarını giyip yüzünü sarı kırmızı boyaması lazım yoksa galatasarayın onun yüzünden yenileceğini düşünür.Mesela en sevdiği tatlı sütlaç ama üzerinde limon kabukları olcak ha bide sıcak olmicak yoksa midesi ağrır.En sevdiği yemek biber dolması ve mantı.Kırmızı etten nefret eder.sevdiği renk mavi.En çok takıldığı yer sizinde gittiğiniz anılın barı.Ve daha bir çok şey sayimmi daha ?

Ardaya bütün 4 yılımı dökmüştüm.Garip ama güvenesim geliyordu.

-Yuh be kızım sen böyle anlattıkça arasın yüzüne yumruk atasım geliyor.

-Sakın arda öyle bişi yapma canı çok yanar onun.

-Kızım sen safmısın sen 4 yıldan beri çektiğin acıları hiç düşünmeden arası savunuyosun.

-Çünkü onu çok seviyorum ve alıştım ben boşver hadi gidelim yoksa kızlar damlıcak birazdan buraya .

-Başka kim biliyor.

-Ada ve Ilgın sadece

-Ada damı biliyo ?

-Evet hadi ya gidelim cidden gelicekler ve lütfen aramızda kalsın herşey.

-Merak etme sırrın bende güvende.

-Teşekkür ederim dedim sonrada tuvaletten çıktık.Kimse yoktu heralde derse girmişlerdi.saate baktığımda 15 dakika geç kaldığımızı görmüştüm ve ardayı koşarak sınıfa çektim.

-Sen gir ben birazdan girerim yoksa bizimkiler başka bişiler düşünür dedi arda

-Tamam dedim ve sınıfa girdim.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

MISRA'DAN DEVAM;

Ohh be son ders ilk günden ne çok şey yaşamıştım böyle.Keşke günüm böyle bitse eve hiç gitmesem diyorum ama mecburen gitmek zorundayım.Siz şimdi neden kaçmadın babanın yanından diyorsunuz.Gidecek hiç bir yerim yok en azından evim var.Yoksa babama katlanmazdım.Off daha iş aramam lazım biriktirdiğim para tükenmek üzere.Çalıştığımda babamdan gizli gizli para biriktiriyordum.Öbürüde evin ihtiyaçları ve babamın içki parasına gidiyordu.Sonunda zil çaldı sınıftan çıktım anıl son derse girmemişti aman çok da umrumda.Okul kapısına gittiğimde Ilgın daha çıkmamıştı.yaklaşık bir 5 dakka daha bekledikten sonra Ilgın ve bugün tanıştığım 2 kız geldi ada ve gözde . Onlarla vedalaşıp Ilgınla yola koyulduk.

-O eve gitmeni istemiyorum Mısra

-Mecburum ılgın yapcak bişi yok

-Mecbur değilsin bizde kalabilirsin mısra

-Bu konuyu konuşmuştuk Ilgın

-Evet ama ...

-Aması yok ılgın lütfen kapatalım bu konuyu.

-Üfff tamam

sonra eve kadar konuşmadık.Ilgınların evinin oraya geldiğimizde vedalaştık sonra ılgın eve girdi bende yola koyuldum.Eve geldiğimde babam yine içiyordu ve beni bekliyordu.Ahhh dayak seyansı.Keşke normal bir babam olsaydı!!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

multi ; Mısra

Kolej ZüppesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin