6

726 81 39
                                    

MinGyu her zamanki gibi bir haftasonu tatilini daha sıkılarak geçiriyordu. O, okula gitmek istiyordu. Okulu seviyordu. Hayır, o bir inek değildi. Okulda WonWoo'yu görebildiği için hiç okuldan çıkmak istemiyordu ve diğerlerinin aksine pazartesi günlerini iple çekiyordu.

Birkaç gün önce emin olmuştu WonWoo'ya karşı olan hislerinden. Emin olmak için çözmediği "aşık mıyım?" tarzından test kalmamıştı. Çünkü bunu ilk defa yaşıyordu. WonWoo onun ilkiydi.

Sıkıntıdan ölürken bir yandan da WonWoo'ya mesaj atıp atmamak arasında ikilemde kalıyordu. En sonunda özlemi galip geldi ve mesaj attı.

('Wonnie'm~~' :MinGyu'nun WonWoo'yu telefonuna kaydettiği isim
'Kim MinGyu' : WonWoo'nun MinGyu'yu telefonuna kaydettiği isim)

Kim MinGyu: Hey, ne yapıyorsun?

Wonnie'm~~: Sıkıntıdan ölüyorum. Sen ne yapıyorsun?

Kim MinGyu: Ben de sıkıntıdan ölüyorum~ Birlikte bir şeyler yapalım mı?

Wonnie'm~~: Bana uyar. Ne yapalım?

Kim MinGyu: Film izleyebiliriz, bowling oynayabiliriz, öylesine dışarıda da dolanabiliriz.

Wonnie'm~~: Bence hepsini birden yapalım. Önce evime gel birlikte film izleyelim. Abur cuburlar senden kkk Sonra dışarı çıkarız. Olur mu?

Kim MinGyu: Olur. Ben hazırlanayım o zaman, sen de filmi seç ama güzel bir film olsun lütfen kkkk

Wonnie'm~~: Tamam güzel bir aksiyon ya da bilim kurgu filmi seçiyorum kkk Cips almayı unutma~~ Yediğim tek abur cubur o, biliyorsun kkkk

Kim MinGyu: Biliyorum kkk evinde görüşürüz Wonnieeee

Wonnie'm~~: Görüşürüüz kkk

MinGyu heyecanla mesajlaşmayı sonlandırdığında çoktan abur cubur alacağı markete varmıştı. WonWoo'nun sevdiği cipslerden üç paket ve kendi sevdiği birkaç abur cubur aldıktan sonra aldıklarının parasını ödeyip hızlı adımlarla WonWoo'nun evine doğru yürümeye başladı. Bir an önce varmak istiyordu çünkü onu özlemişti. Çok kısa bir süre ayrı kalmışlardı ama yine de onu özlemişti.

WonWoo ise bir türlü izleyecekleri filme karar veremiyordu. En sonunda iki film seçti ve MinGyu'nun gelmesini bekledi. İkisinin arasından birini seçme işini MinGyu'ya bıraktı çünkü zaten bu ikisine karar verene kadar bayağı yorulmuştu.

Zil çalınca WonWoo uzandığı yerden kalktı ve kapıyı açtı. MinGyu'nun elindeki poşetleri aldı ve içindekileri salonun ortasına boşaltıp aldıklarını iştahla karıştırdı. MinGyu, onun bu haline gülümsemeden edememişti.

"İki film seçtim. Birini seç de izlemeye başlayalım."

"Jurassic World ve Labirent, hım?"

"Fragmanları güzeldi. Hadi seçimleri birini ben de şu abur cuburları ayarlayayım. Vaov bu en sevdiğim cips!! Unutmamışsın. Bir an önce bunları yemek istiyorum."

"Senin hakkında olan en ufak bir şeyi bile unutmam mümkün değil ki zaten."

MinGyu kendinin bile duyamayacağı bir şekilde mırıldandığında WonWoo çoktan kucağına toparladığı abur cuburlarla mutfağa geçmişti.

"Jurassic World'ü seçtim. Hadi gel, film başlıyor."

"Hey beni bekle ayrıca yardıma gel hepsini taşıyamıyorum."

"Tamam"

MinGyu tezgahtaki diğer iki tabağı alıp WonWoo'nun arkasından salona geçti ve ikisi birlikte televizyonun karşısındaki koltuğa kuruldular.

Save Me [Meanie]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin