seni seviyorum

9.1K 412 19
                                    

HATIRLATMA

Genç adam arkadaşının böyle konuştuğuna inanamıyordu nerde o obur şebek arda.Mutlu olmuştu aslında genç kızla kavuşabilceklerdi.Yani öyle umut edebiliyordu.

-tamam. dedi genç adam kendinden emin bir şekilde artık kendine inanıyordu korurdu genç kızı zaten artık genç kızın üzüldüğe dayanacak gücü kalmamıştı.

YAZARDAN DEVAM;

Arda genç adamın söylediği cümleyle nasıl mutlu olmuştu.O böyle mutlu olduysa genç kız mutluluktan ölürdü heralde.Arda genç kızın gerçekten artık mutlu olmasını istiyordu.Aralarında kan bağı olmasada kızı gerçek kardeşi gibi  görmüştü.

Genç adam arda nın yüzündeki gülümsemeyle oda gülümsedi.Sonra gülümsemesi daha da arttı.Nasıl artmasın genç kızla kavuşabilceklerdi artık.Peki genç kız nerdeydi şimdi.Aras biliyordu onun yüzünden gitti ordan.Kesin şimdi ağlıyodur.Bu düşünceyle yüzü düştü genç adamın.Arda genç adamın yüzünün düştüğü görünce meraklanmıştı.

-Noldu len yüzün düştü vazmıgeçttin yoksa bak aras eğer öyleyse..

Arda'nın sözünü kesti genç adam

-Asla! asla vazgeçmem artık.

-Peki noldu ?

-Gözde nerde .Ağlıyodur şimdi.

Genç adamın bu sözüne arda da suratını asmıştı.Haketten nerdeydi bu kız diye düşündü içinden arda.

Genç adamın aklına bir yer gelmişti.Evine yakın yer orası vardı.Fazla ileri gitceğini düşünmüyordu genç adam.Yani öyle umut ediyordu.Düşüncelerini arkadaşına paylaşma gereği duydu Aras.

-Ormana gitmiş olması lazım arda oraya bakalım orda yoksa başka yerleri ararız.

Arda'da başıyla arkadaşını onaylıyınca ormana doğru yol aldılar.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Genç kız ne kadar süredir  ağacın altında ağladığını bilmiyordu.Ama umrunda değildi.Genç adamın söylediği sözler aklına gelince daha çok ağlıyordu kız.Çalıların arasında ses duyunca arkasına döndü.Arkasına döndüğünde aras'la karşılaşacağını bilmiyodu.Bilse dönermiydi genç kız.Şimdi neden ağlıyorsun dediğinde ne diyecekti genç kız 'senin yüzünde' mi dicekti 'saçma' diye geçirdi içinden.Genç adam kıza doğru geliyordu.Genç kız heyecandan ölmek üzereydi.

-Aras se-nin ne i-şin var bu-rda Dedi genç kız zorla.Bir küfür savurdu içinden kendine.

-Biraz konuşalımmı gözde. dedi genç adam.Gözde korkmaya başladı.Acaba anlamışmıydı arası sevdiğini.Kesin anladı şuanda ondan uzak durması söylicek.Sonuçta onun bir sevgilisi var.

-Evet anladım.

-Ne ? dedi kız yoksaaaa

-Evet dışından düşündün.Ama yanlış bir yer var.Benden uzak durmanı söylemicem.Büşra zaten umrumda değil gözde.Ben onunla sen benden soğu diye çıkıyordum.Gözde bende seni seviyorum.Hemde okadar çok seviyorumki.Ama korkuyordum.Benim çevrem kötü bir sürü düşmanlarımız var ve seni koruyamamaktan korktum.Hemde okadar çok korktum ki.Senin saçının tek teline kıyamam ben gözde.Ama artık korkmuyorum ben seni herkezden korurum gözde.Turuncu kafam seni çok seviyorum.N'olur seni 4 sene beklettiğim için affet.

Kolej ZüppesiWhere stories live. Discover now