Vážně jen rande?

2.7K 172 11
                                    

Harry:

On je tak sladkej a myslím, že si to ani neuvědomuje. A já jsem ho pozval na rande? Opravdový rande? Já Harry Styles jsem pozval kluka na rande? Asi jsem nemocnej, ale musím uznat, že je to fakt kus. Vylezl jsem ze sprchy a nijak se neobtěžoval zakrývat ručníkem. Jen jsem se utřel a došel do šatny. Momentálně mi nijak nedošlo, že Louis na mě čeká v šatně. V té šatně do které mířím celý nahý. Přišel jsem tam, jakoby nic. No co už, už to stejně nezachráním. Louis se na mě otočil a zakuckal se. Koukal střídavě na můj obličej a na můj penis. Cítil jsem, že to na mě zase jde, ale nemůžu to na něj hned vybalit, no ne? Třeba ani není na kluky. dívám se mu sebevědomně do obličeje a všimnu si rudého odstínu na jeho lících. No myslím, že šminky nepoužívá, takže se stydí? A mám to potvrzený, je na kluky. A je celkem hezkej, to se musí nechat. Dokonalá postava, samý sval, krásné modré oči a hezké hnědé vlasy. Krásný usměv a dvě dokonale bílé a rovné řady zubů. Lehce jsem se zašklebil a došel ke svému oblečení. "Ehm... Promiň, mohl jsi říct, počkal bych venku." Znovu se začervenal a celou dobu se snažil koukat jinak než na mě. "Mě to nevadí. Klidně se koukej dál." To jako vážně? Tohle jsem mu řekl? Příště si budu muset hlídat, co vy pustím ze svý držky. Já jsem takovej idiot. Kouknu mu do obličeje, který se zase zalil červenou barvou a lehce se podrbal na hlavě. "Vypadáš roztomile, když se červenáš." Mrknul jsem na něj a natáhl si svoje černé skinny jeans. Na kolenou jsem měl díry, ale to dodávalo drsný vzhled. Louis si odkašlal a já na něj koukl. Usmál se a vzal si svou bundu. Já si natáhl svoje tričko s potiskem NIKE a vzal si svůj kabát. Nazul jsem si boty a naházel oblečení do sportovní tašky. Vyběhl jsem za Louim a mířil ke svému autu. Louis se rozhlížel, ale já na něj mávnul a otevřel jsem mu dveře. "Prosím Vaše vísosti." Louis na mě hodil výstražný pohled a já se uchechtl. Oběhl jsem auto a nasedl na místo řidiče. "Kam jedeme?" Otočil se na mě a zapínal si pás. "Neboj, je to kousek. Jedeme do restaurace, ještě jsem nevečeřel a mám hlad. Snad ti to nevadí." Nesouhlasně zakroutil hlavou. "Nevadí, jen pokud to nebude žádný pajzl, myslím jako nějaký zakouřený bar." Nervozně se usmál. "Neboj se, zas tak hluboko jsem neklesl." Usmál jsem se na něj.

Vyrazili jsme na silnici a já musel zastavit na červené. Přesně vím kam pojedeme. Je to moje oblíbená restaurace, je sice zapotřebí rezervace, ale já ji nikdy nemám, pouštějí mě tam, protože na svém županu mám napsané jejich logo restaurace a ukazuju ho v televizi, takže..... Konečně zelená a my mohli znovu vyjet. Najednou jsem ucítil na sobě Louisův pohled. "Stalo se něco?" Louis se stále na mě koukal. "Nic, jen máš na mém stehně svoji ruku." Vystřelil jsem očima k jeho noze a fakt. Ruka byla tam a lehce ho hladila. Bože Stylesi, najdi si někoho, sex jsi nemě strašně dlouho. "Umm..... Promiň." Nervozně jsem se zasmál a čekal na jeho reakci. Jen pozvedl koutky a otočil se k okínku, ze kterého se koukal ven. Díky bohu. Zastavil jsem na pakrovišti a oba najednou vystoupili.

Louis:

Na noze mě něco začalo šimrat. Koukl jsem se a vidděl Harryho ruku. Koukal jsem se na něj a čekal co udělá potom. Začne mě osahávat? A za jízdy? "Stalo se něco?" Vyděšeně jsem se na něj koukal. "Nic, jen máš na mém stehně svoji ruku." Vystřelil oči k mojí noze. "Umm.... Promiň." Dostal ze sebe. No co jsem na to měl říct? Cítil jsem se tak osamocený, když tu ruku sundal. Nervozně se zasmál a já se otočil a koukal se z okínka. Zastavil na parkovišti a oba jsme vystoupili. Koukal jsem se na restauraci a zjistil, že je to ta nejdražší ve městě a taky nejbliž mého bytu. "Kde jsi sehnal rezervaci?" Harry se na mě koukal a usmál se na mě. "Já nepořebuju rezervaci. Já ukazuju jejich logo v telce. Díky mě mají takové zákazníky. Pojď." Ukázal na vchod a podržel mi dveře. "Díky." Usmál jsem se na něj a on mi to oplatil. "Harry Styles, zaveďte nás k mému stolu." Mladá slečna se na nás usmála a zavedla nás ke stolu pro dva. Hned co jsme si sedli přiběhl číšník a cpal nám jídelní lístky. "Dobrý večer pane Stylesi, skvělý zápas a gratuluji. Smím vám nabídnou Chradonney ročník 2000?" Harry se usmál a přikývl. Potom ukázal číšníkovi, aby odešel a ten tak učinil. "Takže Louisi, máš vybráno?" Zeptal se mě Harry po asi pěti minutách. "No myslím, že ani. Asi si dám jen salát Cesar a ty?" Harry se na mě koukal a měl otevřenou pusu. "Jenom salát? Držíš dietu?" Uchechtl se. "Nedržím dietu, ale numůžu moc jíst, kvůli práci a tak." Pokrčil jsem rameny. "Dobře, ale potom mi to musíš víc osvětlit." No tak fajn, ale neručím za to, co mi na to řekneš. Jsem velice zvědavý. Harry přivolal číšníka a řekl mu naši objednávku.

Ballet dancer vs. boxerKde žijí příběhy. Začni objevovat