1.2

1.8K 164 56
                                    



Harry kollarını Louis 'nin beline dolayıp başını göğsüne yaslarken oldukça mutluydu. Huzurla sevgilisine yaslanmış bedenini gevşetti. Sanırım artık mutluydular. Sonuçta Louis, Harry 'yi seviyordu ve Harry ' Louis 'yi. Birlikte belki saklanmak zorunda olsalar bile sonsuza kadar mutlu yaşayabilirlerdi. Ya da Harry öyle sanıyordu.

Avucunda duran siyah leke her gün biraz daha büyüyordu ve yakında onu elinin üstüne de taşacaktı. Harry onu kapatmak için ne yapacağını bilmiyordu. Son zamanlarda daha öfkeli hissediyordu. Daha saldırgan ve yalan meyilliydi. Bunların elinde bulunan leke ile alakalı olduğuna emindi. Kendini kontrol etmek için bir hayli çaba sarf ediyordu.

Louis kollarında ki oğlana bakarken onun için üzüldü. Oldukça güzel bir suratı ve iyi bir fiziği vardı. Saftı ve mutluluk saçıyordu. Fakat asla sevgisine karşılık alamayacaktı ve Louis ona üzülüyordu. Onu sevebilmek istemişti Louis ama Harry onun için kullandığı 'diğerleri' gibiydi.

Fakat bu işin sonu nereye gidiyor bilmiyordu. Eskiden şeytanları kullandığında o kadar da sorun olmazdı. Sonuçta Şeytanlar o kadar da takmazdı ve türleri arasında ciddi bir ilişkisi olan kişi sayısı oldukça azdı. Fakat Melekler tam tersiydi. Evlenmeden birlikte olunmamak gibi belli kurallar vardı ve Louis ile Harry bu kuralları ihlal edeli çok olmuştu.

Louis bazen Harry 'nin yapışkan tavırlarından sıkılıyor onu tutup konsolun önüne koymak istiyordu fakat kendisini de ele verebileceğini bildiği için ağzını açamıyordu. Yoksa Louis onu çoktan satmıştı. Bir Melek saf iken güzeldi, Harry gibi kirlendikten sonra değil. Fakat bir şekilde Harry hala saftı. Sanki bir şeytanla birlikte olmamış gibi oldukça saftı ve Louis buna şaşıyordu. Bu mümkün müydü?

Harry, bedenini hareket ettirip Louis 'ye sürtününce Louis dudağını ısırdı Ona sahip olmak için çok erken diyordu kendine fakat elinde değildi. Genç oğlanın bedeni kendisininkine sürtünürken onu istemeye engel olamıyordu. Harry 'nin bunu kasten yapmadığını biliyordu. Aslında kasten yapsa bu kadar etki edeceğini bile düşünmüyordu Louis. Bilmeden yapıyor oluşu daha cazipti.

Bedenini yavaşça mayışmış oğlanın bedenine çevirdi ve fark ettirmeden sürtünmeye çalıştı. Kasıklarında oluşmaya başlayan sızıyı bekleyerek kesemeyeceğini biliyordu. Fakat elini kullanmakta istemiyordu. Ancak kalkıp da gidemezdi ya! Tek seçeneği ya Harry 'den yardım istemek ya da sessizce halletmekti.

Harry 'ye birkaç kez daha sürtündüğünde onun da yavaş yavaş sertleştiğini görerek gülümsedi. O da sertleşmişken elde etmesi daha kolay olurdu. Louis erken olduğunu biliyordu olayların üzerinden daha bir hafta geçmişti fakat onun da ihtiyaçları vardı. Harry mayışmışlığından kurtulup bedeninin altına baktığında Louis neredeyse gülecekti.

Harry sertleştiğini görerek kızarırken acaba Louis 'ye söylesem mi söylemesem mi diye düşünüyordu. Belki söylerse Louis onu reddederdi ve araları bozulurdu. Bu fikir Harry 'yi korkuttu. Fakat Louis eğilip masum bir öpücüğü kendisine verince Harry ona daha fazla asılarak sanki dudağını değdirip çekmek değil de bir porno yıldızını öpüyormuş gibi öpmüştü.

Louis 'nin de bundan şikâyetçi olmayarak onu aynı sertlikle öpmesi hoşuna gitmişti. Kısa sürede Louis onun üzerine çıktı ve dişini Harry 'nin alt dudağına takıp çekti. Harry onun hareketleri ile inlediğinde Şeytan zevkle ve zaferle sırıttı.

Açıkçası sağ eli ile de anlaşıyor olsa da elbette gerçek bir seksi kesinlikle sağ eline tercih ederdi. Harry ani bir hareketle yerlerini değiştirip Louis 'nin kucağına oturduğunda Louis onun aniden içinden çıkan canavara şokla bakakalmıştı. Pekala, Harry 'den böyle hareketler beklemiyordu. Fakat bir süre sonra işler ilerlemeye başlayınca Louis, Harry 'nin tedirginliğini hissetti. Dudağını yavaşça öpüp çekildi.

"Bana güveniyor musun Harold?" Harry tereddütsüz şekilde konuştuğunda Louis onu yıkabileceğini biliyordu. "Evet, güveniyorum Loueh."


Wrongdoer || Larry StylinsonWhere stories live. Discover now