15-Nedělej jako by se nic nestalo!

3K 259 17
                                    

Louis

H:"Louisi nemůžeš předstírat, že se nic nestalo" za ruku mě otočil k sobě když jsme vešli do našeho pokoje. "Že ne? Tak se dívej!" vyštěkl jsem a vytrhl jsem ruku z jeho sevření. 

H:"Sakra Louisi neotáčej se ke mě zády když s tebou mluvím!" za rameno si mě otočil k sobě. 

"Já nechápu proč to prostě nemůžeš nechat být" H:"Protože si mě sakra políbil a pak si utekl" rozhodil rukama a přistoupil o krok ke mě což mě donutilo od něj o krok odstoupit. 

H:"A teď děláš jakože nic, takhle to nejde!" znovu udělal krok a já odstoupil, takhle to šlo dokud jsem nenarazil zády na stěnu.

"Co to děláš?" vyjekl jsem když mě chytl za pas a tím mě držel přilepeného na zdi. H:"Nepustím tě dokud si o tom nepromluvíme" 

"O čem chceš sakra mluvit? Tak jsem tě políbil no a co! Včera večer jsme dělali bůh ví co, tak z tohohle nedělej takové drama! Já nejsem gay a ty si můj nejlepší kamarád a tečka!"  H:"Žádná tečka já.......sakra!" 

Ne! Louisi! Přestaň! Nemysli na to! Prostě to ignoruj! Nebudeš ho znovu líbat! Je to tvůj nejlepší kamarád sakra!

H:"Prostě.....Agr...nemůžeš dělat jako by se nic nestalo" "Ale proč?" H:"Protože se ti to líbilo" "C-co?" H:"A chceš to udělat znovu že ano?" jemně mi stiskl bok. "Harry" šeptl jsem když se ke mě přiblížil obličejem.

H:"Ano Lou?" ušklíbl se "Nedělej to" H:"Jestli řekneš, že nechceš abych to udělal, neudělám to" Prosím Harry udělej to prosíííííím! 

"J-já" nevěděl jsem co říct "Kašlu na to" řekl jsem nakonec a za krk jsem si ho přitáhl k sobě a tím zkrátil tu obrovskou vzdálenost mezi námi. Cítil jsem jak se Harry do polibku usmál. 

Tohle je špatné! Tak moc....neměli bychom tohle dělat! Nejsem přeci gay a Harry taky ne....alespoň to tak říkal. Já jsem tak zmatený...

Harry se na mě přitlačil tak, že jsme se dotýkali každičkou části našich těl. Líbali jsme se jemně, procítěně no, ale i tak vášnivě....prostě to bylo dokonalé. 

Jednou rukou jsem ho držel za krkem a tou druhou jsem mu vjel do vlasů, které jsem prohraboval a různě za ně tahal. 

Harry mi jel rukama pomalu z mých boků přes stehna, které chytl zezadu a tím si mě vyšvihl do vzduchu. Přejel mi jazykem po spodním rtu žádajíc tak o povolení vstoupit. Byl bych naprostý hlupák kdybych jen na chvíli zaváhal. Navzájem jsme si lehounce a jemně laskaly jazyky.

Když jsme se od sebe odtahovali Harry mi jemně skousl spodní ret, což mě donutilo tichounce vzdychnout. Oba jsme zrychleně dýchali, čímž se naše hrudě při každém nádechu střetli. 

"Kurva" špitl jsem H:"Co?" "Jsem totálně v řiti" pokroutil jsem hlavou H:"Aspoň nejsem sám" zasmáli jsme se a Harry se na mě s úsměvem koukal. "Co?" zasmál jsem se.

H:"Jen....kurva" zanadával a znovu se mi vrhl na rty nesouc mě k posteli, na kterou mě vzápětí položil nalehávajíc na mě. "Líp.Bych.To.Neřekl" vysoukal jsem ze sebe mezi polibky. Najednou už jsem jeho rty necítil na svých, ale na mém krku. Slastně jsem zaklonil hlavu a tím mu usnadnil přístup. 

"Tohle-MůjBože!" vzdychl jsem když se mi kolenem otřel o rozkrok."Tohle není sp-správné" rukou mi vjel pod tričko přejíždějíc mi po bříšku a hrudi, kde mi párkrát zavadil o bradavku. 

H:"Mám přestat?" zastavil se a než jsem něco řekl znovu pohnul kolenem, otírajíc se tak znovu o můj rozkrok. "Kurva zabiju tě jestli přestaneš" podíval jsem se na něj a on se začal smát. Palcem a ukazováčkem jsem ho chytl za bradu přitahujíc si ho do dalšího polibku.

Můj mozek říká ať toho okamžitě nechám, že je to špatné.... ale každičká část mého těla, každá buňka, každý nerv říká, že tohle je ta nejvíce správná věc jakou jsem kdy dělal. 

Harry chytl lem mého trička a jedním tahem mi ho přetáhl přes hlavu. Začal mé tělo obsypávat polibky...na klíční kosti, hruď, bradavky, pupík až k podbříšku. Svíjel jsem se pod každým jeho dotekem jako žížala a měl jsem pocit, že se každou chvíli snad zblázním. 

"Prosím" zaprosil jsem když už mi po třetí políbil místo těsně nad lemem kalhot a já měl pocit, že jestli se mě konečně nedotkne tam kde potřebuju hrozí, že vybouchnu.

Harry se uchechtl a začal mi rozvazovat šňůrku mých tepláků přičemž mě líbal na rty.

Chtěl mi je stáhnout, ale já ho zastavil abych mu mohl taky sundat triko. Přece tady nebudu jen v boxerkách zatím co on bude celý oblečený.

Byl jsem opřený loktama o matraci abych neležel, ale když mi Harry svlékl kalhoty a políbil mě na vnitřní stranu stehna, mrskl jsem sebou mezi polštáře. 

Znovu mi obsypával bříško polibky, těsně nad lemem boxerek a když za ně zahákl prsty aby mi je mohl sundat, uslyšeli jsme jak dole bouchly hlavní dveře a následně křik Anne, která na nás volala jestli jsme tu.

"To si ze mě děláš prdel" přecedil jsem skrz zaťaté zuby. H:"Rád bych, ale nechci aby nás slyšeli" zasmál se Harry, kterého jsem praštil do hrudi a  propaloval jsem ho pohledem.

"Sakra!" zanadával jsem když jsem si uvědomil co jsme to málem zase provedli. H:"Co?" zeptal se nechápavě Harry upravující si své kudrlinky. 

"Tohle....tohle se nesmí opakovat" začal jsem se oblékat. H:"Už zase? Louisi proč tak vyvádíš?" "Nejsme gayové" H:"No a co můžeme nebýt gayové spolu ne?" zasmál se "Vtipné" řekl jsem sarkasticky. 

H:"Nechci tě nějak znepokojovat Louisi, ale když se ti to líbilo tak trochu to naznačuje tomu že asi nejsi tak úplně heterosexuál" "Ani mi to nepřipomínej" řekl jsem a chtěl jsem odejít H:"Proč ti to tak vadí?" 

"Protože mi mamka vždycky cpala do hlavy, že gayové patří do pekla" řekl jsem smutně a radši odešel z pokoje pryč. 



Je to hrozné! Absolutně jsem nevěděla co napsat, dokonce jsem ani dneska nový díl ani napsat nechtěla.....jsem úplně vygumovaná :/ :( Takže se moc omlouvám :(


"I don't know" (Larry)Kde žijí příběhy. Začni objevovat