20-"You like it" "No"

2.7K 253 25
                                    

Louis

Hned po tom co jsem se ráno vzbudil, kolem 6, hodil jsem na sebe tepláky, mikinu a mou šedou beanie, protože byla docela zima, a šel jsem k jezeru. Potřebuju si utřídit svoje myšlenky a pocity.

Po cestě začalo dost foukat a tak jsem si přes hlavu přehodil ještě kapuci a ruce si zastrčil do kapes.

Když jsem konečně dorazil na místo, sedl jsem si na houpačku a letmo se začal pohupovat rozhlížejíc se po krásném jezeře.

Musím se dát dohromady protože takhle už to dál prostě nepůjde. S Harrym máme být nejlepší kamarádi, máme se bavit o holkách a jejich velkých zadcích, o tom kdo z nás koho přefikl a ne se líbat a snažit se přefiknout se navzájem! Je to naprosto nesmyslné!

Bůh ví jakou blbost bychom udělali kdyby nás TEN kluk nepřerušil. Nemohl bych se na sebe ani do zrcadla podívat natož podívat se někdy Harrymu do očí. Jen mě trochu mrzí, že tam s ním Harry zůstal a nešel.......Ne žádné takové! Je dobře že tam zůstal a doufám že se spolu vyspali. Ne! Myslím to vážně! Doufám v to. Dobře nezním moc přesvědčivě, ale taky si to můžete nechat pro sebe ne?!

A vůbec! Jsem hetero, mám rád velká prsa a vagíny ne vypracované sexy těla a penisy!

Takže promiň Harolde, ty ani tvoje krásné zelené oči, roztomilé ďolíčky, kudrlinky, perfektní zadek a děsně sexy tělo u mě nemáte šanci!

Bože jsem takový idiot! Nesmím na něj pořád myslet! V mojí hlavě je jen samý Harry Harry Harry Harry zelené oči Harry Harry ďolíčky a znovu a znovu dokola jen Harry.

Přestal jsem se houpat a opřel jsem se lokty o svá kolena vkládajíc si svou tvář do dlaní. "Idiote" zahudral jsem si do dlaní a nevěřícně kroutil hlavou.

Harry

"Ehm mami neviděla jsi Louise?" zeptal jsem se jí když jsem se vzbudil a nikde jsem ho nemohl najít. "Ne neviděla jsem ho, ale nemá tady boty tak asi někam šel" odpověděla mi a strkala si nějaké věci do kabelky "Ty někam jedeš?" "Jedeme s Jay nakoupit nějaké jídlo chceš něco?" "Ne díky...půjdu se po něm podívat Ahoj" "Ahoj!" křikla na mě když už jsem se obouval.

Doufám že tam bude protože to není zrovna blízko a je nehorázná zima.

Dost foukalo tak jsem si nasadil kapuci a obejmul se rukama zatímco jsem přidal na kroku.

"Bože díky že jsi tady" povzdechl jsem si a došel až k němu. L:"Co tady děláš Hazz" povzdechl si. "Hledal jsem tě, měl jsem o tebe strach" L:"Nemusíš mít o mě strach nejsem malý....dokážu se o sebe postarat" "Tak promiň" špitl jsem a sedl si vedle něj.

L:"Co chceš Harry?" "Co to s tebou je?" L:"Se mnou? Vůbec nic" "Jestli to je zase kvůli tomu, že jsme se líbal..." L:"Nemluv o tom" přerušil mě. "To si prostě nemůžeš přiznat že se ti líbí i kluci?" L:"Nelíbí se mi kluci!" řekl hnusně "Jo jasně to říkej někomu jinému....líbali jsme se a ne jednou Louisi vím, že se ti to líbilo tak přestaň říkat takové sračky" L:"Nelíbilo se mi to!" zalhal a podíval se na mě.

"Jo? Jsi si jistý?" L:"Jo" "Nevěřím ti" jedním rychlím pohybem jsem ho chytl za krkem a přitáhl si ho abych mohl znovu cítit jeho sladké rty. Ani milisekunda neuběhla a Louis mi začal polibky dychtivě oplácet. Cítil jsem jak Louis chytl do ruky mou mikinu na hrudi a začal ji mačkat. Miluju pocit jeho měkkých polštářků na těch mých....a kašlu na to jestli bychom měli být kamarádi.....nedokážu být JEN kamarád.

Po chvíli jsem se od jeho rtů na kousek oddálil. Chtěl jsem něco říct, ale Louis si zabořil hlavu do mého krku a zabrblal L:"Nesnáším tě za to, že si přišel a udělal tohle" "Proč?" nechápal jsem. L:"Protože jsem se celou dobu co jsem tady přesvědčoval jaký nejsem heterák a už nikdy tě nepolíbím.......zkazil jsi to" uchechtl se smutně a ještě více začal mačkat mou mikinu.

Obejmul jsem ho jednou rukou kolem ramen a víc si ho na sebe natiskl. "Promiň"zasmál jsem se "Líbilo se ti to" poznamenal jsem s úsměvem a Louis zvedl hlavu aby se na mě mohl podívat. Dal mi sladkou pusu na rty a znovu si hlavu položil na mé rameno L:"Nelíbilo" zalhal. Nic jsem mu na to neřekl jen jsem se uchechtl a zahleděl jsem se na jezero. L:"Víckrát to už nedělej" řekl ne zrovna moc přesvědčivě. "Promiň ale to ti slíbit nemůžu"


Mooooooooooooooooooc se omlouvááááááám že dlouho nebyl díl :( Ale vůbec jsem na to neměla náladu ani čas :( Doufám že jste na mě za ten týden nezanevřeli :( :)

Názor? Má to cenu ještě psát? Pořád si nejsem tímhle příběhem moc jistá *povzdech* ....


"I don't know" (Larry)Kde žijí příběhy. Začni objevovat