Concert

255 5 0
                                    

Ik loop met mijn tas vol kleding naar beneden. Ik zet hem in de gang neer en loop de woonkamer binnen. 'Ik ga logeren' zeg ik tegen mijn vader. 'Is goed. Je laptop en je telefoon krijg je terug. Op een voorwaarde.' 'En dat is?' 'We willen die jongen graag ontmoeten.' 'Komt goed.' Mijn vader geeft mij mijn telefoon en ik geef hem een kus op zijn wang. 'Vergeet niet de stof door te nemen voor je examens.' 'Komt echt goed.' Mijn vader knikt. Ik draai me om en loop naar buiten. Mijn tas gooi ik op de bijrijdersstoel en zo snel als ik kan rijd ik naar Niall. Als ik bij zijn huis ben, bel ik aan en Niall doet meteen open. Ik geef hem een kus en we lopen naar binnen. Mijn tas zet ik naast de bank neer. 'Het is klaar!' schreeuwt Harry. 'Ik ben dus net op tijd' zeg ik lachend. Niall knikt. We lopen naar de keuken en gaan aan tafel zitten. Liam en Louis komen ook aan tafel zitten. Allemaal scheppen we spaghetti op! 'Hoe gaat het op school?' vraagt Louis. 'Goed! Ik heb na het weekend mijn laatste examens en dan ben ik eindelijk verlost!' 'Wat voor opleiding doe je?' vraagt Liam. 'Verpleegkundige.' 'Je zegt het alsof het helemaal niet leuk vind.' 'Ik vind het wel leuk, het is alleen een beetje saai.' Liam knikt alleen. Na het eten help ik met afruimen en gaan Niall en ik naar boven. 'Nog steeds hebben jullie echt een mega groot huis.'  Niall lacht. Hij is echt schattig als hij lacht! Niall zet een film op waar we allebei aandachtig naar kijken.  'Hoe laat is het?' vraag ik als de film af is. 'Tien uur.' Dat is nog vet vroeg! 'Wil je slapen?' Alsof Niall mijn gedachten kan lezen. 'Ja, ik ben helemaal gesloopt.' 'Dan gaan we slapen.' 'Even mijn tas halen.' Ik sta op en loop naar beneden om mijn tas te halen. Harry, Louis en Liam zitten op de bank. 'Wat ga je doen?' vraagt Louis als ik mijn tas pak. 'Naar huis' zeg ik droog. Louis zijn gezicht vertrekt. 'Waarom!?' 'Grapje' zeg ik en begin te lachen. Louis gooit een kussen van de bank naar mij die ik weet te ontwijken. Ik grinnik en loop dan naar boven. Niall ligt al in bed. Ik trek snel mijn pyjama aan en ga dan naast Niall liggen. Niall trekt me tegen zich aan en ik ga met mijn hoofd op zijn borst liggen. Hij drukt een kusje op mijn kruin en dan val ik in slaap.


Ik word wakker van zonnestralen die in mijn ogen schijnen. Langzaam open ik mijn ogen en zie dat Niall nog heerlijk ligt te slapen. Hij ziet er zo schattig uit als hij slaapt. 'Staar je nou naar me?' 'Nee, ik kijk alleen.' Niall glimlacht. Zijn ogen gaan open en hij kijkt mij aan met die mooie ogen van hem. 'Waar is de wc?' vraag ik. 'De gang in en dan de tweede deur links.' 'Dankje.' Ik sta op. Te snel. Zwarte vlekken komen voor mijn ogen. Ik laat me weer op het bed vallen. 'Gaat het wel?' vraagt Niall bezorgt. 'Ja, ik stond iets te snel op.' Nu sta ik langzamer op en loop naar de wc. Ik doe wat ik moet doen en was daarna mijn handen. Ik kijk in de spiegel en zie dat mijn lip aan de onderkant dik is. Nu voel ik het ook kloppen en het jeukt. Dat meen je niet! Net nu heb ik natuurlijk een koortslip. Godverdomme! Ik loop weer terug naar de slaapkamer en ga naast Niall liggen. 'Wat is er? Je kijkt zo boos.' 'Ik heb een koortslip.' 'Je moet even uitleggen wat dat is.' Ik draai me om zodat ik met mijn gezicht naar Niall toe lig. 'Dit' zeg ik en wijs naar mijn lip. 'Het is een soort virus wat je krijgt als je moe bent en je weerstand wat minder is. Het is alleen besmettelijk met zoenen, dus mag ik niet zoenen.' 'En hoe lang duurt dat?' 'Dat kan heel erg verschillen. Je hebt er wel een zalfje voor, maar die heb ik niet mee en thuis is die op.' 'Dan moeten we naar de apotheek.' 'Niet nu!' 'Jawel, des te eerder ben je er van af en kan ik die mooie lippen van je weer kussen.' 'En ik die van jou.' Niall knikt. 'Nu wel rustig opstaan.' Ik knik. Ik sta rustig op en toch komen die zwarte vlekken. Wat is er toch aan de hand!? Ik voel twee handen bij mijn heupen. 'Ik stond rustig op' zeg ik. 'Dat zag ik.' Allebei kleden we ons om en lopen naar beneden. We gaan naar de apotheek en halen het zalfje. We halen ontbijt bij Starbucks en gaan daarna weer door naar huis. Ondertussen is het al middag. Ik lees snel de stof van mijn examens door en dan moeten we al naar het concert van de jongens toe. Ze doen een soundcheck en komen daarna om te eten. Daarna gaan ze in de make-up en kleden ze zich om. Ik geef Niall een knuffel en wens hem succes. Ik loop met een beveiliger mee en ga dan tussen al de gillende fans staan en kijk naar het concert. Het is echt super!

Na een vermoeiende dag, liggen Niall en ik dan toch eindelijk weer in bed. Ik ben helemaal gesloopt. Mijn oren piepen, mijn lip doet zeer, ik ben moe en heb hoofdpijn, maar het is het allemaal waard. Vandaag was echt super!

It changed our lives N.H.Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt