Nic není lepší než ty!

1.6K 136 2
                                    

Louis:

Odebrali jsem se do kuchyně a já vytáhl dvě velké misky. Harry na linku pokládal věci co jsme koupili a já koukal kolik toho je. "Loui, nekoukej a vyndej větší misky." Rozkázal a já se na něj koukl. "Tak fajn, ale bude nám blbě." "No, to je možný, ale stojí to za to." Nevěřícně jsem zakroutil hlavou a vytáhl dvě velké mísy. Ano, mísy. Harry nandával ovoce a zmrzlinu. Já nalámal čokoládu a házel ji tam. Hazz to všechno zakončil velkou kopou šlehačky a já na to dal barecné sypání. "Ještě ty čoko lupínky a oříšky." Přikývl jsem a házel to tam. "Jdeme to sníst a potom si uděláme palačinky a objednáme pizzu a čínu a nevím co ještě, ale dneska se napereme." Usmíval se a mísy položil na konferenční stolek a oba jsme si sedli na pohovku. "Tak dobrou chuť. Vem si jednu mísu a jez." Přikývl jsem a vydechl všechen vzduch.

Zrovna jsem dojídal poslední lžící a koukl se na Harryho. "Bylo to dobré?" "Ne." "Tobě to nechutnalo?" "Ale jo, chutnalo, ale nic není lepší než ty." Usmál jsem se a políbil ho. "Tak a teď jdeme na ty palačinky." Přikývl jsem a odnesl špinavé mísy. "Je zajímavé, že se můžu hýbat." Harry se jenom uchechtl a šel v mém těsném závěsu. Nadiktoval mi, co mu mám podat a já mu to postupně podával. "Dobře, takže ještě pánev a můžeme začít." Přikývl jsem, podal mu ji a Harry začal lít připravené těsto na pánvičku. Po chvíli na talíř dal několik placek a já na to koukal. "Dobře a co s tím mám dělat?" Harry se zasmál a koukl na mě. "Louisi, divím se, že můžeš ještě žít. Jak jsi mohl vyrůstat bez sladkostí?" Nemohl jsem ani chvíli sedět na místě. Pořád jsem musel něco dělat. Nudil jsem se, tak jsem začal poskakovat. "Netuším, ale vím, že jsem to nikdy nejedl a ani pohár a zmrzlinu a nic co jsme dneska kupovali." Harry jen nevěřícně zakroutil hlavou a věnoval se pánvičce. "Vem tu nutellu a namaž jimi několik palačinek. Potom je skládej na sebe. Takže to bude jako sandwich." Udělal jsem, jak mi řekl. Na dva talíře jsem začal vrstvit palačinky a čekal na další pokyny. "Teď vem sirup a políj to. Louisi? Hodně to polij." Sirupem jsem nešetřil. Ruce jsem měl upatlané, ale nijak jsem to neřešil. "Vezmi šlehačku a nastříkej ji na to, já nakrájím jahody a omyju borůvky." Přikývl jsem a dal na placky pořádnou horu šlehačky. Harry mezitím dokrájel jahody a začal je dávat na přichystanou sněhovou pokrývku. Potom dodal borůvky a usmál se. "Hotovo. Jdeme jíst." Předtím jsme to samozřejmě vyfotili a hodili na instagram. Tak jako předchozí fotky. "Dobrou chuť." Řekli jsme najednou a oba jsme se začali smát.

Harry:

Dojedli jsme a Louis měl upatlanou celou pusu a ruce. No, já jsem nevypadal o nic lépe. Zvedl jsem se a sklidil nádobí do myčky. "Hazz, jsem upatlaný, jdu se umýt, jo?" "Počkej, půjdu s tebou." Mrknul jsem na něj a nadzvedal obočí. Loui se začervenal a lehce přikývl. Oba jsme vyběhli schody do koupelny a shazovaly ze sebe oblečení. "Dáme vanu?" Zeptal se Loui celekm nesměle. "No, to by jsme mohli, alespoň lépe strávíme jídlo a uděláme místo na další." Zasmál jsem se. "Já jsem už plný." Zafňukal Louis a chytil se za bříško. Nastavil jsem vodu tak akorát teplou a políbil Louiho. Oba jsme si vlezli do již naší velké rohové vany a uvelebili se tam. Byla celkem hluboká, tak jsme si napustili bíce vody a já začal Louiho umývat. "Je ti to příjemné?" Zeptal jsem se, když jsem mu masíroval ztuhlé svaly na krku a ramenou. "Mooooc." Řekl rozvášněně a já přidal na intenzitě. "Bože, Harry. Přivádíš mě k orgasmu a to mi jen masíruješ bolavá záda. Dlouho jsem se přemlouval, abych zašel na masáž, ale teď nemusím." Zasmál se a já zastavil své ruce. On zrovna, že ho dovádím k orgasmu? "Nepřestávej." Zakňučel a já zase rozpohyboval své prsty. "Takže tě dovádím k orgasmu?" Šeptl jsem mu do ucha. Cítil jsem, jak se celý napnul a zrudl až za ušima. "Co- cože? To, že jsem řekl?" Snažil se to zahrát do autu, ale mě jen tak neodradí. Rukou jsem mu zajel až k boku a lehce ho zmáčkl. Louis vydal sten z jeho dokonalých úst a já se lehce zašklebil. Rukou jsem přejel po jeho vypracovaném těle a zajel až k jeho chloubě. Začal jsem lehce pumpovat a líbat ho na krku. Louis se chytil okraje vany a zaryl do ní nehty. Vzdychal hlasitěji a hlasitěji. Hlavu měl nakloněnou nabok, abych měl lepší přístup k jeho jemné kůžičce na krku, kterou momentálně zdobilo několik červených flíčků. Louis se napl a vystříkal se do vody. Zvrátil hlavu a po chvíli stisk svých dlaní povolil. Smál jsem se a Loui jen těžce oddechoval. Lehce se ošil a zavřel oči. To co udělal potom mě celkem vykolejilo a myslel jsem si, že se toho od něj nikdy nedočkám, ale vytřel mi zrak.

Louis:

Rychle jsem se otočil a sedl si na Harryho. Bez meškání jsem na něj nasedl a začal se pohybovat. "Kurvaaaá, L-Louisi." Zanadával, když se do mě dostal až po kořen. Jsem si jistý, že to pro něj bylo blažené, stejně jako pro mě. Rukama jsem mu zajel ho jeho hustých kadeří a lehce jsem za ně zatahal. Harry vzdychl a já si prohlížel jeho obličej. Vypadal tak dokonale a tak sexy. Neni nic lepšího než on. Vidět, jak mu navozuji rozkoš. Jak ho přivádím ke vzrušení. Jak díky mě vyvrcholí. Cítím se pyšný, když vidím jeho lehce červený obličej, pootevřené rty, zavřené oči a vzdechy, které se derou z jeho hrdla. Nahl jsem se k jeho krku a stiskl jeho kůžičku mezi zuby. Harry otevřel oči a já se mu do nich hluboce díval. Viděl jsem v nich radost, slast, ale především chtíč. Takhle se na mě ještě nikdo nekoukal. V ten moment jsem zapomněl na všechno zlé co se mi kdy stalo. Na svou práci a na okolní svět. Byl jsem to jen já a on. Mé oči zaseknuté v jeho. Stále jsem nasedal avysedal a tím určoval své již vražedné tempo. Harry přemístil své ruce z okraje vany na můj zadeček, který lehce mačkal. Ten pocip plnosti byl k nezaplacení, stejně jako výraz v obličeji Harryho, když vrcholí. Z hrdla se mu vydral až zvířecí sten, hlavu měl zakloněnou a oči přivřené, prsty měl zaseklé do mého zadečku. Ještě jednou jsem se pohl a ucítil svůj druhý orgasmus. Prohl jsem se v zádech a vykřikl Harryho jméno. Hlavou jsem klesl na jeho rameno a oba jsme ztěžka oddechovali.

"Myslím, že teď si můžeme objednat jídlo." Řekl Harry, když jsme se sušili. "Taky mám hlad." Potvrdil jsem a usmál se na něj. "Louis?" "Ano?" "Miluji tě, sweetharth." Usmál jsem se. Byl tak roztomilý. "Miluji tě, Ušáčku." Na důkaz jsem ho ještě políbil a pak na sebe hodil boxerky, volné tepláky a Harryho tričko. "Počkej, ty máš moje tričko?" Prohlídl jsem si Harryho a žasklebil se. "Říká ten, co má na sobě moje tepláky, že? A navíc mě je akorát." Usmál jsem se a ukázal bílé zoubky. "Je ti akorát? Lásko, mám o dvě čísla větší trička, jak ti může být akorát? A navíc tohle je moje oblíbený." Snažil se argumentovat. Marně. Otočil jsem se k zrcadlu a přečetl nápis Ramones. Všiml jsem si, že je to jeho oblíbené, protože má asi čtyři? Pravda, bylo mi velké, ale zato bylo pohodlné. "No, nemůžu za to, že máš tak velká ramena a tolik svalů. Mám sice drobnější postavu, ale to nemění nic na faktu, že jsi se narval do mých tepláků." "Jo, protože tobě musí být zaručené velký. Mě jsou akorát." "Mám rád volnější věci." "Jo, proto si oblékáš trikoty a tančíš?" Vyplázl na mě jazyk. "Taky je nesnáším. Škrtí a škrábou. Dobře myslím, že ukončíme naši první hádku a objednáme si jídlo. Mám hlad a chci zjistit, jak chutná pizza a čína a thajské a já nevím co ještě." Harry se na mě usmál. "Taky ukončuji naši první hádku, ale myslím, že by jsme si měli dát usmiřovací sex. Byla to přece jen krutá hádka, která se alespoň mě dotkla, nevím jak tebe. A taky mám hlad, takže jdeme." Přimhouřil jsem oči. "Tobě to jako před chvílí nestačilo?" Dal jsem si ruce v bok. "Takže jdeme na další hádku?" Řekl se smíchem. Taky jsem se smál. Skočil jsem na něj a nechal se odnést do obýváku, kde Harry zavolal na donášku a nadiktoval jim naši objednávku. "Ptali se mě, jestli děláme nějakou párty." Zašklebil se, když mi tlumočil hlas na druhé straně sluchátka.

Poznámka autorek:

Nazdárek, tak jak se vám dnešní díl líbil? Díky za odezvu a za čtení a hlasy. Jsme vám strašně vděčné. DXS :-*


Ballet dancer vs. boxerDove le storie prendono vita. Scoprilo ora