Milenci nebo kamarádi s výhodami?

2.3K 145 3
                                    

Louis:

Zrovna jsme s Harrym doběhli a já ze sebe shodil všechno oblečení, tak jak jsem zvyklý. Harry na mě koukal a po chvíli si odkašlal. "Ehm... Co to děláš?" Zeptal se, když jsem si oblékal trikot a volné kraťasy. "No oblékám se a jdu cvičit." Harry se na mě koukl a dodal. "Jdu s tebou." Vykulil jsem oči, ale nic jsem neříkal. Došli jsme až do mé tělocvičny a já šel rovnou k tyči. Harry se chvíli rozhléžel, ale pak došel až ke mě a snažil se opakovat to co dělám já. Nešlo mu to a tak jsem se rozhodl, že mu pomůžu. Pořádně jsme se protáhli a potom jsem vzal jednu jeho nohu a položil ji na tyč, která byla ve výšce jeho pupíku. Harry sykl bolestí, ale dělal tvrďáka a tak na sobě nedával nic znát. Usmál jsem se a vzal jeho ruce a snažil se je dát až k jeho chodidlu. Harry se natáhl a chyběl mu vážně jen kousek. "Vidíš, jde ti to." Usmál jsem se na něj. "Ukaž mi, jak to má být." Řekl lehce naštvaně. S lehkostí jsem dal nohu na tyč a předklonil se tak, že jsem na své noze ležel. Harry vykulil oči a dodal: "Jak jsi to udělal Loui? Mě to nejde. Když mě naučíš tohle, možná něco lehčího, naučím tě já boxovat." Usmál se a já přikývl. "Tak to beru, pojď mi podržet činky. Ale hned potom budu muset jít." Posmutněl jsem. Harry nějakým způsobem dal nohu dolů z tyče a já mezitím došel k činkám a začal se protahovat. Nejdříve ruce a potom nohy. Udělal jsem roštěp a Harry se zastavil a chytil za rozkrok. "Kdybych tě včera neviděl nahého, s jistotou bych řekl, že ti tam dole něco chybí." Já se zasmál, ale Harry na mě udělal bolestnou grimasu. Zvedl jsem se a už zvedal činku v obou rukách.

Harry:

Louis je v koupelně a češe se. Já jsem si půjčil jeho spodní prádlo a oblékl si svoje skinny jeans a tričko a nápisem NIKE. Louis vyšel z koupelny a vypadal božsky. "V kolik budeš končit?" Louis se na mě koukl a přejel mě pohledem. "Asi ve dvě. Ale ještě mám spoustu času." Mrknul na mě a já mu dal rychlou pusu na rty. Nevědel jsem jak to mezi náma je, ale chtěl jsem, aby jsme spolu byli napořád. Připadá mi, jako bych ho znal strašně dlouho. "Pokud budeš chtít, můžeš se semnou projít pro moje auto." Zeptal jsem se a doufal v kladnou odpověd. "Dobře, ale pod podmínkou, že mě hodíš do práce." Usmál jsem se a on se rozešel ke dveřím. Oba jsme si vzali jablko a mířili k botníku. Obuli jsme si boty a oblékli svoje bundy.

"Takže ve dve, te budu čekat, zlato." Doufám, že to nebylo moc. Louis se na mě koukal a usmál se. "Tak dobře, ale nevím, jestli budu přesně ve dvě končit." Přikývl jsem a dál jsme se loudali k mému autu. Stálo na stejném místě a já ho dálkovým ovládáním otevřel. Loui si nasedl a já také. "Řekni mi, kam mám jet." Přikývl a spustil.

Zanedlouho jsme se loučili a já ještě Louiho ujistil, že pro něj přijedu. Oba jsme vystoupili z auta a Lou se koukl na hodinky. "Mám ještě deset minut čas, než budu muset jít. Většinou mi cesta trvá déle." Usmál se. "Harry?" Odtrhl jsem zrak od země a vzhlédl na něj. "Hmm?" Dal jsem mu pokyn, aby začal mluvit. "Víš, je mi s tebou dobře." "To mě s tebou taky a to se známe jen od včera." "Jo já vím. Chtěl bych, aby jsme spolu skusili normálně chodit." Řekl nervózně a koukal všude jinde, jen na mě ne. "Myslím, jako, že nehci být jen kamarád s výhodama, ale tvůj partner." Asi čekal jinou reakci, než to, co jsem udělal. "Och, Loui. Tolik jsem si přál, aby jsi zrovna tohle řekl. Kvůli tobě bych obětoval to co dělám. Kvůli tobě bych se vzdal všeho co mám, jen, aby jsi byl semnou." Louis se na mě usmál a ukázal obě řady perliček. Nevydržel jsem to a políbil ho. Louis mě natiskl na auto a pak se rychle odtáhl. Koukal všude okolo nás a potom se vystrašeně na mě podíval. "Už zase jim budu pro smích." Začal natahovat na brek. "Šššš, Loui, alespoň jim můžeš říct, že když si na tebe někdo bude vyskakovat, zmaluju jim ciferník. chodíš přece s mistrem světa." "To by jsi pro mě udělal?" "Pf, mnohem víc. Pro mou Lásku cokoliv." Louis si otřel slzy a dal mi pusu. Koukl na hodinky a pak na mě. "Musím jít, vyzvedneš mě?" Ještě se ujišťoval. "Jistě, zlato. Ve dvě budu tady." Usmál jsem se. Ještě jsem si ho přitáhl do polibku a potom ho pustil. Zamával jsem mu a on odešel do velké budovy.

Ballet dancer vs. boxerWhere stories live. Discover now