7- "Věděl jsem že přijdeš"

3.1K 271 46
                                    

Louis

S Em jsem se rozloučil a doslova jsem utíkal k Harrymu abych tam byl co nejdříve. Konečně jsem stál před jeho dveřmi a nedočkavě jsem klepal. H:"Panebože to snad hoří?" řekl Harry hned co otevřel dveře. "Je tady už pizza?" zeptal jsem se když jsem si vyzul boty. H:"Ahoj Loui, rád tě vidím Loui,pojď dál Loui, jo mám se dobře a co ty Loui?" zasmál jsem se "Promiň....Ahoj Harry mám se dobře, taky tě rád vidím, je tady už ta pizza?" H:"Ještě ne, posaď se na gauč donesu ti něco k pití" jen jsem kývl a sedl jsem si.

H:"Lou?!" "Ano?!" H:"Chceš colu, kofolu nebo džus?!" "Dám si kofolu!" za chvíli už pokládal naše pití na stůl a sedal si vedle mě na gauč. "Děkuju" vděčně jsem se na něj usmál a napil se. H:"Jop...tak povídej jaké bylo rande?" "Řeknu to takhle, i tohle mi připadá víc jako rande než to co jsem dělal s Em" zasmál se. 

H:"Víš že tohle není rande že? Protože jen pro pořádek, rande se mnou by takhle chabě nevypadalo" zasmál se "No právě že tohle není rande" H:"Doufám že, víš že to co říkáš nedává vůbec smysl" uchechtl se "Proč?" nechápal jsem. H:"Jak může být tohle víc rande než to rande co jsi měl s Em, když tohle vlastně ani není rande?" "No právě!" H:"Cože?" "Já nevím...zmátl jsi mě" řekl jsem zmateně a oba jsme vybuchly smíchy.

Najednou se ozval prapodivný zvuk, jako když škrtíš vrčícího psa, z mého břicha. Oba jsme se přestali smát a koukli jsme se na sebe.

H:"Myslím že vetřelec už chce ven" chvíli bylo ticho, ale vzápětí jsme se začali znovu smát.

Když jsme se konečně uklidnili šel jsem k televizi a ohnul jsem se abych dostal na hromadu cédéček. Když jsem se otočil viděl jsem Harryho jak na mě zírá.  "Ehm...děje se něco?" párkrát zamrkal a vstal z gauče. 

H:"Nic, udělám popcorn...vyber něco, ale jen ne horor" "Proč ne horor?" H:"Vždycky jsi se jich bál a pokaždé jsem s tebou musel chodit i na záchod" zasmál se a odešel do kuchyně.

"Harry novinka! Vyrostl jsem! Už mi není šest!" křičel jsem na něj aby mě v kuchyni slyšel.

H:"To si pamatuj!" křikl nazpět.  "Proč?" H:"Až po mě budeš chtít abych šel s tebou na záchod" zasmál se když vešel do obýváku. Pustil jsem Černobylské deníky a sedl jsem si vedle Harryho. Asi po deseti minutách konečně dorazila pizza, kterou jsme do dvou minut celou snědli.

Když film skončil bylo ještě docela brzy a tak jsme si pustili ještě Unfriended. Myslím že jsem ty filmy trochu podcenil, ale budu se snažit tvářit že jsem úplně v pohodě a nebojím se. Po filmu jsme šli nahoru k Harrymu do pokoje, dneska tu spím, a Harry došel ke skříni, kterou otevřel a otočil se na mě. Pořád jsem se rozhlížel a vrtěl sebou. Já je mi šestnáct a bojím se hororu no a co!

H:"Jsi v pohodě?" zasmál se Harry "Jo proč bych nebyl?" H:"Chceš spát se mnou nebo ti mám nachystat madračku?" "Madračku" H:"Jseš si jistej?" uchechtl se "Jo nejsem malej už se nebojím!" H:"Nemusíš být malý aby jsi se bál" poznamenal mezi tím co mi chystal postel. 

Po chvíli už jsme každý leželi ve tmě na své posteli a já se vážně přemáhal abych nevstal a nešel za Harrym. Po patnácti minutách a po tom co vedle mě něco zašramotilo jsem se zvedl a potichu došel k Harryho posteli. K mému štěstí ležel na kraji takže vedle něj bylo dost místa i pro mě, trochu divné ale to je mi v téhle chvíli fuk. 

Lehl jsem si k němu zády a zavřel jsem oči. Asi vteřinu potom jsem vedle cítil pohyb a poté mě Harry přikryl svou peřinou, byla dost velká pro oba, trochu se ke mě natiskl a šeptl H:"Věděl jsem že přijdeš, očekával jsem tě, ale musím uznat že jsi to vydržel docela dlouho" potichu se zasmál "Sklapni" zasmál jsem se. "Dobrou Harry" špitl jsem H:"Dobrou Boo" pokaždé když mě takhle osloví tak mě zahřeje u srdce a musím se usmát.

Ve 3 hodiny ráno

Chtělo se mi hrozně čůrat, ale jak jinak, bál jsem se tam jít sám. Abych pravdu řekl už to držím skoro dvě hodiny. "Harry" zašeptal jsem a trochu do něj drcnul. H:"Hmmm" zabručel do polštáře "Harry vstávej" Harry trochu zvedl hlavu a podíval se na mě H:"Loui už ti to říkám po třetí, tohle je docela starý dům a každý zvuk hned neznamená že tu straší tak prosím zavři oči a spi" zašeptal. "Ale Harry..." přerušil mě H:"Jsem si jistí že ten stín co jsi zahlédl nebyl duch, jen kolem projelo auto" Jo za tuhle noc jsem ho probudil už hodně krát a vždycky kvůli blbosti, ale tohle bylo naléhavé.

"Ne Harry já jen potřebuju..." znovu mě přerušil H:"No tak pojď" rozsvítil lampičku a vstal z postele. Omluvně jsem se na něj podíval a už za nim cupital na záchod. H:"Ale dovnitř s tebou nepůjdu" "Ale...no tak fajn" zabrblal jsem a vešel do koupelny. Nechal jsem si otevřené dveře a vážně mě teď vůbec nezajímalo jestli mě Harry uslyší čůrat, vážně jsem chtěl aby šel dovnitř.

Vykonal jsem potřebu, umyl si ruce a už jsem cupital zpátky do pokoje vedle Harryho. Znovu jsme si lehli a já se k němu trochu přitulil, ale jen na přátelské pomyslné čáře, jen tak abych cítil teplo z jeho těla protože mě to uklidňovalo. Po chvíli už jsem konečně usnul.

Trošku díl o ničem ale doufám  že se líbí :3 A taky jsem začala psát ,,povídku,, Bullshit, ale není to tak úplně povídka ale spíše různé jednodílovky které mě napadli a abych nepsala pokaždé úplně novou ,,knihu,, dám to do jedné tak se když tak koukněte je tam zatím jedna co jsem napsala dneska :3 :)  odkaz- https://www.wattpad.com/story/49032998-bullshit-cz-larry

"I don't know" (Larry)Kde žijí příběhy. Začni objevovat