aras dan uzak duracaksın

8.4K 358 9
                                    

HATIRLATMA:

Konuşacak çok şeyimiz vardı gerçekten.Kızların hepsi bana imalı imalı gülünce.Ne olduğunu hala anlamamıştım.

-Ne oldu ? dedim Ada yüzündeki sırıtışla konuşmaya başladı.

-Anıl'la aranızda ne var ? dedi yuh ne olabilir ki . Nerden çıkardılar bunu şimdi

-Ya kızım ne saçmalıyonuz bişi yok tabiki de aramızda hem ukalanın biri .

hep bir ağızdan 'ya he he ' dediler.

-Kızlar aramızda bişi yok ! dediğimde sustular.Sonra ben ada ve ılgın gözdeye baktık.Gözde de gözlerini bizden başka her yerde gezdirip ıslık çalmaya başladı.Onun bu hareketine hep birlikte göz devirip

-Gözde diye bağırdık.Oda korku dolu gözlerle bize bakıp anlatmaya başladı.O anlattıkça bazen şaşırıp,bazen kızıp,bazen arasa sövüyorduk.Salak çocuk ya kızı 4 sene boşuna üzmüş.Ama olsun şimdi mutlular. Bir gün belki bende böyle büyük bir aşk yaşarım kim bilir.Beni düşüncelerimden ayıran kapı sesi oldu.Gözde kapıyı açtığında sinirli bir büşra ile karşılaştık.Çok korktuk gerçekten sürtük!

-Bana bak kızım arastan uzak duracaksın. gözde alayla gülüp cevap verdi.

-Durmazsam naparsın.

-Parçalarım kızım seni . diyip gözdenin saçına yapışacaktı ama gözde ondan hızlı davranıp kolun ters çevirip sinirle konuşmaya başladı.

-Bana bak sürtük asıl sen artık aras ın peşini bırakacaksın.Aras artık benim sevgilim tamam mı ? Sakın bana arası seviyordum falan deme hergece başka birinin altındasın sürtük. şimdi defol evimden bir daha senin arasın yanında görmicem diyip kapıya saçlarında sürükleyip attı ve kapıyı kapattı gözde.Biz şaşırmış bir şekilde ona bakarken o bize zaferle gülümsüyordu.

-İşte benim kızım.diye araya giren ılgının bu haline hep beraber güldük.İyiki böyle arkadaşlar edinmiştim.Aile sevgisi görmesemde bu kızlar benim ailem olmuştu.


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Merhaba arkadaşlar biliyorum kısa bir bölüm oldu ama üzgünüm zaman bulabildikçe yazıyorum.Lütfen anlayışla karşılayın :) Kalın sağlıcakla.


MULTİ;Mısra :*


Kolej ZüppesiWhere stories live. Discover now