1.4

1.7K 176 71
                                    



 Harry sabah uyandığında yanlış bir şeylerin yanlış olduğunu biliyordu. Kasıklarında bulunan sızı dışında midesinde olan tuhaf gerilmeyi hissedebiliyordu. İçinde bulunan kötü hisle savaşıyordu sanki. Başını çevirdiğinde yatakta beyaz bir sıvı ile birlikte uyuduğunu fark etti.

Harry geceden kesitleri hatırlarken gülümsemesine engel olamadı. Louis ile birlikte olmuştu. Tekrar. Fakat Louis 'nin yanında olmadığını görünce endişelendi. Ani hareketler etmemeye çalışarak ayağa kalktı ve etrafına bakındı. Bu sırada iç çamaşırının giydirilmiş olduğunu fark etti. Louis onu giydirmişti. Tıpkı geçen seferki gibi. Harry titremesine engel olamadı. Ama hayır. Bu sefer diğeri gibi olmayacaktı.

Başını salladı ve çarşafı değiştirmek adına uçlarını tutup çekti. Tam o sırada gözüne çarşaf üzerindeki beyaz kâğıt çarptı. Örtünün uçlarını bırakıp küçük kâğıt parçasını aldı. "Mükemmel gece için teşekkürler Melek X" Harry neden Louis 'nin bir not bıraktığını anlamıyordu.

Bunu umursamak istemedi ve öyle de yaptı. Kâğıdı buruşturup masasının üzerine attı ardından çarşafı yatağının üzerinden kaldırıp sepete attı. Ardından dolaptan başka bir çarşaf aldı ve onu sererek banyoya doğru ilerledi. Seks kokuyordu. Bu kokudan kurtulmak adına iç çamaşırı çıkarttı ve küvete girdi. Yavaşça suyu açtı ve küvetin doluşu seyretti.

Küvet yarısına kadar dolunca suyun üzerine damlayan beyaz sıvıyı gördü ve başını kanatlarına çevirdi. Oh, Tanrılar adına! Kanatlarında olan kendi sıvısı az daha kusmasına neden olacaktı. Suyun tam dolmamış olmasını umursamadan eğildi ve kanatlarını düzgünce yıkadı. Bir süre suda oyalandıktan sonra bedenini havlu ile sarıp odasına döndü.

Louis 'yi görmek istiyordu. Onunla şu an ne olduğunu merak ediyordu. Çünkü artık ikisi de birbirlerini sevdiklerini itiraf etmişti. Belki de Louis ona çıkma teklif ederdi. Bu düşünce Harry 'yi gülümsetmeye yetiyordu. Genç oğlan üzerini giyindi ve Louis 'yi görme isteğine engel olmayarak yanına gitmeye karar verdi.

Seri adımlar ile evden çıkarken bundan sonra ne olacağını merak ediyordu. Sonuçta Melek-Şeytan ilişkisi yasaklanmıştı. Buna rağmen Şeytan-Yarım kan ve Melek-Yarım Kan ilişkileri var olabilirdi. Fakat ne kadar yazıktır ki Harry tamamen Melek, Louis tamamen Şeytan dı.

Harry, Şeytan Yurduna yaklaştığında tek düşünebildiği Louis 'nin kaçma fikrine ne diyeceğiydi. Belki erkendi ama Harry sonsuza kadar Louis ile olmak istiyordu. Onunla beraber kaçabilirlerdi. Dünyaya inip orada mutlu bir yaşam sürdürebilirlerdi. Hatta belki normal insan Hayatları bile olurdu. Fakat Louis bu işe ne diyecekti?

Harry bu konuda olan endişeleri yüzünden, içinde oluşan sıkıntıyı yok saysa da sanki bir şeyler canını çok sıkıyor gibi hissediyordu. Yurdun önüne geldiğinde az daha kusacaktı. Burada nasıl yaşam olabilirdi ki! Tenha sokaklardan birisinde olan bu yurdun dışı tahtan yapılmıştı. Dıştan iki katı görünen yurdun boyası dökülmüş ve camları kırılmıştı. Etrafında ki çimler solmuş çiçekler artık ölmek üzereydi.

Harry tiksinerek neredeyse Terk Edilmiş görüntüsü veren yurdun içine adımladı. En azından içinin bakımlı olmasını umuyordu. Kapıyı çalmayı düşünse de aralık olduğunu görünce ittirdi. Tiz bir ses kulaklarını doldurduğunda ürperdi. Nasıl bakımsız bir yerdi burası böyle?

Harry 'nin umduğunun aksine içerisi de en az dışarısı kadar kötüydü. Merdivenlerin belli yerleri kırılmıştı ve her yer toz içerisindeydi. Eşyalar zaten yıkık döküktü. Duvarlar kazınmış ve aşınmıştı. Sanki birileri eve işkence etmiş gibiydi. Harry buradan kaçmak istese de Louis için buna katlandığını kendine hatırlatıp durdu.

Yukarıdan gelen kahkaha sesleri ile merdivenlere adımladı. Çoktan çökmüş olan kısımlara basmamaya ve yerde duran ölü veya canlı böcekleri ezmemeye dikkat ederek yukarıya çıktı. Fakat tam odaların olduğu köşeye dönmüştü ki kanatlarının etrafında ipe benzer bir şey hissetti. Başını çevirince bunun bir örümcek ağı olduğunu gördü. Gözleri şokla açıldı ve sessizce yerinde tepinerek ağlardan kurtulmaya çalıştı.

Ah, Tanrılar adına! Louis için katlandığı şeyler Harry 'yi yormaya başlamıştı. O örümceklerden nefret ederdi! Başını salladı ve silkelenerek kapılara ilerledi. Kapalı kapıların kenarlarına kendini yaslayarak içeriyi dinledi. İlk kapının arasından gelen bardak ve kahkaha sesleri ile Harry kapının arkasına bir grup Şeytan bulunduğunu düşündü. Diğer kapının arkasından ses gelmiyordu, bu nedenle Harry kapıyı araladı. Fakat kimse yoktu. Melek kapıyı yavaşça kapattı ve diğer kapıları da dinledi.

Son üç kapıya geldiğinde içeriden gelen kıkırdamayı duydu. Louis 'nin sesi olduğuna yemin edebilirdi Harry! Onu her yerde tanırdı. Genç Melek diğer sesi göz ardı ederek kapıyı açtı ve açıkçası hiç beklemediği bir manzara ile karşı karşıya kaldı. Oh Tanrılar adına!

Harry gözleri dolarak karşısındaki oğlanlara baktı. Louis başını sarışının boynundan çekti ve Meleğe baktı. "Oh merhaba Edward" diye alay etti. Sanırım bulunduğu pozisyonun ciddiyetini kavramamıştı. Altında duran sarışın oğlan kıpırdandı ve kapıya döndü. Harry onun, kendisini döven oğlan olduğunu gördü. Louis kendisini döven Şeytan ile birlikte olmak üzereydi!

"A-Ama sen demiştin ki-" Louis gülerek Harry 'nin sözünü kesti. "Benim gibi bir Şeytanın senin gibi bir Meleğe âşık olabileceğine inandın mı Harold?" Kıkırdamaya devam ederken Harry daha ne kadar aşağılanabileceğini düşündü. Louis 'nin altında duran oğlan da kıkırdadı ve Louis, Harry 'yi umursamadan sarışının boynunda olan işine döndüğünde sırıttı. Harry bunun anlamını biliyordu. O kazanmıştı. Louis onundu.

Harry gözyaşları ve büyük bir kalp kırıklığı ile yurdu terk etti. Aklında olan tek düşünce ise ne kadar saf olduğuydu. Bunu Louis 'ye ödetmek istiyordu. Ve yapacaktı da. Artık avucundan çıkmış, elinin üst kısmına yayılmış lekeye baktı Harry. Ve o an kararını verdi. Teslim olacaktı. Böylece bu lekeden kurtulabilirdi. Ve Louis 'den intikamını alabilirdi.

Bu dâhiyane fikir ile Harry adımlarını evine yöneltti. Yakın bir zamanda konsola gidecek ve her şeyi anlatıp idam cezası talep edecekti. Ama önce vedalaşması gereken bir ailesi vardı. Ne olursa olsun, onlarla vedalaşmalıydı.



Fuck Off Louis -H

Wrongdoer || Larry StylinsonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin