Kater

237 5 0
                                    

P.O.V. Emma

Ik draai me om en bots tegen iets aan. Ugh, mijn hoofd doet echt enorm vel pijn! Stomme katers! Langzaam open ik mijn ogen en zie dat ik naast Niall lig! Verschrikt kijk ik om me heen. Wat doe ik hier? En hoe kom ik hier? Ik kijk op Niall zijn wekker en zie dat het negen uur is. Kut, ik moet naar school. Haastig pak ik mijn spullen bij elkaar. 'Wat doe je?' vraagt Niall. 'Ik moet naar school.' 'O ja, ik breng je wel.' Niall staat op. Het valt me nu pas op dat hij alleen een boxer aan heeft. Snel trekt hij zijn kleren aan en lopen we naar beneden. 'Wil je iets eten?' 'Nee, ik haal op school wel wat. Ik wil niet te laat komen.' 'En je boeken?' 'O ja, kut! Gelukkig werken mijn ouders.' Hoop ik. 'Mooi.' Niall geeft mij een flesje water en een aspirientje. 'Thanks!' 'Astu. Als je op tijd wil komen, moeten we nu gaan.' Ik knik. We lopen naar buiten en stappen in Niall zijn auto. Zo snel als hij kan rijd hij naar mijn huis. 'Wacht hier!' zeg ik. Ik ren naar binnen en doe zo zachtjes als ik kan. Ik ren naar boven en zoek al mijn boeken bij elkaar. Ik prop wat make-up in mijn tas en ren dan weer naar beneden. Ik heb echt geluk dat mijn ouders er niet zijn! Snel ren ik weer naar buiten en stap bij Niall in de auto. Hij rijd meteen weg. 'Echt bedankt voor alles' zeg ik als we voor school staan. Ik geef Niall een kus op zijn wang. 'Ik spreek je nog wel' zeg ik. Niall knikt. Hij lijkt wel een beetje verrast! Snel loop ik naar binnen en ga naar het juiste lokaal. Net als ik binnen ben, gaat de bel. 'Mevrouw Brown, net op tijd. Ga snel zitten' zegt de docent. Ik knik en zoek mijn plek op. Iedereen kijkt mij raar aan. Ik pak mijn boeken en de les begint. Het is echt dood saai.

Na de les loop ik snel naar de volgende les. Caitlyn en Claire halen mij in. 'Wat is er aan de hand?' vragen ze allebei tegelijkertijd. 'Niks, ik had me verslapen.' Ongelovig kijken de meiden mij aan. Ik verslaap me namelijk nooit. 'Omdat ik uit was gisteren' zeg ik er dan snel achteraan. Hun monden zakken open. 'Wat! Waarom nam je ons niet mee!' gilt Claire. Het doet pijn aan mijn oren. 'Waar was je uitgegaan?' vraagt Caitlyn. 'Die nieuwe bar in het centrum.' 'Serieus, die ging gisteren net open!' gilt Claire weer. 'Gil niet zo' snauw ik. 'Sorry, maar hoe kwam je daar. Alleen uitgenodigde kwamen binnen.' 'Ik was uitgenodigd, door Niall.' Hun monden zakken open. We zoeken onze plekken op en gaan zitten. Gelukkig begint de les en hoef ik niet meer met de meiden te praten. 

'Luke, wil je me van school halen?' 'Tuurlijk! Ik kom er aan. Bereid je er vast op voor, pap en mam zijn woest.  Ik denk dat je een maand huisarest hebt en je telefoon en je laptop kwijt bent.' 'Bedankt voor de tip.' 'Ben er over 15 minuten.' 'Oké, zie je dan.' Ik hang op en stuur Niall een berichtje. Hi! Wat is je skype? Kunnen we misschien vanaknd skypen. Als ik niet meer antwoord dan komt het omdat mijn ouders mijn mobiel hebben. Xx Emma.  Meteen krijg ik antwoord terug. Ja, leuk! NiallerH22. Zullen we om 20:00 uur skypen? Hoop het niet voor je! Succes zo met je ouders. Xx Komt wel goed! 20:00 is helemaal goed! Tot dan! Xxjes NiallerH22,  dat moet ik wel kunnen onthouden. Ik die Luke al aankomen rijden. Snel stap ik in en we rijden naar huis. 'Waren pap en mam gisteren lang wakker gebleven?' vraag ik. 'Tot een uur of twee geloof ik.' Shit! Ik ben echt de pineut. Luke parkeert de auto en we lopen naar binnen. We lopen naar de woonkamer waar mijn ouders op de bank zitten. 'Waar was jij gisteren?' vraagt mijn vader meteen. 'Ik ging leren bij Claire.' 'En dat zeg je niet even?' 'Vergeten.' 'Hoe laat was je thuis?' 'Vanmorgen. We waren tot laat aan het leren en volgens Claire was ik tijdens het leren in slaap gevallen.' 'Oh' zegt mijn vader. 'Meld het de vokgende keer als je weggaat want dan heb je huisarest!' 'Zal ik doen en het spijt me.' 'Excuses aanvaard.' Ik knik.  Ik draai me om en loop naar boven. Vlug maak ik mijn huiswerk. Daarna spring ik onder de douche en daarna is het alweer tijd om te eten. Na het eten loop ik meteen naar boven en start skype op. Soms vind ik het echt vervelend dat we altijd zo laat eten. Ik zoek mijn oortjes en log in op skype. Ik voeg Niall toe en bel hem. Hij gaat een keer over en er word meteen opgenomen.

It changed our lives N.H.Where stories live. Discover now